Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Bombolles de sabó per a comunions

Bombolles de sabó per a comunions

L’activitat de bombolles de sabó per a comunions és una proposta genial per a jugar i passar-ho d’allò més bé amb tota la família.

Les bombolles de sabó gegants és una activitat que sempre agrada jugar a tothom, des dels nens més petits, fins als pares i adults, que de ben segur s’animen a realitzar bombolles de sabó per a omplir l’ambient de la comunió amb la màgia de les bombolles de sabó.

Aquesta activitat infantil de bombolles de sabó sempre va acompanyada d’un monitor de Plus Arts, encarregat de dinamitzar l’activitat i d’ensenyar a tots els participants el funcionament dels diferents pomperos i instruments per a fer bombolles de sabó gegants.

Disposem de diferents opcions pel que fa a l’activitat de bombolles de sabó gegants, per tal que s’adaptin a cada festa infantil i a cada comunió.

Una de les opcions més espectaculars és l’activitat de el laboratori del Dr.Bubble, una activitat de bombolles de sabó molt visual i espectacular, on els convidats de la festa entraran dins d’un laboratori de bombolles, dirigit pel Dr.Bubble, un monitor disfressat de doctor bombolla que explicarà a tots els nens i nenes el funcionament del líquid de bombolles gegants i tots els instruments. En aquesta activitat, tots els instruments i el líquid de les bombolles de sabó se situa en diferents taules alçades de color blanc, com si d’un laboratori es tractés. Sens dubte, aquesta és la opció més complerta pel que fa a l’activitat de bombolles de sabó gegants.

I si no us acaba de quadrar aquesta opció d’activitat per a la vostra comunió, us podem oferir una opció més senzilla de bombolles de sabó gegants, on no es muntarà tota la infraestructura de l’activitat del laboratori del Dr.Bubble, però si que tindreu un munt de recipients i instruments per a fer bombolles de sabó gegants. Aquesta opció és més senzilla però igual d’efectiva, perquè el resultat no deixarà de ser el mateix, jugar amb el líquid màgic per a fer bombolles de sabó gegants!

El que canvia entre ambdues activitats és la infraestructura, l’estètica i el muntatge. Així doncs, en les dues opcions els nens i nenes, els pares, avis i tota la família podran gaudir de la diversió amb les bombolles de sabó gegants.

Sol·licita informació sense compromís

Activitats relacionades

 • Karaoke per a comunions

  Karaoke per a comunions

  Les comunions són celebracions molt especials on estan convidats nens i adults, és per això que us proposem el servei de karaoke per a comunions, que convidarà a tota la família a passar una bona estona cantant cançons i serà una festa molt animada.

  Veure més
 • Màquina de nuvols de sucre per a comunions

  Màquina de nuvols de sucre per a comunions

  La màquina de núvols de sucre per a comunions endolcirà l’esdeveniment amb núvols de sucre que podrà tastar tothom. La màquina de núvols de sucre va acompanyada del seu carro de color rosa, i un operari que realitzarà els núvols de sucre.

  Veure més
 • Fotomatón per a comunions

  Fotomatón per a comunions

  Si sou amants de la fotografia, a la vostra comunió no hi podrà faltar un fotomatón, on tots els convidats podran fer-se fotografies i endur-se un bon record de la festa de la comunió. El fotomatón per a comunions és una activitat per a viure en família.

  Veure més