Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Activitats i tallers de Nadal per a nens

 • Activitats infantils de nadal

  Activitats infantils de nadal

  Des de Plus Arts us oferim una gran varietat d’activitats infantils de nadal per gaudir amb tota la família. Parcs de nadal, fires de nadal, centres comercials i d’altres esdeveniments que s’ompliran d’activitats de nadal per a nens i adults.

  Veure més
 • Encesa de llums de Nadal

  Encesa de llums de Nadal

  Us proposem realitzar una encesa de llums molt màgica acompanyada d’un espectacle de màgia de nadal, on acabarem amb l’encesa de les llums del carrer realitzada amb l’ajuda de tots els ciutadans i les seves varetes màgiques! Un espectacle per a l’encesa de llums espectacular!

  Veure més
 • Cercavila de nadal

  Cercavila de nadal

  Les animacions itinerants i les cercaviles de nadal seran aquest any les protagonistes dels carrers, ja que l’animació de carrer ens ofereix l’avantatge de poder ser vista per molta més gent.

  Veure més
 • El caga tió gegant

  El caga tió gegant

  El caga tió gegant és una activitat de nadal que es convertirà en un espectacle visual, ja que és molt atractiu i molt espectacular. Els pastors de Plus Arts dinamitzaran l’activitat del tió de nadal i els nens i nenes podran picar, cantar i endur-se un regal!

  Veure més
 • Caga tió gegant itinerant

  Caga tió gegant itinerant

  El caga tió itinerant és una animació en moviment, de gran format, ideal per a dinamitzar els carrers i el comerç de la ciutat. Un caga tió gegant mòbil recorrerà places i carrers per arribar a tots els racons, repartint regals als nens i nenes. 

  Veure més
 • Espectacle del caga tió gegant

  Espectacle del caga tió gegant

  L’espectacle del caga tió gegant de Plus Arts és un espectacle d’animació de nadal on el caga tió, el músic animador i els nens i nenes de la festa seran els protagonistes. A més, el caga tió gegant cagarà regals per a tots els nens de la festa.

  Veure més
 • La màgia del nadal

  La màgia del nadal

  Us presentem un espectacle de nadal especialment per a gaudir amb tota la famíla. Es tracta d'un espectacle de màgia de nadal dirigit per un mag professional amb molta expierència que farà somriure i vuere amb il·lusió la màgia del nadal.
  Veure més
 • El tricicle màgic del nadal

  El tricicle màgic del nadal

  El tricicle màgic del nadal estarà conduit per un mag professional que realitzarà màgia itinerant pels carrers i comerços, fires de nadal o centres comercials. El tricicle porta música incorporada i es convertirà en un espectacle itinerant per a tota la família.

  Veure més
 • La carpa màgica del nadal

  La carpa màgica del nadal

  Es tracta d’una instal·lació molt visual i espectacular on els participants podran entrar en el interior de la carpa màgica i gaudir de l’experiència, veient i participant dels diferents espectacles de màgia que es realitzaran en el seu interior.
  Veure més
 • Patge reial en camió sonoritzat

  Patge reial en camió sonoritzat

  Heu vist alguna vegada un patge reial circulant per la ciutat? Doncs sí, el nostre patge reial anirà sobre d’un escenari amb rodes, un camió amb llums i so, que recorrerà tots els carrers per a què el vegin tots els nens i nenes. El patge dels reis recollirà les cartes i oferirà una animació de nadal itinerant, molt visual i divertida.

  Veure més
 • Animació Itinerant de Nadal

  Animació Itinerant de Nadal

  Oferim una gran varietat d'activitats de nadal amb animació itinerant de nadal on la dinamització serà ambulant i en constant moviment per tota la festa de nadal. La intenció serà animar i divertir, repartint il·lusió i somriures.
  Veure més
 • Animacions itinerants per a cavalcades

  Animacions itinerants per a cavalcades

  Les animacions itinerants més atractives i espectaculars per a cavalcades, passa carrers, desfilades de carnestoltes o nadal. Els elefants inflables són el nostre producte estrella, uns elefants inflables amb llums que oferiran un espectacle visual idoni per a cabalgates de nadal i reis.

