Preguntes Relacionades

¿Per a qué serveixen les activitats infantils?

Les activitats infantils de Plusarts serveixen principalment per a divertir-se i aprendre a través del joc. Amb les activitats infantils i familiars, els nens i nenes passaran una bona estona, compartint i socialitzant, jugant i divertint-se, mentre aprenen i desenvolupen habilitats.

El nostre màxim objectiu és apropar la cultura i el joc a tots els racons de pobles i ciutats. És per això que les activitats infantils són ideals per a escoles, biblioteques, ajuntaments, festes majors, i tot tipus d’esdeveniments infantils i familiars.

A més, la majoria de les nostres activitats infantils, com per exemple, els jocs gegants de fusta, són activitats inclusives, pensades per afavorir a la diversitat. Els nens s’ho passaran súper bé compartint estones de joc amb la seva família.

On gaudir de les activitats infantils i familiars?

Podeu gaudir i contractar les activitats infantils i familiars de Plusarts per atot tipus de festes i esdeveniments:

 • En festes majors. Dins la programació de festes de pobles, ciutats i barris, sempre hi ha un dia pensat per a nens i famílies. És aquí quan trobareu els jocs de fusta, l’activitat de circ, els inflables i espectacles de Plus Arts.
 • En biblioteques. Les programacions de les biblioteques sempre inclouen tallers de manualitats per a nens i espectacles de conta contes infantils.
 • En centres comercials que realitzen programació infantil i familiar per a dinamitzar el comerç, o bé, en els propis carrers comercials si les activitats les organitzen els dinamitzadors de comerç de les pròpies associacions de comerciants.
 • En festes fi de curs per escoles, amb activitats infantils i familiars per acomiadar el curs escolar, amb activitats i diversió.
 • O inclòs, a casa teva, si desitges organitzar una festa privada, com per exemple, una comunió, un aniversari o un casament.

Els nostres serveis d’animació infantil s’adapten a tot tipus de festes i esdeveniments.

Quins continguts es treballen a les nostres activitats infantils?

Les activitats infantils i espectacles familiars ens permeten apropar la cultura i els valors, als nens i nenes, a través de l’entreteniment. A més, amb les nostres activitats, els infants treballaran continguts curriculars a través del joc, d’una manera lúdica i divertida, sense adonar-se’n.

A través del joc, els nens i nenes es relacionaran i desenvoluparan les seves habilitats comunicatives i de socialització. A més, amb els jocs gegants o amb les activitats de construccions, podran jugar a jocs de matemàtiques i de llengua. Amb les manualitats infantils i amb l’activitat de circ, els nens desenvoluparan habilitats de psicomotricitat fina i gruixuda. I amb els espectacles aprendran valors, tradicions i cultura.

Cada activitat ens proporciona un coneixement diferent, és per això que a través del joc i de les activitats infantils, els nens poden aprendre un munt de continguts curriculars, mentre juguen i es diverteixen.

Millors activitats infantils per fer en família

Si desitjeu passar temps en família de qualitat, és important compartir, jugar i buscar un entreteniment adequat a l’edat del nen o nena. D’aquesta manera, ell es divertirà, se sentirà còmode, i els adults també ho gaudiran.

Aconsellem deixar de banda les pantalles, per aprofitar el moment en família per a crear i reforçar els vincles. Jugar a jocs de taula, fer tallers de manualitats per a nens, o inclús sortir de casa a passejar, o anar a alguna festa infantil, segur que serà un pla ideal per a gaudir i compartir en família.

Podeu mirar si hi ha algun esdeveniment programat en el vostre poble o ciutat, o bé, en els pobles del voltant. De ben segur que trobareu algun bon pla per compartir. Potser si hi ha festa major trobareu inflables o atraccions especials. Si teniu a prop algun centre comercial és possible que tinguin programats jocs gegants o activitats infantils. També en les biblioteques, en el teatre o centre cívic, podreu trobar programació d’espectacles. Teniu un munt d’opcions programades cada cap de setmana per a sortir i gaudir de temps de qualitat en familiar.

Quan puc contractar activitats infantils i familiars?

Pots contractar activitats infantils i familiars durant tot l’any i per a qualsevol festa o celebració, ja que qualsevol moment de l’any és bo per a celebrar i compartir moments de diversió.

