Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Consulta les nostres mesures de prevenció.

Acròbates

Acròbates

Les acrobàcies més difícils i espectaculars estaran realitzades pels nostres acròbates professionals. El servei d’acròbates es pot realitzar amb artistes de manera individual, en duo o parella, o fins i tot, amb varis acròbates en escena, com si d’un espectacle de circ es tractés.

Els espectacles d’acrobàcies són espectacles per a tot tipus de públic, ja que són espectacles molt emocionants. A tothom li agradarà veure com un artista realitza acrobàcies impossibles amb el seu cos.

Els acròbates són artistes especialitzats en aquest art, que dominen la tècnica i cada part del seu cos, per a fer contrapès i aguantar-se amb postures que semblen impossibles.

Ja siguin acrobàcies al terra, acrobàcies amb una tela, o bé, sobre d’un alçador, tots els espectacles ens oferiran el seu punt d’emoció i diversió.

Les acrobàcies ens ofereixen un espectacle visual on els artistes ens transmetran la màgia de la dansa i de la sensibilitat amb el seu propi cos.
Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís

Activitats relacionades

 • Acròbates

  Acròbates

  Els acròbates ens ofereixen espectacles visuals elegants i molt especials. Un espectacle d’acrobàcies on la dansa i el circ es barregen per a oferir-nos les acrobàcies més espectaculars. Els espectacles d’acrobàcies poden anar des d’un artista, fins a dos, o varis en escena.

  Veure més
 • Hipnotistes

  Hipnotistes

  Els espectacles d’hipnosis són espectacles fantàstics per a desconnectar i passar una bona estona de riures i diversió. Treballem amb els millors hipnotistes del territori català, que us faran passar una bona estona amb els seus espectacles d’hipnosis. Seràs tu l’hipnotitzat?

  Veure més
 • Estatues humanes

  Estatues humanes

  Les millors estàtues humanes de Barcelona per a festes i esdeveniments, on l’animació serà la clau de l’èxit. Les estàtues humanes aportaran el toc d’originalitat a la vostra festa o celebració, a més, atrauran als assistents i els convidaran a apropar-s’hi. Disposem d’estàtues humanes de diferents temàtiques.

  Veure més