Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Consulta les nostres mesures de prevenció.

Fotomatón per a comunions

Fotomatón per a comunions

Els bons records únicament es poden guardar plasmats en vídeos o fotografies. És per això que us oferim el servei del fotomatón per a comunions, per a què el vostre dia especial quedi plasmat en totes les fotografies que realitzarà el fotomatón.

El fotomaton per a comunions és un servei molt original i divertit, on la intenció és que els convidats s’hi puguin apropar a ell per a fer-se fotografies i endur-se de manera instantània un bon record de les fotografies impreses en el mateix moment.

A més, no només això, sinó que també sortirà una còpia de cada fotografia per a què els convidats puguin enganxar-la en el àlbum de firmes de l’homenatjat de la comunió.

En el àlbum de firmes, la família podrà escriure una bona dedicatòria al costat de la seva fotografia i així que el nen o nena de la comunió se’n pugui endur un bonic record de tots els convidats que han compartit el dia de la comunió al seu costat.

Però sabeu què? No només això! Perquè el fotomatón per a comunions ens ofereix un munt de possibilitats!

A part de les fotografies que es podran fer i imprimir, els convidats també es podran fer vídeos amb el fotomaton, felicitant i explicant els bons moments que han passat amb els nens de la comunió, inclús podran explicar anècdotes o deixar gravat l'ho molt que estimen als familiars.

I tots aquests vídeos i fotografies fets amb el photomatón quedaran enregistrats de manera digital en un pen drive, que al acabar la festa de la comunió s’entregarà a la família de la comunió.

Així doncs, el fotomaton per a comunions ens ofereix un munt de possibilitats per a que guardeu un bon record de la vostra comunió.
Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís

Activitats relacionades

 • Personatges animats per a comunions

  Personatges animats per a comunions

  Els nostres personatges animats per a comunions us visitaran, ballaran amb vosaltres i fins i tot, podran treure el pastís de la persona homenatjada. L’animació amb les mascotes com el Mickey, la Minnie o el Bob Esponja serà èxit assegurat.

  Veure més
 • Karaoke per a comunions

  Karaoke per a comunions

  Les comunions són celebracions molt especials on estan convidats nens i adults, és per això que us proposem el servei de karaoke per a comunions, que convidarà a tota la família a passar una bona estona cantant cançons i serà una festa molt animada.

  Veure més
 • Espectacle de màgia per a comunions

  Espectacle de màgia per a comunions

  Els espectacles de màgia per a comunions són els espectacles més contractats per a comunions, ja que un mag professional us oferirà diversió per a nens i adults, en forma de màgia i il·lusió. Un espectacle de màgia d’una hora de duració pera tota la família.

  Veure més