 • Si estàs organitzant una celebració familiar, t’informarem de les activitats més recomanades per a casaments, comunions i aniversaris.
 • Si busques activitats per una escola, serà genial celebrar les setmanes culturals, la festa fi de curs i les festes tradicionals.
 • Realitzem activitats per a festes de nadal, sant Jordi, castanyada, Halloween, carnestoltes, celebrant totes les festes tradicionals.
 • També realitzem festes majors d’ajuntaments durant tot l’any, gestionant les festes majors d’hivern i les festes majors d’estiu.
 • Per a empreses i esdeveniments d’adults, també oferim un ampli catàleg de serveis.

Per què fer activitats creatives a educació infantil?

En un món canviant com el que vivim, és molt important que els nens i nenes puguin desenvolupar la seva creativitat a través d’activitats que els facin imaginar, crear i deixar volar la seva imaginació. Aquestes habilitats els ajudaran a afrontar millor els problemes i imprevistos, adaptant-se millor a les noves situacions. Amb les manualitats infantils de Plusarts, els infants passaran una estona divertida, i sense adonar-se’n, desenvoluparan la seva imaginació i creativitat.

A qui van dirigits els tallers i les activitats infantils i familiars?

Les activitats infantils i familiars i els tallers de manualitats que fem a Plus Arts van dirigides a nens i nenes de totes les edats. Són activitats lúdiques i educatives per a viure en família. Diversió per a tots, de 0 a 99 anys.

Els tallers de manualitats per a nens i les activitats infantils es poden contractar per a festes i esdeveniments, per a nens i famílies, és per això que sempre diem que oferim activitats infantils i familiars per a totes les edats.

Quins tipus de materials poden utilitzar els nens per fer manualitats?

Els nens i nenes estan molt acostumats a realitzar manualitats, a casa, a l’escola, en festes infantils. Qualsevol moment és ideal per agafar un llapis, un paper i començar a crear i imaginar. Doncs, els més petits tenen una habilitat increïble per a imaginar, crear i elaborar.

Així doncs, alguns materials bàsics que poden utilitzar els nens més petits per a realitzar manualitats són: llapis de colors, retoladors, pintura, papers i cartolines, goma eva, feltre, tisores, cinta adhesiva o cola de barra, palets de fusta, plats de cartró i altres elements que segur podeu tenir per casa.

I per a decorar, de ben segur que els agradarà utilitzar purpurina, pompons, brillants o confeti.

En els tallers infantils de manualitats de Plus Arts sempre utilitzem tots aquests elements bàsics per a realitzar els nostres tallers amb nens, i per suposat, disposem d’altres elements molt més sofisticats per a la realització de tallers especials, com per exemple, la màquina de xapes o de fer imants.

Quantes hores dura una festa fi de curs?

El més habitual és que una festa fi de curs tingui una duració de 2 a 5 hores. Tot dependrà de les activitats que es contractin i que es realitzin.

És comú que les festes fi de curs comencin amb una estona de joc i diversió, amb activitats infantils i familiars com jocs gegants, inflables infantils, jocs de fusta... aquestes activitats solen tenir una duració de màxim 2 o 3 hores.

Seguidament, i a l’acabar l’estona de joc compartit i de les activitats familiars, es pot programar una festa de l’escuma per a remullar-se, o un espectacle infantil i familiar, per a què els nens i nenes tornin a la calma.

I finalment, si la festa s’allarga fins l’hora de sopar, és habitual que es contracti un servei de càtering, com per exemple, una botifarrada, i que s’acabi la festa amb una discomòvil i una festa de nit amb ball i animació musical.

En total comptem que el més habitual és realitzar dues hores d’activitats familiars, més una hora d’escuma o show, que sumen un total de tres hores. Més el sopar i la discomòbil que es poden allargar en dues o tres hores més.

Quines activitats es poden fer en una festa fi de curs?

Les activitats contractades per una festa fi de curs varien segons les edats dels nens i nenes. Algunes opcions que sempre són un èxit per a les festes fi de curs són:

 • Activitats infantils i familiars: jocs gegants, activitat de circ, jocs d’aigua, festa temàtica.
 • Inflables infantils: inflables de salt, inflables especials de l’humor amarillo o atraccions mecàniques, com el brau mecànic o el Shotdown.
 • Espectacles infantils i familiars: espectacles per a totes les edats, com un espectacle de màgia per a infantil, primària, secundària, i on els pares també puguin gaudir.
 • Tallers de manualitats per a nens, amb tallers creatius per a elaborar manualitats i que puguin endur-se un record de la festa.
 • Discomòvil i animació de ball, per acabar la festa ballant i gaudint.

