Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Esdeveniments per a nens i pares

 • Family Day per a empreses

  Family Day per a empreses

  Els family day o dies en família són esdeveniments d’empresa on l’objectiu és preparar una jornada d’activitats infantils i familiars per a què els fills dels treballadors coneguin l’empresa del pare o la mare i quina és la seva funció, alhora que passen un bonic dia en família jugant amb les activitats preparades dins les instal·lacions de l’empresa.

  Veure més
 • Children's day per a empreses

  Children's day per a empreses

  Els children’s day o dia dels nens són esdeveniments d’empresa pensats per als fills i filles dels treballadors. De manera que es converteix en un esdeveniment pensat per als nens, que estaran convidats a l’empresa del pare o la mare per a visitar-la i conèixer-la, alhora que passen un bonic dia jugant amb les activitats infantils: jocs, inflables, tallers i molt més, que faran que els nens puguin ser els protagonistes de la festa d’empresa.

  Veure més
 • Team Building per a empreses

  Team Building per a empreses

  Els team buildings per empreses són jornades lúdiques i divertides, organitzades amb activitats per adults, on tots els treballadors de l’empresa podran passar un dia diferent, ple de jocs, proves i activitats en equip que permetran reforçar la unió entre els treballadors, a la vegada que es fomenta la motivació i el sentit de pertinença de l’empresa. A més, cada gerent podrà establir uns objectius clars per a cada team Building.

  Veure més
 • Sopars d'empreses

  Sopars d'empreses

  Organitzarem el teu sopar d’empresa cuidant cada detall per a fer-la única i molt especial, de manera que tots els convidats només hauran de deixar-se portar per a què tot flueixi, relaxant’-se i gaudint d’un sopar d’empresa ple de sorpreses! A més, cada sopar d’empresa estarà personalitzat segons cada client i el perfil de cada empresa.

  Veure més
 • Esdeveniments a mida per a empreses

  Esdeveniments a mida per a empreses

  Dissenyem esdeveniments d’empresa a mida per a fer que cada acte sigui únic i especial, treballant sempre amb les idees dels clients, i vetllant per a què els objectius de cada client siguin efectius. Amb els esdeveniments a mida per a empreses tot és possible, i només caldrà que ens expliqueu els vostres objectius i què desitgeu potenciar per a fer-ho realitat.

  Veure més
 • Clients que confien en Plus Arts

  Clients que confien en Plus Arts

  És un plaer per a nosaltres mostrar-vos algunes de les marques que confien en Plus Arts per a la realització dels seus esdeveniments d’empresa: family day, children’s day, sopars d’empresa, team buildings o esdeveniments corporatius són alguns dels actes que hem realitzat per a ells.

  Veure més
 • Caricaturista per esdeveniments

  Caricaturista per esdeveniments

  La caricaturista de Plus Arts és la Laia, una noia professional, amb una llarga trajectòria artística dins del món de l’art i de les caricatures. Realitzarà caricatures divertides per a tots els convidats de la festa, de manera que cadascú podrà endur-se la caricatura com un regal i com un record molt especial.

  Veure més
 • Màgia de prop

  Màgia de prop

  Us oferim un espectacle de màgia de prop, per a gaudir-lo a escassos mil·límetres dels ulls dels espectadors. La màgia de prop és un espectacle de màgia que funciona molt bé per a públic adult, on el toc d’humor, les cartes i els jocs de manipulació no hi podran faltar.

  Veure més

Els esdeveniments d’empresa son importantíssims per al creixement de les mateixes. Tota empresa organitza un o varis esdeveniments a l’any, ja sigui un sopar d’empresa, una trobada d’incentius i team building, o bé, un family day o children’s day, i des de Plus Arts tenim tots els recursos i serveis per estar al vostre costat.

 

Preguntes Relacionades

Quina edat han de tenir els nens per a participar en els esdeveniments d’empresa?

En els esdeveniments d’empresa on es conviden a famílies i fills dels treballadors, no hi ha edat mínima per als nens. Poden assistir nens i nenes de totes les edats.

Com organitzar un esdeveniment d’empresa?

