Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Acròbates

Les acrobàcies més difícils i espectaculars estaran realitzades pels nostres acròbates professionals. El servei d’acròbates es pot realitzar amb artistes de manera individual, en duo o parella, o fins i tot, amb varis acròbates en escena, com si d’un espectacle de circ es tractés.

Els espectacles d’acrobàcies són espectacles per a tot tipus de públic, ja que són espectacles molt emocionants. A tothom li agradarà veure com un artista realitza acrobàcies impossibles amb el seu cos.

Els acròbates són artistes especialitzats en aquest art, que dominen la tècnica i cada part del seu cos, per a fer contrapès i aguantar-se amb postures que semblen impossibles.

Ja siguin acrobàcies al terra, acrobàcies amb una tela, o bé, sobre d’un alçador, tots els espectacles ens oferiran el seu punt d’emoció i diversió.

Les acrobàcies ens ofereixen un espectacle visual on els artistes ens transmetran la màgia de la dansa i de la sensibilitat amb el seu propi cos.

Sol·licita informació sense compromís

Activitats relacionades

 • Fotògrafs d'època

  Fotògrafs d'època

  Els fotògrafs d’època es convertiran en part de la festa, ja que van caracteritzats d’època, i són una animació divertida, que et regalaran una fotografia en companyia de qui tu vulguis. I és que avui en dia tothom pot realitzar una fotografia amb el mòbil, però no serà el mateix que rebre’n una de personalitzada del fotògraf d’època.

  Veure més
 • Estatues humanes

  Estatues humanes

  Les millors estàtues humanes de Barcelona per a festes i esdeveniments, on l’animació serà la clau de l’èxit. Les estàtues humanes aportaran el toc d’originalitat a la vostra festa o celebració, a més, atrauran als assistents i els convidaran a apropar-s’hi. Disposem d’estàtues humanes de diferents temàtiques.

  Veure més
 • Cambrers fals

  Cambrers fals

  Els cambrers falsos són artistes que es disfressen de cambrers i ens ofereixen espectacles d’humor i diversió per a les festes d’adults. Disposem de cambrers falsos en femení i en masculí, nois i noies que faran passar una bona estona a tots els convidats de la festa d’adults.

  Veure més