Explica’ns la vostra idea i farem realitat els vostres desitjos per a la festa fi de curs.

A quin lloc es pot muntar la festa final de curs?

Les festes fi de curs de les escoles es poden celebrar d’interior o d’exterior,  i la veritat és que al llarg de tots aquests anys d’experiència muntant festes fi de curs, hem organitzat festes en un munt d’espais:

 • La majoria de les escoles realitzen la festa fi de curs en el pati de la pròpia escola, ja sigui en una pista exterior, o una pista coberta.
 • Hi ha escoles que tenen la sort de tenir un gimnàs gran i ample, i és també un lloc ideal per a organitzar una festa fi de curs en cas que hi hagi previsió de pluja o molt sol.
 • En altres ocasions les escoles tenen convenis amb pavellons i centres esportius, on els nens es desplacen a realitzar les classes d’educació física. En tot cas, també hem realitzat festes final de curs dins de pavellons.
 • I per últim, un espai poc comú però també possible és al carrer. En aquest cas, hi h escoles que parlen amb l’ajuntament per a poder tancar alguns carrers que voltegen l’escola i així poder realitzar la festa en un espai exterior i ample.

Què cal tenir en compte per muntar una festa fi de curs?

A l’hora d’organitzar una festa fi de curs, cal tenir en compte molts factors, per a què tot funcioni a la perfecció, i per a fer que tots els convidats acabin amb un bon record de la festa.

Des de Plus Arts som experts en la organització de festes fi de curs, és per això que a l’hora de muntar una festa, fem moltes preguntes als clients, per tenir tota la informació i fer que la festa sigui tot un èxit:

 • En quin lloc es realitzarà la festa i de quin espai es disposa? Cal valorar l’espai, per a complir amb les distancies de seguretat.
 • A quanta gent s’espera i de quines edats? És important cobrir totes les franges d’edat, contractant activitats per a tots.
 • Quanta estona durarà la festa? Serà de matí, de tarda o de nit?
 • Quin pressupost hi ha per organitzar la festa? Aquest factor és imprescindible, per a poder distribuir el pressupost per a tot el necessari: activitats, espectacle, discomòvil, decoració, etc.

Si teniu clares aquestes quatre preguntes, serà molt fàcil començar a organitzar una gran festa fi de curs. Només haureu d’explicar-nos la vostra idea i treballarem junts per a dissenyar la festa fi de curs que espereu.

Amb quant temps cal començar a organitzar una festa fi de curs?

Les festes fi de curs es realitzen els mesos de maig i juny, normalment en les últimes setmanes de curs, amb l’objectiu de realitzar una festa per acomiadar el curs escolar i celebrar amb les companys l’arribada de l’estiu.

És per això que és molt important que l’AMPA, l’AFA o l’escola comenci a organitzar la festa com a mínim amb tres mesos d’antelació.

Per a quins cursos s'organitzen les festes fi de curs?

Les escoles d’educació infantil i primària realitzen les festes fi de curs de manera conjunta, en el pati de l’escola i convidant a totes les famílies. Però també realitzem festes per a secundaria (ESO) i batxillerat.

Algunes escoles també poden organitzar festes en concret per acomiadar els alumnes de P5 i 6é de primària. En aquest cas, són festes exclusives per als nens i nenes d’aquest curs en concret.

Val a dir que les llars d’infants i escoles bressol celebren les festes fi de curs a finals de juny o juliol, ja que les escoles tanquen més tard. En aquest cas es contracten espectacles infantils o activitats per a nens més petits, d’1 a 5 anys.

Quin tipus d’espectacles de nadal es poden contractar?

Plus Arts disposa de diferents tipus d’espectacles de nadal, com per exemple, l’espectacle de màgia “La màgia del nadal”, l’espectacle d’animació musical amb el caga tió gegant, espectacles de contes de nadal i també espectacles itinerants per a cavalcades de reis i centres comercials.

Quan puc contractar activitats i tallers de nadal per a nens?