  Veure més
 • El Caganer

  El Caganer

  El caganer és un personatge emblemàtic, una figureta del pessebre que mai no pot faltar. En aquest cas, el caganer es convertirà en un personatge real, en una persona que farà petites representacions amb aquest personatge tan especial.

  Veure més
 • Carter reial

  Carter reial

  Els carters dels Reis Mags sortiran al carrer per a recollir les cartes dels reis que hauran preparat els nens i nenes amb molta il·lusió. El carter reial és una figura molt especial ja que son els ajudants dels Reis Mags d'Orient.
  Veure més
 • Carter reial amb tricicle

  Carter reial amb tricicle

  El carter reial més espectacular ha arribat per a treballar amb Plus Arts. Es tracta d’un carter reial que anirà amb tricicle per a poder recollir totes les cartes dels nens i nenes que hauran preparat per als Reis Mags d’Orient.

  Veure més
 • Patge reial

  Patge reial

  El patge reial és un dels personatges més esperats quan arriben els Reis Mags. Recullen les cartes dels nens i nenes, i les entreguen als Reis Mags d’Orient. El patge reial amb la seva haima, el patge reial itinerant o el patge reial amb el tricicle són tres opcions ideals per nadal.

  Veure més
 • Els elfs del nadal

  Els elfs del nadal

  Els elfs de nadal són personatges fantàstics que realitzaran animació de nadal als diferents esdeveniments. Podran fer globoflexia, pintar cares i entregar marchandising, segons l’objectiu de cada esdeveniment nadalenc.

  Veure més
 • El pare noel

  El pare noel

  El Pare Noel de Plus Arts és un personatge nadalenc autèntic, que vesteix amb la seva roba tradicional i que compleix amb totes les expectatives del client per fer reviure als nens i nenes el somni i els desitjos que ens preparen les festes de nadal.

  Veure més
 • Els reis mags d'orient

  Els reis mags d'orient

  Els tres Reis Mags d’Orient no deixaran a ningú indiferent. Nens i adults podran reviure els moments més especials, el dia de la cavalcada dels reis o bé, l’endemà. Quan els reis mags ens porten tots els regals. Melchor, Gaspar i Baltasar al vostre servei.

  Veure més
 • Patge reial itinerant

  Patge reial itinerant

  El patge reial itinerant recollirà les cartes dels nens, caminant o amb el seu tricicle màgic de nadal, que portarà música en el seu interior per ambientar els espais comercials. El patge reial itinerant podrà moure’s per on el client indiqui, per a què el puguin veure molts més nens i famílies.

  Veure més
 • Caricaturista de Nadal

  Caricaturista de Nadal

  La caricaturista de Plus Arts recorrerà fires de nadal i festes en general per a realitzar boniques caricatures de manera gratuïta, que regalarà a tots els convidats de la festa! A més, les caricatures seran especials i tindran un detall nadalenc.
  Veure més
 • Tren infantil per nens

  Tren infantil per nens

  El tren de nadal per nens serà l’atracció estrella de les festes infantils de nadal. Un trenet per pujar i gaudir d’unes meravelloses vistes creades amb personatges nadalencs. El tren infantil per nens és una bona opció per a la vostra festa infantil durant aquest Nadal.

  Veure més
 • Activitat Bola de neu per Nadal

  Activitat Bola de neu per Nadal

  Una bola de neu de nadal serà l’atracció més visual de la vostra festa o esdeveniment. Una bola de nadal on la neu serà la protagonista, i els nens i adults hi podran entrar per jugar i per fer-se fotografies. L’inflable de la bola de neu de nadal està pensada per a tot tipus de festes de nadal.

  Veure més
 • Caseta nadalenca de maquillatge

  Caseta nadalenca de maquillatge

  Maquilladores professionals esperaran als nens i les seves famílies dintre de la caseta nadalenca del maquillatge. Un espai decoratiu inflable i singular, a la vegada que màgic, per sortir amb la cara pintada de forma espectacular.

