Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Consulta les nostres mesures de prevenció.

Fotomatón per a comunions

Fotomatón per a comunions

Els bons records únicament es poden guardar plasmats en vídeos o fotografies. És per això que us oferim el servei del fotomatón per a comunions, per a què el vostre dia especial quedi plasmat en totes les fotografies que realitzarà el fotomatón.

El fotomaton per a comunions és un servei molt original i divertit, on la intenció és que els convidats s’hi puguin apropar a ell per a fer-se fotografies i endur-se de manera instantània un bon record de les fotografies impreses en el mateix moment.

A més, no només això, sinó que també sortirà una còpia de cada fotografia per a què els convidats puguin enganxar-la en el àlbum de firmes de l’homenatjat de la comunió.

En el àlbum de firmes, la família podrà escriure una bona dedicatòria al costat de la seva fotografia i així que el nen o nena de la comunió se’n pugui endur un bonic record de tots els convidats que han compartit el dia de la comunió al seu costat.

Però sabeu què? No només això! Perquè el fotomatón per a comunions ens ofereix un munt de possibilitats!

A part de les fotografies que es podran fer i imprimir, els convidats també es podran fer vídeos amb el fotomaton, felicitant i explicant els bons moments que han passat amb els nens de la comunió, inclús podran explicar anècdotes o deixar gravat l'ho molt que estimen als familiars.

I tots aquests vídeos i fotografies fets amb el photomatón quedaran enregistrats de manera digital en un pen drive, que al acabar la festa de la comunió s’entregarà a la família de la comunió.

Així doncs, el fotomaton per a comunions ens ofereix un munt de possibilitats per a que guardeu un bon record de la vostra comunió.
Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís

Activitats relacionades

 • Bombolles de sabó per a comunions

  Bombolles de sabó per a comunions

  Les bombolles de sabó és una activitat molt divertida per a les festes infantils on hi ha nens i adults. Les comunions són festes ideals per a complementar-les amb activitats on tota la família hi pugui jugar, i les bombolles de sabó ho permetran.

  Veure més
 • Personatges animats per a comunions

  Personatges animats per a comunions

  Els nostres personatges animats per a comunions us visitaran, ballaran amb vosaltres i fins i tot, podran treure el pastís de la persona homenatjada. L’animació amb les mascotes com el Mickey, la Minnie o el Bob Esponja serà èxit assegurat.

  Veure més
 • Màquina de nuvols de sucre per a comunions

  Màquina de nuvols de sucre per a comunions

  La màquina de núvols de sucre per a comunions endolcirà l’esdeveniment amb núvols de sucre que podrà tastar tothom. La màquina de núvols de sucre va acompanyada del seu carro de color rosa, i un operari que realitzarà els núvols de sucre.

  Veure més