Setembre, octubre i novembre són els tres mesos claus per a contractar els serveis de nadal. Les activitats i tallers de nadal s’han de contractar amb molta antelació, ja que és la única manera de poder assegurar la disponibilitat per a la data de l’esdeveniment.

Quines són les activitats de nadal per a nens més sol·licitades?

Les activitats de nadal per a nens més sol·licitades són: el caga tió gegant, el carter reial, l’espectacle de màgia per a l’encesa de llums de nadal, l’animació itinerant i els tallers de manualitats de nadal.

Quins són els tallers de nadal per a nens que més agraden?

Tenim un munt de tallers de manualitats de nadal, però sens dubte, els que més èxit tenen entre els nens i nenes són: el taller del caga tió, el taller d’ornaments i boles de nadal per l’arbre, el taller de fanalets de reis i el taller de corones de reis.

Quin tipus d’animacions infantils existeixen per nadal?

Existeixen bàsicament tres tipus d’animacions infantils de nadal: els espectacles de nadal, les activitats infantils i familiars de nadal, i els tallers de manualitats de nadal.

Els avantatges de les nostres festes de nadal per ajuntaments i centres comercials.

Oferim serveis de nadal molt originals i diferents, de manera que sempre aconseguim sorprendre i fer que els nens i les famílies s’ho passin molt bé. A més, les nostres activitats, tallers i espectacles de nadal són molt atractius i divertits, assegurant l’èxit de cada celebració. Amb Plus Arts, les festes de nadal són úniques. 

Perquè contractar activitats i tallers de nadal per a nens amb Plus Arts?

A Plus Arts sóm especialistes en la creació i realització d’activitats infantils i familiars per a festes i esdeveniments. És per això que contractar activitats per nens i tallers de manualitats amb Plus Arts és èxit garantit. Els nens s’ho passaran molt bé, i a més, estaran acompanyats de monitors especialistes, amb experiència i rebent un tracte personalitzat i molt cuidat.

Quines activitats es poden organitzar en un casal d’estiu?

En els casals d’estiu s’organitzen activitats infantils per a què els nens estiguin entretinguts, jugant i s’ho passin bé. Els inflables per saltar, la festa de l’escuma, els jocs gegants, la festa de l’aigua, l’activitat de circ, el tir amb arc i els tallers de manualitats, són les activitats per a nens que més agraden per als casals d’estiu. Són activitats infantils molt diferents per adaptar-se als gustos de tots els nens i nenes.

Quin tipus de tallers funcionen millor en els casals d’estiu?

Els tallers que funcionen molt bé per als nens, en els casals d’estiu, són els tallers de circ, amb materials de circ per jugar i desenvolupar habilitats. També els tallers de manualitats creatives, els tallers de bombolles de sabó i de jocs d’aigua, i els tallers amb jocs tradicionals. Totes aquestes activitats infantils són èxit assegurat en les programacions dels casals d’estiu.

Quantes setmanes dura el casal d'estiu?

Els casals d’estiu solen tenir una duració de 5 setmanes: la última setmana de juny i les quatre setmanes de juliol. De totes maneres, els casals d’estiu es poden contractar per setmanes soltes, segons les necessitats de cada família.

Que cal tenir en compte per a planificar les activitats del casal d’estiu?

A l’hora de planificar i programar les activitats per als casals d’estiu, cal tenir en compte d’oferir propostes lúdiques i educatives que incloguin activitats diverses i per a tots els gustos. Activitats de joc més mogudes, i altres de manualitats més tranquil·les. També jocs d’aigua, i sens dubte, sempre és una bona opció contractar una empresa d’animació infantil, amb jocs, activitats, inflables, espectacles, festa de l’escuma, i propostes diferents per a sorprendre als nens.

Quins cursos es poden apuntar als casals d'estiu?

Els casals d’estiu estan pensats per a nens i nenes de 3 a 12 anys, d’infantil i primària, i normalment solen dividir als nens en diferents grups d’edats, per oferir activitats infantils acords a la edat i als interessos dels infants.

On es realitzen els casals d'estiu?

Els casals d’estiu es realitzen en escoles, masies, gimnasos i centres esportius, i en algunes ocasions en pavellons, quan els casals d’estiu estan organitzats per clubs de futbol, basquet o altres esports. També són molts ajuntaments els que decideixen organitzar casals d’estiu, i per aquest motiu, deixen les seves instal·lacions, com per exemple, els centres cívics.