Per a organitzar un esdeveniment d’empresa, primer cal pensar en:

 • L’objectiu de l’esdeveniment.
 • Quantitat de convidats: si serà una festa únicament per als treballadors, o també per a les seves parelles i fills. Això detallarà si és un team Building, un family day, o altre.
 • Data de l’esdeveniment, horari i localització. Normalment se solen realitzar en les pròpies instal·lacions de l’empresa.
 • Pressupost per a l’esdeveniment.
 • Busca una empresa professional que pugui organitzar-te la festa de manera integral.
 • Detalla l’animació i la decoració: la temàtica de la festa, les activitats i espectacles.
 • Pensa en el menjar i en la beguda per a la festa: càtering, food truck o carrets de menjar.

Com es pot contractar el servei d’esdeveniments d’empresa?

Per a contractar un esdeveniment d’empresa, és important trucar i contactar amb una empresa d’esdeveniments professional, amb experiència i que pugui oferir un servei integral, per a què el dia de la festa tot estigui 100% controlat.

Plus Arts és una de les empreses de Catalunya amb més experiència en el sector dels esdeveniments i festes. Organitzen festes i esdeveniments integrals amb activitats i animació. El primer que us preguntaran és: el dia de l’esdeveniment, l’horari, la quantitat d’assistents, el pressupost i la idea general de la festa. Amb tota aquesta informació us prepararan un pressupost a mida per al vostre esdeveniment d’empresa.

Com funcionen els esdeveniments d’empresa?

Els esdeveniments d’empresa solen organitzar-se en les mateixes instal·lacions de l’empresa. Tots els convidats assisteixen a l’hora que estan convocats per a gaudir d’una festa amb activitats, espectacles, parlaments amb el gerent o companys de l’empresa per a presentar nous productes o un nou lema, fan una visita a la fabrica, oficines o instal·lacions, i gaudeixen d’un dinar amb carrets de menjar o food trucks.

Un esdeveniment d’empresa es pot tematitzar?

Sí, es poden tematitzar els esdeveniments d’empresa. Les temàtiques més sol·licitades per a festes d’empresa són:

 • La fira
 • El Circ
 • El terror (halloween)
 • L’Oest (far west)
 • O temàtiques concretes, girant entorn un producte o un nou lema per a l’empresa.


Els esdeveniments per a empreses a mida són una gran opció si desitges realitzar-ho amb una temàtica concreta. Aquests esdeveniments ofereixen l'oportunitat perfecta perquè les empreses es reuneixin, interactuin i aprenguin els uns dels altres.

Existeix un màxim d’assistents que poden acudir a l’esdeveniment?

No existeix un mínim ni un màxim d’assistents. Hem realitzat esdeveniments d’empresa amb cinc persones, i també actes d’empresa amb més de mil persones. No hi ha límit d’assistents, sempre i quan hi hagi espai suficient per a tots a les instal·lacions de la festa.

Per què és important que els fills dels treballadors visitin l’empresa dels seus pares?

Hi ha diferents motius pels quals es realitzen els Family days, els dies en família a l’empresa dels pares. Principalment, perquè en aquest tipus d’esdeveniments d’empresa, es creen vincles entre els fills dels treballadors, i això comporta a que els adults es relacionin, parlin, i reforcin llaços entre famílies que possiblement abans no es coneixien. Aquest fet fa que el treballador pugui obrir-se més a la feina, sentir-se més còmode, i es veu reflectit en la millora de les relacions laborals i en el ambient de treball.

També perquè fer que els fills coneguin l’empresa del pare o la mare, farà que puguin comprendre més la seva feina, que estiguin més tranquils i que puguin interioritzar la importància del mateix, així com també que puguin parlar de l’empresa a l’escola o en altres àmbits de la seva vida.

Qui pot contractar el servei d’esdeveniments per empreses?

El servei d’esdeveniments per empresa normalment és contractat per la mateixa empresa. Hi ha empreses que creen un grup o un comitè de treball, per a muntar l’esdeveniment d’empresa. Hi ha altres empreses que ho deleguen i ho deixen en mans del departament de recursos humans. I també hi ha les empreses que contracten a la seva pròpia empresa de comunicació, que és l’encarregada de contactar amb Plus Arts per a muntar la seva festa d’empresa.

Pressupost per a activitats infantils

Formulari

Envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

 • * Si et trobes fora d'aquestes zones, truca'ns i explica'ns la teva proposta