  Veure més
 • Tallers infantils de nadal

  Tallers infantils de nadal

  Els tallers infantils de nadal són activitats infantils de manualitats, dinamitzades pels monitors de Plus Arts, i on els nens i els adults que participin en els tallers de nadal podran endur-se a casa la manualitat que hagin fet com a record de la festa de nadal.

  Veure més
 • Arenart de nadal

  Arenart de nadal

  Arenart de nadal és una activitat infantil i familiar pensada per a fer amb nens i adults durant l’època nadalenca. Els convidats podran pintar dibuixos de nadal amb sorres de colors, dins de l’activitat Arenart. És una activitat de nadal per a fer una manualitat de nadal original per a nens i adults.

  Veure més
 • Activitat Creativa de Nadal

  Activitat Creativa de Nadal

  L’activitat creativa de nadal és un taller infantil i familiar, creatiu i nadalenc, pensat per a festes i esdeveniments. Un taller i activitat per ajuntaments, biblioteques, empreses i festes escolars, on els participants podran dissenyar postals de nadal originals i molt creatives.

  Veure més
 • Maquillatge de fantasia de nadal

  Maquillatge de fantasia de nadal

  L’activitat infantil de maquillatge de fantasia sempre hi és present en qualsevol festa infantil, i en aquest cas, també al nadal! El maquillatge de fantasia de nadal serà l’activitat ideal per a pintar la cara dels nens i nenes per a l’ocasió.

  Veure més
 • Taller de cuina de nadal

  Taller de cuina de nadal

  El taller de cuina de nadal es tracta d’una activitat familiar on podran participar nens i adults i convertir-se en cuiners. Dins la cuina de Plus Arts realitzaran aperitius, plats i postres de nadal que podran endur-se i tastar
  Veure més
 • Taller arbre de llaminadures de nadal

  Taller arbre de llaminadures de nadal

  Com si d’un taller de cuina es tractés, en aquest taller de nadal realitzarem una manualitat d’un arbre dolç de nadal. Serà un arbre de xuxes, que podrem fer i també menjar. Un divertit taller de nadal per llepar-se els dits!

  Veure més
 • Taller calendari d'advent de nadal

  Taller calendari d'advent de nadal

  Per contar els dies que van passant fins l’arribada del nadal, no hi ha res millor que el calendari d’advent de nadal. Realitzarem una manualitat infantil de nadal per a construir el nostre propi calendari d’advent més original.

  Veure més
 • Taller de fanalets de reis

  Taller de fanalets de reis

  El taller de fanalets de reis o fanalets de nadal és l’activitat infantil que mai no pot faltar en les festes i celebracions de nadal. En el taller de fanalets cadascú es construirà el seu fanalet on s’inclourà una espelma per a rebre als Reis Mags d’Orient.

  Veure més
 • Taller de mosaics de nadal

  Taller de mosaics de nadal

  Una manualitat infantil de nadal molt creativa i original és el taller de mosaics de nadal, on els nens i adults, podran fabricar-se el seu propi mosaic amb personatges i elements nadalencs. Es realitzarà amb la tècnica del trencadís.

  Veure més
 • Taller d'ornaments de nadal

  Taller d'ornaments de nadal

  Amb aquesta activitat infantil de nadal, els arbres de totes les cases quedaran ben guarnits. Us proposem el taller d’ornaments per l’arbre de nadal, on es construiran figuretes per a decorar l’arbre de nadal, amb una bonica manualitat infantil.

  Veure més
 • Taller de porta espemles de nadal

  Taller de porta espemles de nadal

  Per decorar la casa i guarnir-la per les dates de nadal, us oferim el taller de porta espelmes de nadal. Un taller infantil de nadal on cada participant construirà un porta espelmes nadalenc amb la seva espelma per poder il·luminar els racons de la casa.

  Veure més
 • Taller de postals de nadal

  Taller de postals de nadal

  Regalar postals de nadal és una tradició que va començar fa molts anys. Però no hi ha res millor que regalar una postal de nadal DIY, és a dir, feta per un mateix. En el taller infantil de postals de nadal els participants construiran postals molt originals.

