Bombolles de sabó per a comunions

Bombolles de sabó per a comunions

L’activitat de bombolles de sabó per a comunions és una proposta genial per a jugar i passar-ho d’allò més bé amb tota la família.

Les bombolles de sabó gegants és una activitat que sempre agrada jugar a tothom, des dels nens més petits, fins als pares i adults, que de ben segur s’animen a realitzar bombolles de sabó per a omplir l’ambient de la comunió amb la màgia de les bombolles de sabó.

Aquesta activitat infantil de bombolles de sabó sempre va acompanyada d’un monitor de Plus Arts, encarregat de dinamitzar l’activitat i d’ensenyar a tots els participants el funcionament dels diferents pomperos i instruments per a fer bombolles de sabó gegants.

Disposem de diferents opcions pel que fa a l’activitat de bombolles de sabó gegants, per tal que s’adaptin a cada festa infantil i a cada comunió.

Una de les opcions més espectaculars és l’activitat de el laboratori del Dr.Bubble, una activitat de bombolles de sabó molt visual i espectacular, on els convidats de la festa entraran dins d’un laboratori de bombolles, dirigit pel Dr.Bubble, un monitor disfressat de doctor bombolla que explicarà a tots els nens i nenes el funcionament del líquid de bombolles gegants i tots els instruments. En aquesta activitat, tots els instruments i el líquid de les bombolles de sabó se situa en diferents taules alçades de color blanc, com si d’un laboratori es tractés. Sens dubte, aquesta és la opció més complerta pel que fa a l’activitat de bombolles de sabó gegants.

I si no us acaba de quadrar aquesta opció d’activitat per a la vostra comunió, us podem oferir una opció més senzilla de bombolles de sabó gegants, on no es muntarà tota la infraestructura de l’activitat del laboratori del Dr.Bubble, però si que tindreu un munt de recipients i instruments per a fer bombolles de sabó gegants. Aquesta opció és més senzilla però igual d’efectiva, perquè el resultat no deixarà de ser el mateix, jugar amb el líquid màgic per a fer bombolles de sabó gegants!

El que canvia entre ambdues activitats és la infraestructura, l’estètica i el muntatge. Així doncs, en les dues opcions els nens i nenes, els pares, avis i tota la família podran gaudir de la diversió amb les bombolles de sabó gegants.
Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís

Activitats relacionades

 • Espectacle de màgia per a comunions

  Espectacle de màgia per a comunions

  Els espectacles de màgia per a comunions són els espectacles més contractats per a comunions, ja que un mag professional us oferirà diversió per a nens i adults, en forma de màgia i il·lusió. Un espectacle de màgia d’una hora de duració pera tota la família.

  Veure més
 • Discomòbil per a comunions

  Discomòbil per a comunions

  Si voleu una comunió molt animada i divertida, no dubteu en contractar el servei de discomòbil per a comunions, on un discjòquei professional muntarà un equip de so i les seves llums per a què pugueu ballar i gaudir amb tota la família.

  Veure més
 • Bombolles de sabó per a comunions

  Bombolles de sabó per a comunions

  Les bombolles de sabó és una activitat molt divertida per a les festes infantils on hi ha nens i adults. Les comunions són festes ideals per a complementar-les amb activitats on tota la família hi pugui jugar, i les bombolles de sabó ho permetran.

  Veure més