Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Acròbates

Les acrobàcies més difícils i espectaculars estaran realitzades pels nostres acròbates professionals. El servei d’acròbates es pot realitzar amb artistes de manera individual, en duo o parella, o fins i tot, amb varis acròbates en escena, com si d’un espectacle de circ es tractés.

Els espectacles d’acrobàcies són espectacles per a tot tipus de públic, ja que són espectacles molt emocionants. A tothom li agradarà veure com un artista realitza acrobàcies impossibles amb el seu cos.

Els acròbates són artistes especialitzats en aquest art, que dominen la tècnica i cada part del seu cos, per a fer contrapès i aguantar-se amb postures que semblen impossibles.

Ja siguin acrobàcies al terra, acrobàcies amb una tela, o bé, sobre d’un alçador, tots els espectacles ens oferiran el seu punt d’emoció i diversió.

Les acrobàcies ens ofereixen un espectacle visual on els artistes ens transmetran la màgia de la dansa i de la sensibilitat amb el seu propi cos.

Sol·licita informació sense compromís

Activitats relacionades

 • Estatues humanes

  Estatues humanes

  Les millors estàtues humanes de Barcelona per a festes i esdeveniments, on l’animació serà la clau de l’èxit. Les estàtues humanes aportaran el toc d’originalitat a la vostra festa o celebració, a més, atrauran als assistents i els convidaran a apropar-s’hi. Disposem d’estàtues humanes de diferents temàtiques.

  Veure més
 • Caricaturista per esdeveniments

  Caricaturista per esdeveniments

  La caricaturista de Plus Arts és la Laia, una noia professional, amb una llarga trajectòria artística dins del món de l’art i de les caricatures. Realitzarà caricatures divertides per a tots els convidats de la festa, de manera que cadascú podrà endur-se la caricatura com un regal i com un record molt especial.

  Veure més
 • Llença foc

  Llença foc

  Us agrada el foc? Doncs aquests artistes que escupen foc per la boca ens ofereixen un espectacle de tensió i emoció! Seran capaços de fer-nos passar una bona estona animant les nostres festes amb el foc que sortirà de les seves boques i que de ben segur al·lucinarà a petits i grans. Artistes del foc, artistes sense por.

  Veure més