  Veure més
 • Taller de tions de nadal

  Taller de tions de nadal

  En el taller infantil de tions de nadal, els nens construiran de manera manual, i amb fang, el seu tió de nadal. Faran una manualitat infantil de nadal fabricant el seu propi caga tió per tal que se’l puguin endur a casa.

  Veure més
 • Servei de fotografia polaroid

  Servei de fotografia polaroid

  S’entregaran fotografies instantànies i de manera gratuïta a tots els convidats de la festa de nadal. Amb el Pare Noel, els Reis Mags o els Carters Reials, tothom se’n durà un bonic record d’aquest dia tan especial.

  Veure més
 • Parcs infantils de nadal

  Parcs infantils de nadal

  Plus Arts s’encarrega de muntar parcs de nadal de manera íntegra, realitzant activitats infantils i familiars, inflables, tallers infantils de nadal i espectacles per a què puguin gaudir els nens i les seves famílies.

  Veure més
 • Lloguer caga tió gegant

  Lloguer caga tió gegant

  Llogar el caga tió gegant per a la teva festa, esdeveniment o celebració ara és molt fàcil. T’oferim tot el material que necessites per a realitzar el caga tió gegant i fer que els nens obtinguin bonics regals. Es tracta d’un servei de lloguer del tió pensat per a particulars, escoles i petits comerços.

  Veure més

El nadal es viu a totes les cases amb molta il·lusió. Són uns dies per a compartir en família, i per a sortir al carrer i gaudir de la il·luminació que fan els carrers molt especials. Ajuntaments, centres comercials, associacions de comerciants, escoles i moltes entitats organitzen activitats familiars i parcs de nadal per a jugar en família.

COMPARTEIX EL NADAL AMB NOSALTRES

Viu la màgia del nadal amb totes les activitats que us proposem des de Plus Arts. Nens i adults s’ho passaran genial, jugant, compartint i participants dels tallers infantils i manualitats de nadal, del caga tió gegant per esdeveniments, parcs de nadal infantils i juvenils, fires de nadal, enceses de llums, i tots els actes de nadal que s’organitzen des dels Ajuntaments, centres comercials, comerciants, escoles i totes les entitats que treballen per organitzar festes de nadal amb activitats infantils i familiars.

Si el que desitgeu és sorprendre als vostres convidats en les vostres festes de nadal, us assegurem que de la mà de Plus Arts ho aconseguireu, i tots gaudiran de les activitats infantils i dels serveis de nadal més originals.

Tallers de nadal diferents, divertits i creatius. Espectacles musicals de nadal, espectacles de màgia nadalencs, per als més petits tenim els espectacles del caga tió gegant amb regals per a tots els participants, animació itinerant per a fires de nadal i activitats en família per a centres comercials.

A més, totes les activitats de nadal podran anar acompanyades d’elfs de nadal. El Pare Noel i el carter reial o el patge reial també podran ser els protagonistes dels vostres esdeveniments nadalencs.

Per als esdeveniments d’empresa de nadal, family day o actes i dies en família d’empresa, també tenim la millor selecció d’activitats per a passar una vetllada nadalenca fantàstica per a nens i adults.

L’èxit del nadal està a les vostres mans.

 

Preguntes Relacionades

Quin tipus d’espectacles de nadal es poden contractar?

Plus Arts disposa de diferents tipus d’espectacles de nadal, com per exemple, l’espectacle de màgia “La màgia del nadal”, l’espectacle d’animació musical amb el caga tió gegant, espectacles de contes de nadal i també espectacles itinerants per a cavalcades de reis i centres comercials.

Quan puc contractar activitats i tallers de nadal per a nens?

Setembre, octubre i novembre són els tres mesos claus per a contractar els serveis de nadal. Les activitats i tallers de nadal s’han de contractar amb molta antelació, ja que és la única manera de poder assegurar la disponibilitat per a la data de l’esdeveniment.

Quines són les activitats de nadal per a nens més sol·licitades?

Les activitats de nadal per a nens més sol·licitades són: el caga tió gegant, el carter reial, l’espectacle de màgia per a l’encesa de llums de nadal, l’animació itinerant i els tallers de manualitats de nadal.

Quins són els tallers de nadal per a nens que més agraden?

