Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Consulta les nostres mesures de prevenció.

Focs artificials per a casaments

Focs artificials per a casaments

Les fonts artificials per a casaments són espectacles visuals realment espectaculars i que sorprendran a tots els convidats. Segur que ningú no podrà imaginar un espectacle de focs artificials com a moment culminant de la celebració.

Els castells per a bodes són ideals per a casaments de nit, on els nuvis volen acabar la celebració de la manera és màgica, oferint un espectacle final per acabar el dia amb un bon record que ningún convidat no podrà oblidar.

A més, es poden realitzar els castells de focs artificials amb música de fons, com si es tractés d’un piromusical, més breu però molt intens, ple de màgia, color i il·lusió.

Els focs artificials dels que parlem són focs artificials d’exterior, i per tant, s’hauran de fer en una zona sense vegetació, i on estigui permès fer aquest tipus d’espectacles de foc. Per aquest motiu, serà tan important demanar autorització a l’Ajuntament del poble o ciutat, per a què ells que donin el vist i plau de que es pot realitzar l’activitat.

És cert que hi ha molts llocs que no permeten realitzar els focs artificials, és per això que des de Plus Arts tenim la solució!

Per a tots aquells nuvis que desitgen els focs artificials i no poden fer-ho, i per a què se’ls puguin passar les ganes, disposem de focs artificials d’interior, el que anomenem fonts de foc fred. Així doncs, tots aquells nuvis que els encanten els focs artificials però el dia de la seva celebració no els poden dur a terme perquè es casen en mig del bosc, poden contractar les fonts de foc fred per a interior.

Les fonts de foc fred per a interior permetran que els convidats puguin gaudir d’elles durant l’entrada al banquet, o bé, en el moment del ball, oferint una imatge de pel·lícula, que segur que els fotògrafs plasmaran amb molt d’encant.

Podeu visitar el nostre apartat de fonts de foc fred per a casaments, i trobareu tota la informació que necessiteu per a dur a terme el servei el dia del vostre casament.
Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís

Activitats relacionades

 • Personatges a la carta per a casaments

  Personatges a la carta per a casaments

  Si esteu buscant un toc d’humor i de diversió per al vostre casament, no dubteu en mirar el servei dels personatges a la carta per a casaments, on un actor professional realitzarà personatges per entretenir als convidats. Els riures estaran assegurats!

  Veure més
 • Caricaturista per a casaments

  Caricaturista per a casaments

  La caricaturista per a casaments realitzarà caricatures a tots els convidats de la boda per a què puguin endur-se a casa seva un bonic record plasmat en un paper. A més, es poden personalitzar les làmines de la caricaturista amb el logotip dels nuvis.

  Veure més
 • Màquina de nuvols de sucre per a casaments

  Màquina de nuvols de sucre per a casaments

  Si esteu pensant en preparar un casament molt dolç, no dubteu en contractar la màquina de núvols de sucre per a casaments, on un operari oferirà núvols de sucre a tots els vostres convidats i de manera il·limitada.

  Veure més