Quants dies dura una festa major?

El més comú és que les festes majors durin entre 3 dies i una setmana. No obstant, tot depèn de les característiques de cada poble o ciutat.

El més usual és que el pregó sigui el tret de sortida a la festa major i que durant els pròxims dies es desenvolupin totes les activitats culturals i lúdiques que s’han programat.

Aquestes activitats són distribuïdes en els dies de festa, de manera que, per la nit, se celebren concerts i espectacles per adults, i durant el dia, totes les activitats gastronòmiques i activitats infantils que s’han programat per als nens més petits.

Quines activitats es poden programar en una festa major?

Es poden programar diferents activitats per a nens i adults. Les activitats que se celebren en les festes majors de Barcelona són tant lúdiques com culturals.

Es tracta d’activitats que es poden gaudir en família, en les que tant els nens més petits, com els grans, poden gaudir de moments de diversió i entreteniment.

Entre les més populars, trobem els espectacles d’animació infantil, com els espectacles de màgia, les activitats per a nens, les disc mòbils i els concerts musicals.

Quines activitats per nens s'organitzen en les festes majors?

Els nens són els que més gaudeixen de les festes majors i de les festes populars del seu poble o ciutat. Existeixen una gran varietat d’activitats per a què els nens més petits passin uns dies inoblidables d’activitats lúdiques, educatives i culturals.

Les activitats infantils més tradicionals en les festes majors són els jocs gegants de fusta, les activitats de cuina en grup i a l’aire lliure, els castells inflables i els tallers creatius i de manualitats.

També un altre proposta d’activitats infantils que també agrada molt als nens són els espectacles infantils i familiars.

Totes elles són propostes en las que els nens més petits poden gaudir amb els seus pares, avis i familiars.

Qui s’encarrega de la organització de les festes majors?

L’organització d’una festa major no és feina fàcil. Requereix de temps, esforç i recursos econòmics. És per això que els encarregats d’organitzar les festes majors, normalment són els propis ajuntaments, encara que a vegades cedeixen la responsabilitat a associacions de veïns, o a entitats o grups formats expressament per a l’organització de la festa major.

A l’hora d’organitzar una festa major, és important tenir en compte molts factors, i el principal és poder oferir un programa d’activitats infantils, familiars i per adults, complet i amb varietat d’activitats culturals per a totes les edats.

En quins espais se celebren les festes majors?

Els actes de les festes majors, ja siguin activitats, espectacles o concerts, sempre es duen a terme en espais d’exterior. En els carrers o places, o inclús en espais emblemàtics dels pobles o ciutats. És una manera que els ciutadans puguin sortir de casar i gaudir dels espais del barri o del poble, per a compartir jocs i moments de diversió amb la família, veïns i amics.

En ocasions hi ha un factor que fa remodelar tots els actes, i realitzar-los en espais d’interior, com per exemple, la pluja. En aquest cas, les activitats es poden traslladar a espais diàfans, de centres cívics o pavellons, i els espectacles i concerts, en teatres del mateix poble o ciutat.

Quina és la millor època de l’any per a celebrar festes majors a Barcelona?

El bon temps és sinònim de gaudir de festes majors, ja que és el moment de l’any que comença a fer calor, i tothom té ganes de sortir al carrer, passejar i gaudir de les activitats.

Per aquest motiu, les festes majors solen organitzar-se en mesos de primavera i estiu. Malgrat tot, hi ha ajuntaments i associacions de veïns, que decideixen realitzar la seva festa major a l’hivern, però, no és del tot habitual.

En tot cas, sigui quin sigui el moment de l’any, sempre és bona opció celebrar la festa major amb activitats, inflables, espectacles, concerts i tot tipus d’animacions per a festes de nens i adults.

En quin espai se celebren els parcs de nadal?

Els parcs de nadal, fires del joc o festivals de la infància, es celebren habitualment en pavellons, poliesportius i espais d’interior, ja que la intenció és que les activitats infantils i familiars de nadal es quedin muntades durant varis dies.