Tenim un munt de tallers de manualitats de nadal, però sens dubte, els que més èxit tenen entre els nens i nenes són: el taller del caga tió, el taller d’ornaments i boles de nadal per l’arbre, el taller de fanalets de reis i el taller de corones de reis.

Quin tipus d’animacions infantils existeixen per nadal?

Existeixen bàsicament tres tipus d’animacions infantils de nadal: els espectacles de nadal, les activitats infantils i familiars de nadal, i els tallers de manualitats de nadal.

Els avantatges de les nostres festes de nadal per ajuntaments i centres comercials.

Oferim serveis de nadal molt originals i diferents, de manera que sempre aconseguim sorprendre i fer que els nens i les famílies s’ho passin molt bé. A més, les nostres activitats, tallers i espectacles de nadal són molt atractius i divertits, assegurant l’èxit de cada celebració. Amb Plus Arts, les festes de nadal són úniques. 

Perquè contractar activitats i tallers de nadal per a nens amb Plus Arts?

A Plus Arts sóm especialistes en la creació i realització d’activitats infantils i familiars per a festes i esdeveniments. És per això que contractar activitats per nens i tallers de manualitats amb Plus Arts és èxit garantit. Els nens s’ho passaran molt bé, i a més, estaran acompanyats de monitors especialistes, amb experiència i rebent un tracte personalitzat i molt cuidat.

Qui se’n carrega d’organitzar les enceses de llum?

Els actes d’enceses de llums de nadal, les organitzen tres tipus de clients: els ajuntaments, per encendre les llums de nadal dels seus pobles i ciutats. Els centres comercials, per inaugurar la temporada nadalenca i encendre les llums a la vegada que inauguren les decoracions de nadal. I finalment, les associacions de comerciants, quan fan les enceses de llums al carrer per donar pas al mes de ventes de nadal. Les enceses de llums de nadal se celebren amb un acte multitudinari, on amb un espectacle es dona pas a l’inici del nadal. L’espectacle “La màgia del nadal” és la proposta més contractada per als actes de nadal d’enceses de llums.

Que son les cercaviles de nadal?

Les cercaviles de nadal són recorreguts que es realitzen amb animacions i espectacles itinerants, de carrer, en forma de rues i cavalcades. Els espectacles itinerants o passa carrers nadalencs solen ser animacions grans, molt vistoses i que serveixen per ambientar els carrers de música, llum i color, fent que realitzin un recorregut per a què ho pugui veure el màxim de gent possible. Per exemple, les cavalcades de reis també es consideren una cercavila nadalenca.

A on gaudir de les activitats de nadal infantils?

Durant les festes de nadal, un pla ideal per a les famílies és gaudir de totes les activitats infantils que organitzen els ajuntaments, centres comercials, centres culturals, biblioteques i associacions de comerciants. Habitualment les activitats de nadal estan obertes a tots les nens, encara que a vegades és amb inscripció prèvia i cal apuntar-se, sobretot en el cas dels tallers a biblioteques i centres culturals. També els parcs de nadal que organitzen els ajuntaments són una proposta genial per als nens, o les fires de nadal que sempre es complementen amb tallers i activitats infantils i familiars de nadal.  

Quines activitats inclouen les fires de nadal?

Les fires de nadal estan formades per parades de menjar i productes nadalencs, a la vegada que es complementen amb activitats d’entreteniment per a nens i famílies, com els jocs gegants de fusta, tallers de manualitats de nadal, inflables, o altres elements de joc per a nens.

Què cal tenir en compte per a planificar les activitats nadalenques?

Per a planificar les activitats de nadal és necessari:

 • Contractar amb molt temps d’antelació, per assegurar-se la disponibilitat dels serveis de nadal.
 • Contemplar els dies de realització de les activitats, per a què els nens i famílies estiguin disponibles per a poder-les gaudir.
 • Contractar serveis d’animació, com el caga tió, per a què no es perdin les tradicions.
 • Mirar l’espai i necessitats tècniques de cada activitat nadalenca.

Pressupost per a activitats infantils

Formulari

Envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

 • * Si et trobes fora d'aquestes zones, truca'ns i explica'ns la teva proposta