Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Animadors de ball per a festes fi de curs



Animadors de ball per a festes fi de curs

Els animadors de ball per a festes fi de curs són un recurs genial per oferir un tipus d’animació infantil i familiar, per a totes les edats, i on tothom pugui gaudir al mateix temps, de manera conjunta.

Els nois i noies que realitzen l’animació de balls per a festes són animadors professionals i instructors de ball. Molts d’ells disposen de la titulació com instructors de Zumba, i són experts en el ball, per tant, saben adaptar perfectament les animacions a cada tipus de públic i a cada situació.

Les animacions començaran amb passos i coreografies senzilles, però us assegurem que a l’acabar l’hora d’animació, el cos de cada convidat s’haurà acostumat, i acabaran ballant els passos més divertits que els animadors els ensenyaran, com si els coneguessin de tota la vida. Amb els animadors de ball, moure l’esquelet mai haurà sigut tan fàcil i tan divertit.

Per a les festes final de curs de les escoles, els animadors seran capaços d’animar als nens i nenes i també als mestres, pares i familiars. Tots ballaran i seguiran les coreografies de ball al ritme de la música.

Per a les animacions Zumba o animacions de ball, oferim la opció de realitzar-les amb una sola animadora, o bé, amb un conjunt de tres animadors, segons cada escola i segons les necessitats de cada client podrem veure quina opció s’adapta millor a les necessitats de cada escola i de cada festa final de curs.

Val a dir que les animacions de ball són ideals per al moment de la nit, després de la festa fi de curs amb els castells inflables i amb les activitats infantils i jocs gegants. Així doncs, després de la festa d’activitats i després del sopar, és el moment de donar pas a la disc mòbil, de la mà dels millors discjòckeys. En aquest moment és quan podeu incorporar el servei d’animadors de ball per a que tots s’animin a balls, gaudir i deixar-se emportar pel ritme de la música.

Referent a l’estil de música per al ball, oferim dues opcions al client, el tipus de música que nosaltres anomenem música light, amb cançons més antigues però perfectament aptes per a públic infantil, o bé, la opció moderna, amb cançons actuals que avui en dia tots coneixem perquè escoltem per la radio, i els ritmes són més moguts i més marxosos. En aquest cas les cançons prenen un altre camí i altres ritmes, però sens dubte són les que millor funcionen i al final són les cançons de ball que tots els clients acaben demanant per a la seva animació de ball.

Per a concretar l’animació per a la vostra festa fi de curs, parlarem en detall amb vosaltres i deixarem clars tots els aspectes per aquí l’animació de balls de la vostra festa final de curs sigui un èxit garantit.


Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís
 • Si et trobes fora d'aquestes zones, truca'ns i explica'ns la teva proposta

Opinions dels nostres clients a Google

Activitats relacionades

 • Inflables esportius festa finals de curs

  Inflables esportius festa finals de curs

  Disposem d’inflables esportius de tota mena per a les festes final de curs. Inflables per saltar, inflables per jugar i d’altres inflables especials, com per exemple, el futbolí humà, el toro mecànic, l’inflable cistella, o altres inflables per a què nens i adults s’ho passin molt bé a la festa fi de curs.

  Veure més
 • Festa fi de curs educació infantil i primària

  Festa fi de curs educació infantil i primària

  A les escoles d’educació infantil i educació primària, l’AMPA o l’AFA o la mateixa escola organitza una festa fi de curs amb activitats, inflables, tallers i espectacles per acomiadar el curs escolar.

  Veure més
 • Tallers infantils festa final de curs

  Tallers infantils festa final de curs

  Els tallers infantils de manualitats són activitats infantils per a complementar els jocs de les festes final de curs. Tallers creatius per als nens i per a què tota la família pugui gaudir de les activitats preparades per a la festa fi de curs. Disposem de més de 80 tallers diferents, per a tots els gustos.

  Veure més