Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Plus Arts, festes infantils i activitats per a nens

Qui som

Plus Arts és una empresa que neix al 2010, amb l’objectiu de portar la cultura, el lleure i la diversió als diferents racons dels pobles i ciutats.

Amb una gran passió i professionalitat, som especialistes en la creació, organització i gestió d’esdeveniments per empreses, organitzacions publiques i privades. Com per exemple, ajuntaments, escoles o altres particulars.

La filosofia de Plus Arts és oferir riques oportunitats d’aprenentatge per als nens i nenes, en forma de joc i diversió. És per aquest motiu, que tots els professionals que treballen a Plus Arts són titulats en Magisteri, oferint així un tracte molt personalitzat i responsable envers els infants. A més a més, un dels nostres màxims objectius és que les festes es puguin viure en família, oferint així espais de joc on es puguin reforçar els vincles afectius entre infants i els adults més propers.
empresa festes infantils
festes infantils barcelona

Què fem

Plus Arts és una empresa jove però en constant creixement, ja que any rere any ampliem el nostre ventall de serveis, activitats i inflables, per a oferir una gran varietat de productes que es puguin adaptar a qualsevol festa o celebració.

Quan parlem d’infants, de joc i diversió, no ens oblidem mai de la seguretat de tots, és per això que tots els serveis d’animació estaran en tot moment vigilats per a monitors especialistes, així com també, comptem amb tots els certificats de qualitat dels productes i d’un segur de responsabilitat civil per a qualsevol incidència.

Plus Arts podrà oferir-vos qualsevol servei d’animació per a la vostra festa o celebració, des d’un casament o comunió, fins a una festa major o festa fi de curs. Així doncs, amb la nostra experiència dins del sector de l’animació estarem per ajudar-vos garantint un servei complet i personalitzat.