Els parcs de nadal solen muntar-se per un mínim de 3 dies i un màxim de 15-20 dies, per aquest motiu, muntar les activitats i inflables en un espai cobert i d’interior, és una tranquil·litat per assegurar-se que els nens poden seguir jugant en cas de fred o pluja, i que el material de jocs, tallers de nadal i inflables queden perfectament resguardats dia rere dia.

Quines activitats es poden organitzar en els parcs de nadal?

Els parcs de nadal són espais de joc, pensats per a nens i nenes, de 0 a 12 anys, és per això que a l’hora d’organitzar un esdeveniment de nadal, com és un festival de la infància, és necessari incloure activitats infantils i familiars molt variades i per a totes les edats. Els nens més petits, els nadons, necessitaran el seu espai de ludoteca infantil, amb jocs de psicomotricitat i joc simbòlic. En els parcs de nadal també es munten castells inflables per a saltar, inflables especials per a jugar, un racó de jocs de fusta tradicionals i jocs gegants, un espai de tallers de manualitats de nadal, i inclús, en els esdeveniments infantils de nadal es un gran èxit el maquillatge de fantasia. Els parcs de nadal solen acabar la jornada amb un espectacle de nadal familiar.

En que consisteixen els parcs de nadal?

Els parcs de nadal infantils i juvenils, són espais d’oci, de temàtica nadalenca, pensats i organitzats per a què els nens i nenes gaudeixin en els seus dies de vacances de nadal.

En els pavellons es munten fires del joc, amb la intenció d’oferir a les famílies un espai on els nens puguin jugar i divertir-se, a la vegada que aprenen, a través de totes les activitats infantils i familiars de nadal, els jocs gegants, els inflables, les atraccions i els tallers de manualitats de nadal, en els dies que els nens no tenen escola.

A més, molts ajuntaments munten els parcs de nadal, entre setmana, en els dies que els pares treballen, i així s’asseguren que els avis poden tenir entretinguts als nens, mentre juguen i salen en els inflables, en un espai segur, i amb activitats lúdiques i educatives de nadal.

On gaudir dels parcs de nadal infantils?

Si la vostra idea és que els nens i nenes s’ho passin genial, no dubteu en buscar parcs de nadal infantils, per a gaudir en família, d’una bona estona de joc i diversió. Els parcs de nadal per a nens es realitzen en pavellons i centres esportius de pobles i ciutats. A Barcelona existeix el “Saló de la infància”, que li van canviar el nom per “Festival de la infància: La ciutat dels somnis”, però si busqueu opcions més tranquil·les, amb menys gent, la millor opció és mirar els ajuntaments dels pobles del voltant de Barcelona, ja que amb tan sols 20 o 30 minuts de cotxe, podreu gaudir de grans parcs de nadal, plens d’activitats i inflables, i amb molta menys afluència de gent, on els nens i els adults estareu més tranquils, jugareu en família i gaudireu dels inflables, tallers de nadal i activitats infantils fantàstiques dels parcs de nadal.

Què cal tenir en compte per a planificar un parc de nadal?

Planificar un parc de nadal des de zero no és senzill. Per això, la millor opció és contractar a professionals, amb experiència, que puguin assessorar i ajudar-vos en la planificació, organització, gestió i realització del parc de nadal.

Plus Arts és una de les millors empreses d’organització de parcs de nadal, ja que duen a terme les programacions íntegres dels parcs de nadal infantils i familiars, amb les seves activitats, tallers de nadal, inflables i espectacles, amb tots els elements propis, inclòs el seu equip de monitors, fent que tot estigui perfectament controlat.

Hi ha molts factors que cal tenir en compte en el moment d’organitzar un parc de nadal: des de l’espai, fins a les hores de duració, i qeu es puguin oferir activitats i atraccions divertides per a totes les edats. També serà important poder fer una bona selecció d’activitats per a què no es creïn grans cues i aglomeracions, i que la gent pugui estar sempre jugant i entretinguda.

Contractar a Plus Arts per a l’organitzaicó dels parcs de nadal sempre és una opció ideal, per a omplir els pavellons d’activitats infantils i familiars, inflables, atraccions, tallers infantils de nadal i molta diversió.

Quin tipus d’inflables es poden llogar en els parcs de nadal?

L’atracció més atractiva per als nens sempre són els inflables. Allà on hi siguin els inflables, estaran els nens i l’èxit està garantit. Però, quin tipus d’inflables són millors per als parcs de nadal infantils i juvenils?

