Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Consulta les nostres mesures de prevenció.

Children's day per a empreses

Children's day per a empreses

Els children’s day que organitzen les empreses són dies especials que es munten amb l’objectiu que els treballadors puguin portar els seus fills o els familiars més petits a les empreses dels pares. Així doncs, es converteixen en el dia del nen a l’empresa, on la intenció serà passar una bona vetllada amb totes les activitats que es prepararan per als nens i les seves famílies.

Els dies dels nens o els children’s day per a empreses són festes on s’aconsegueix que els empleats desenvolupin el sentiment de pertinença de l’empresa, obrint-se i mostrant el seu lloc de treball als membres de la família més estimats, fills i parelles. I per tant, és una manera de donar a veure als treballadors que l’empresa es preocupa per ells i per als seus, alhora que també es deixa entreveure que l’empresa s’està encarregant de cuidar de cada un dels treballadors per a què aquests puguin sentir-se importants dins del lloc on treballen.

Des de Plus Arts tenim tot el que és necessari per a la realització dels children’s day per a empreses, ja que disposem d’un gran catàleg d’activitats infantils i familiars que seran ideal per a qualsevol esdeveniment d’empresa.

Algunes de les activitats més divertides que mai no poden faltar en el dia dels nens en una empresa són els inflables infantils, per a què els nens puguin saltar i passar-ho bé, tirant-se pels tobogans inflables i jugant amb els obstacles que tindran tots els inflables infantils. Aquests inflables poden ser de moltes temàtiques, i si el children’s day té una temàtica en concret, no hi haurà problema en adaptar els inflables per a cada ocasió.

A més, també es pot complementar la festa amb altres activitats infantils i familiars, on els nens i nenes puguin jugar amb els seus pares i adults més propers. I per això, caldrà que siguin activitats per a què puguin jugar persones de totes les edats, com són els jocs gegants, o bé, l’activitat de circ... també tenim activitats de cuina, i moltes més opcions per a què tots puguin jugar plegats.

Els tallers infantils de manualitats per a nens també poden ser una opció fantàstica per a complementar el dia dels nens a l’empresa, amb la elaboració i creació de manualitats originals i diferents que poden tenir relació amb l’empresa! D’aquesta manera, els infants coneixeran l’espai on treballen els pares, i també podran sentir aquesta vinculació a través de les activitats. Perquè una de les intencions serà que els fills dels treballadors coneguin què fan els seus pares, de que treballen i a on treballen.

Realitzar aquestes festes, ja sigui un children’s day més dedicat als nens, o bé, un family day, dedicat a un dia amb tota la família, serà clau potenciar la motivació dels treballadors, i inclús es pot fer amb oferir-los possibilitat que s’impliquin i siguin ells mateixos els organitzadors de l’esdeveniment.

Els treballadors de ben segur que es troben molt còmodes en aquest tipus de festes, perquè estaran en un terreny de confort, i a més, amb les persones més properes a ells, i per tant no se sentiran sols. És una manera de motivar-los avui i més endavant, quan estiguin treballant i recordin els bons moments que van passar jugant en aquelles mateixes instal·lacions, amb les seves famílies. Trencar la rutina haurà valgut la pena!

Pel que fa a la organització de les festes infantils, children’s day, des de Plus Arts tenim un valor afegit, i és que disposem de tots els inflables, activitats i tallers infantils i familiars de manera pròpia, i per tant, us podrem organitzar l’esdeveniment, de primera mà i sense haver de subcontractar a altres empreses.

Per aquest punt diferenciador, som de manera molt freqüent, partners d’altres empreses d’esdeveniments que organitzen aquests tipus d’actes, i nosaltres els realitzem la part d’activitats infantils i familiars.

Treballarem de la mà per a fer del vostre family day un dia inoblidable!


Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís

Activitats relacionades

 • Sopars d'empreses

  Sopars d'empreses

  Organitzarem el teu sopar d’empresa cuidant cada detall per a fer-la única i molt especial, de manera que tots els convidats només hauran de deixar-se portar per a què tot flueixi, relaxant’-se i gaudint d’un sopar d’empresa ple de sorpreses! A més, cada sopar d’empresa estarà personalitzat segons cada client i el perfil de cada empresa.

  Veure més
 • Màgia de prop

  Màgia de prop

  Us oferim un espectacle de màgia de prop, per a gaudir-lo a escassos mil·límetres dels ulls dels espectadors. La màgia de prop és un espectacle de màgia que funciona molt bé per a públic adult, on el toc d’humor, les cartes i els jocs de manipulació no hi podran faltar.

  Veure més
 • Family Day per a empreses

  Family Day per a empreses

  Los family days o días en familias son eventos de empresa donde el objetivo es preparar una jornada de actividades infantiles y familiares para que los hijos de los trabajadores conozcan la empresa de sus padres y cuál es su función, a la vez que pasan un feliz día en familia jugando con las actividades preparadas dentro de las instalaciones de la empresa.

  Veure més