Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Consulta les nostres mesures de prevenció.

Pinta cares per aniversaris

Pinta cares per aniversaris

El maquillatge de fantasia és una activitat idíl·lica per a festes d’aniversari infantils on els nens i nenes podran pintar-se la cara i transformar-se en els personatges que més els agradin.

Els pinta cares infantils per aniversaris estaran realitzats per una monitora especialista en la realització de maquillatges de fantasia, que farà les delícies dels més petits, seguint les seves ordres i instruccions per a pintar-los la cara de la manera que més els agradi.

Princeses, cavallers, dracs, animals, Spiderman, Frozen... o inclús simplement realitzant maquillatges màgics i de fantasia, faran que els més petits dels cumpleanys puguin convertir-se en els principals protagonistes de les festes infantils.

El maquillatge per aniversaris és la activitat més contractada al llarg de tot l’any, sens dubte l’activitat del pinta cares és la clau de l’èxit de qualsevol festa amb nens.

A més, el pinta cares es pot contractar amb la presència d’un animador o animadora, o inclús de varius animadors, que seran els encarregats de jugar amb els nens, i també de pintar-los la cara amb el maquillatge per aniversaris.

Cal destacar que el material que s’utilitza per al maquillatge de fantasia, és maquillatge professional, per a ús infantil i dermatològicament provat, de manera que utilitzarem maquillatge de fantasia a l’aigua. Un maquillatge especial i antial·lèrgic, especial per a pells sensibles.

El maquillatge a l’aigua s’aplica amb esponges i pinzell, de manera que permet un perfecte acabat en cada cara, de manera que els maquillatges infantils que es realitzaran estaran molt elaborats i seran dignes d’admirar.

En el cas que esteu organitzant una festa infantil per a l’aniversari del vostre fill, nebot, o nét, no dubteu en contractar-nos i explicar-nos en tot detall quina és la vostra idea per a la festa. Així podrem parlar i explicar-vos tots els serveis relacionats amb les festes infantils. El maquillatge de fantasia o el pinta cares tan sols és una de les activitats per aniversaris, entre un munt de propostes.
Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís

Activitats relacionades

 • Animadors infantils

  Animadors infantils

  Les millors animacions infantils per a festes d’aniversari les trobareu amb Plus Arts. Animadors infantils professionals faran jugar i gaudir de la festa d’aniversari a tots els nens i nenes convidats per a què ho passin bé i tinguin un record inoblidable de la festa d’aniversari.

  Veure més
 • Festa infantil Mickey Mouse

  Festa infantil Mickey Mouse

  Per a les festes infantils de Mickey Mouse us oferim un munt d’animacions infantils amb la temàtica del Mickey i la Minnie Mouse. Els dos personatges més famosos de Disney visitaran la vostra festa infantil d’aniversari de Mickey Mouse i faran gaudir a tots els nens i nenes convidats a l’aniversari.

  Veure més
 • Màquina de coto de sucre per aniversaris

  Màquina de coto de sucre per aniversaris

  La maquina de cotó de sucre per a festes es composa d’un carro rosa i de la màquina de núvols de sucre de la que sortiran bons i dolços cotons de sucre per a regalar a tots els convidats de les festes. El carro i la màquina de cotons de sucre és ideal per a tot tipus d’esdeveniments.

  Veure més