Hi ha inflables de salt, que serveixen solament per saltar i jugar amb els obstacles. Després, estan els inflables amb escales i tobogan. I per últim, els inflables especials, que són els que es converteixen en un joc per participar i jugar amb els amics. Aquests inflables estan pensats a partir de 6 anys, i poden pujar joves i adults.

El toro mecànic o el shotdown o eliminador també són activitats inflables, però estan considerades atraccions mecàniques, també una bona opció per a festivals infantils de nadal.

A l’hora de muntar un parc de nadal recomanem poder realitzar una barreja de tots els tipus d’inflables, per a què hi hagi varietat per a tots els gustos i per a totes les edats. Les atraccions inflables sempre seran un èxit garantit en els parcs infantils de nadal.

Quins espectacles s’organitzen en els parcs de nadal?

Els espectacles per a parcs de nadal són molt bona opció, per ambientar i animar als convidats durant les hores de servei, com per exemple, amb una animació de mascotes i personatges nadalencs, que interactuaran amb els nens, o bé, amb un gran espectacle de nadal, fi de festa.

Abans que acabi el parc de nadal es pot reunir a tots els convidats per a realitzar un espectacle familiar de nadal, i així poder acabar la festa amb un colofó final.

Una de les millors opcions d’espectacle per a festivals de la infància i per als parcs infantils són els espectacles de màgia, genials per a totes les edats i per a un públic familiar. El nostre espectacle “La màgia del nadal” realitzat per un mag professional, és una opció idònia per als parcs infantils de nadal.

Qui se’n carrega d’organitzar les enceses de llum?

Els actes d’enceses de llums de nadal, les organitzen tres tipus de clients: els ajuntaments, per encendre les llums de nadal dels seus pobles i ciutats. Els centres comercials, per inaugurar la temporada nadalenca i encendre les llums a la vegada que inauguren les decoracions de nadal. I finalment, les associacions de comerciants, quan fan les enceses de llums al carrer per donar pas al mes de ventes de nadal. Les enceses de llums de nadal se celebren amb un acte multitudinari, on amb un espectacle es dona pas a l’inici del nadal. L’espectacle “La màgia del nadal” és la proposta més contractada per als actes de nadal d’enceses de llums.

Que son les cercaviles de nadal?

Les cercaviles de nadal són recorreguts que es realitzen amb animacions i espectacles itinerants, de carrer, en forma de rues i cavalcades. Els espectacles itinerants o passa carrers nadalencs solen ser animacions grans, molt vistoses i que serveixen per ambientar els carrers de música, llum i color, fent que realitzin un recorregut per a què ho pugui veure el màxim de gent possible. Per exemple, les cavalcades de reis també es consideren una cercavila nadalenca.

A on gaudir de les activitats de nadal infantils?

Durant les festes de nadal, un pla ideal per a les famílies és gaudir de totes les activitats infantils que organitzen els ajuntaments, centres comercials, centres culturals, biblioteques i associacions de comerciants. Habitualment les activitats de nadal estan obertes a tots les nens, encara que a vegades és amb inscripció prèvia i cal apuntar-se, sobretot en el cas dels tallers a biblioteques i centres culturals. També els parcs de nadal que organitzen els ajuntaments són una proposta genial per als nens, o les fires de nadal que sempre es complementen amb tallers i activitats infantils i familiars de nadal.  

Quines activitats inclouen les fires de nadal?

Les fires de nadal estan formades per parades de menjar i productes nadalencs, a la vegada que es complementen amb activitats d’entreteniment per a nens i famílies, com els jocs gegants de fusta, tallers de manualitats de nadal, inflables, o altres elements de joc per a nens.

Què cal tenir en compte per a planificar les activitats nadalenques?

Per a planificar les activitats de nadal és necessari:

 • Contractar amb molt temps d’antelació, per assegurar-se la disponibilitat dels serveis de nadal.
 • Contemplar els dies de realització de les activitats, per a què els nens i famílies estiguin disponibles per a poder-les gaudir.
 • Contractar serveis d’animació, com el caga tió, per a què no es perdin les tradicions.
 • Mirar l’espai i necessitats tècniques de cada activitat nadalenca.

Opinions dels nostres clients a Google

Activitats relacionades