Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Consulta les nostres mesures de prevenció.

Focs artificials per a casaments

Focs artificials per a casaments

Les fonts artificials per a casaments són espectacles visuals realment espectaculars i que sorprendran a tots els convidats. Segur que ningú no podrà imaginar un espectacle de focs artificials com a moment culminant de la celebració.

Els castells per a bodes són ideals per a casaments de nit, on els nuvis volen acabar la celebració de la manera és màgica, oferint un espectacle final per acabar el dia amb un bon record que ningún convidat no podrà oblidar.

A més, es poden realitzar els castells de focs artificials amb música de fons, com si es tractés d’un piromusical, més breu però molt intens, ple de màgia, color i il·lusió.

Els focs artificials dels que parlem són focs artificials d’exterior, i per tant, s’hauran de fer en una zona sense vegetació, i on estigui permès fer aquest tipus d’espectacles de foc. Per aquest motiu, serà tan important demanar autorització a l’Ajuntament del poble o ciutat, per a què ells que donin el vist i plau de que es pot realitzar l’activitat.

És cert que hi ha molts llocs que no permeten realitzar els focs artificials, és per això que des de Plus Arts tenim la solució!

Per a tots aquells nuvis que desitgen els focs artificials i no poden fer-ho, i per a què se’ls puguin passar les ganes, disposem de focs artificials d’interior, el que anomenem fonts de foc fred. Així doncs, tots aquells nuvis que els encanten els focs artificials però el dia de la seva celebració no els poden dur a terme perquè es casen en mig del bosc, poden contractar les fonts de foc fred per a interior.

Les fonts de foc fred per a interior permetran que els convidats puguin gaudir d’elles durant l’entrada al banquet, o bé, en el moment del ball, oferint una imatge de pel·lícula, que segur que els fotògrafs plasmaran amb molt d’encant.

Podeu visitar el nostre apartat de fonts de foc fred per a casaments, i trobareu tota la informació que necessiteu per a dur a terme el servei el dia del vostre casament.
Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís

Activitats relacionades

 • Focs artificials per a casaments

  Focs artificials per a casaments

  Els focs artificials completaran el dia del vostre casament amb una sorpresa molt màgica i impressionant que sorprendrà a tots els vostres convidats. Disposem de packs de focs artificials especials i ja muntats per a casaments.

  Veure més
 • Projecció i pantalles per a casaments

  Projecció i pantalles per a casaments

  Si el dia del vostre casament desitgeu projectar un vídeo en una gran pantalla, podeu consultar els nostres serveis de projecció i pantalles per a casaments. Un tècnic professional serà l'encarregat de muntar-vos la pantalla i fer-la funcionar.

  Veure més
 • Toro mecànic per a casaments

  Toro mecànic per a casaments

  El toro mecànic o brau mecànic és una atracció molt divertida per a casaments. Ja sigui per a l’aperitiu o per a l’hora del ball, els convidats del casament voldran pujar al toro mecànic i competir per veure qui aguanta més estona a sobre del brau mecànic.

  Veure més