Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Bombolles de sabó per a comunions

Bombolles de sabó per a comunions

L’activitat de bombolles de sabó per a comunions és una proposta genial per a jugar i passar-ho d’allò més bé amb tota la família.

Les bombolles de sabó gegants és una activitat que sempre agrada jugar a tothom, des dels nens més petits, fins als pares i adults, que de ben segur s’animen a realitzar bombolles de sabó per a omplir l’ambient de la comunió amb la màgia de les bombolles de sabó.

Aquesta activitat infantil de bombolles de sabó sempre va acompanyada d’un monitor de Plus Arts, encarregat de dinamitzar l’activitat i d’ensenyar a tots els participants el funcionament dels diferents pomperos i instruments per a fer bombolles de sabó gegants.

Disposem de diferents opcions pel que fa a l’activitat de bombolles de sabó gegants, per tal que s’adaptin a cada festa infantil i a cada comunió.

Una de les opcions més espectaculars és l’activitat de el laboratori del Dr.Bubble, una activitat de bombolles de sabó molt visual i espectacular, on els convidats de la festa entraran dins d’un laboratori de bombolles, dirigit pel Dr.Bubble, un monitor disfressat de doctor bombolla que explicarà a tots els nens i nenes el funcionament del líquid de bombolles gegants i tots els instruments. En aquesta activitat, tots els instruments i el líquid de les bombolles de sabó se situa en diferents taules alçades de color blanc, com si d’un laboratori es tractés. Sens dubte, aquesta és la opció més complerta pel que fa a l’activitat de bombolles de sabó gegants.

I si no us acaba de quadrar aquesta opció d’activitat per a la vostra comunió, us podem oferir una opció més senzilla de bombolles de sabó gegants, on no es muntarà tota la infraestructura de l’activitat del laboratori del Dr.Bubble, però si que tindreu un munt de recipients i instruments per a fer bombolles de sabó gegants. Aquesta opció és més senzilla però igual d’efectiva, perquè el resultat no deixarà de ser el mateix, jugar amb el líquid màgic per a fer bombolles de sabó gegants!

El que canvia entre ambdues activitats és la infraestructura, l’estètica i el muntatge. Així doncs, en les dues opcions els nens i nenes, els pares, avis i tota la família podran gaudir de la diversió amb les bombolles de sabó gegants.

Sol·licita informació sense compromís

Activitats relacionades

 • Jocs gegants per a comunions

  Jocs gegants per a comunions

  L’activitat familiar dels jocs gegants, animarà la festa de la comunió i oferirà una fantàstica estona de joc en família, on nens, pares i avis podran engrescar-se i passar una bona estona jugant amb els jocs gegants tradicionals per a comunions.

  Veure més
 • Personatges animats per a comunions

  Personatges animats per a comunions

  Els nostres personatges animats per a comunions us visitaran, ballaran amb vosaltres i fins i tot, podran treure el pastís de la persona homenatjada. L’animació amb les mascotes com el Mickey, la Minnie o el Bob Esponja serà èxit assegurat.

  Veure més
 • Màquina crispetes per a comunions

  Màquina crispetes per a comunions

  La màquina de crispetes és un complement ideal per a les comunions, ja que el carro de palomites anirà acompanyat d’un operari que anirà fent crispetes per a què tothom les pugui tastar. Una màquina de crispetes que serà l’espectacle de la comunió.

  Veure més