Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Fotomatón per a comunions

Fotomatón per a comunions

Els bons records únicament es poden guardar plasmats en vídeos o fotografies. És per això que us oferim el servei del fotomatón per a comunions, per a què el vostre dia especial quedi plasmat en totes les fotografies que realitzarà el fotomatón.

El fotomaton per a comunions és un servei molt original i divertit, on la intenció és que els convidats s’hi puguin apropar a ell per a fer-se fotografies i endur-se de manera instantània un bon record de les fotografies impreses en el mateix moment.

A més, no només això, sinó que també sortirà una còpia de cada fotografia per a què els convidats puguin enganxar-la en el àlbum de firmes de l’homenatjat de la comunió.

En el àlbum de firmes, la família podrà escriure una bona dedicatòria al costat de la seva fotografia i així que el nen o nena de la comunió se’n pugui endur un bonic record de tots els convidats que han compartit el dia de la comunió al seu costat.

Però sabeu què? No només això! Perquè el fotomatón per a comunions ens ofereix un munt de possibilitats!

A part de les fotografies que es podran fer i imprimir, els convidats també es podran fer vídeos amb el fotomaton, felicitant i explicant els bons moments que han passat amb els nens de la comunió, inclús podran explicar anècdotes o deixar gravat l'ho molt que estimen als familiars.

I tots aquests vídeos i fotografies fets amb el photomatón quedaran enregistrats de manera digital en un pen drive, que al acabar la festa de la comunió s’entregarà a la família de la comunió.

Així doncs, el fotomaton per a comunions ens ofereix un munt de possibilitats per a que guardeu un bon record de la vostra comunió.

Sol·licita informació sense compromís

Activitats relacionades

 • Jocs gegants per a comunions

  Jocs gegants per a comunions

  L’activitat familiar dels jocs gegants, animarà la festa de la comunió i oferirà una fantàstica estona de joc en família, on nens, pares i avis podran engrescar-se i passar una bona estona jugant amb els jocs gegants tradicionals per a comunions.

  Veure més
 • Espectacle de màgia per a comunions

  Espectacle de màgia per a comunions

  Els espectacles de màgia per a comunions són els espectacles més contractats per a comunions, ja que un mag professional us oferirà diversió per a nens i adults, en forma de màgia i il·lusió. Un espectacle de màgia d’una hora de duració pera tota la família.

  Veure més
 • Màquina crispetes per a comunions

  Màquina crispetes per a comunions

  La màquina de crispetes és un complement ideal per a les comunions, ja que el carro de palomites anirà acompanyat d’un operari que anirà fent crispetes per a què tothom les pugui tastar. Una màquina de crispetes que serà l’espectacle de la comunió.

  Veure més