Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Parcs infantils de nadalParcs infantils de nadal

Una activitat ideal per a viure el nadal en família, i on poden participar petits i grans, és visitar un parc de nadal.

Molts pobles i ciutats, durant les festes de nadal organitzen els parcs de nadal, dins de pavellons o espais coberts, on es poden deixar muntades diferents activitats infantils durant diversos dies.

Des de Plus Arts, oferim als nostres clients el servei de gestió, coordinació i dinamització dels parcs de nadal en la seva globalitat, oferint un servei complert i integral, adaptat a cada client i a cada ajuntament.

Us oferirem un ampli ventall de possibilitats adaptant-nos a totes les necessitats per a què cada parc de nadal sigui únic i especial. De ben segur que ho aconseguirem tenint en compte els requisits de cada ajuntament i atenent a la diversitat de població de cada poble o ciutat.

Els parcs de nadal, a part d’oferir un munt d’activitats infantils on els nens i nenes poden gaudir i jugar amb jocs, inflables, tallers de nadal, espectacles, i d’altres activitats, també és una font de diversió alhora que d’aprenentatge. Aquest és un dels objectius i reptes que perseguim des de Plus Arts, el d’educar en temps de lleure, garantint que l’espai de joc i diversió sigui alhora, l’espai d’aprenentatge per als nens i les nenes.

Les activitats infantils, inflables i tallers de nadal que oferim per als parcs de nadal, estan adreçades a totes les franges d’edat, de 0 a 99 anys. Això vol dir, que els nens i nenes més petits, de 0 a 5 anys, tindran propostes per a ells, com per exemple, una ludoteca. Però també podran gaudir els infants de 6 a 12 anys, amb inflables, jocs gegants i activitats més dinàmiques. Al igual que els nens més grans de 12 a 15 anys, o bé els pares i mares que vulguin participar, que també els convidarem a jugar amb els jocs, el circ o als tallers de nadal, que seran manualitats per a què les pugui realitzar tothom qui ho desitgi.

Així doncs, són propostes de joc i d’activitats de lleure que aposten per garantir la diversió en família, atenent la diversitat.


Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís
  • Si et trobes fora d'aquestes zones, truca'ns i explica'ns la teva proposta

Preguntes Relacionades

En què consisteixen els Parcs de Nadal?

Els parcs de nadal infantils i juvenils, són espais d'oci, de temàtica nadalenca, pensats i organitzats perquè els nens i nenes gaudeixin en els seus dies de vacances de nadal.

En els pavellons es munten fires de joc, amb la intenció d'oferir a les famílies un espai on els nens puguin jugar i divertir-se, alhora que aprenen, a través de totes les activitats infantils i familiars de nadal, els jocs gegants, els inflables, les atraccions i els tallers de manualitats de nadal, en dies que els nens no tenen escola.

A més, molts ajuntaments munten els parcs de nadal, entre setmana, en els dies que els pares treballen, i així s'asseguren que els avis poden tenir entretinguts als nens, mentre juguen i salten en els inflables, en un espai segur, i amb activitats lúdiques i educatives de nadal.

On gaudir dels Parcs de Nadal infantils?

Si la vostra idea és que els nens s'ho passin en gran, no dubteu a buscar parcs de nadal infantils, per a gaudir d'una bona estona de joc i diversió, en família. Els parcs de nadal per a nens es realitzen en pavellons i centres esportius de pobles i ciutats.

A Barcelona existeix el “Va salar de la infància”, que li van canviar al nom a “Festival de la infància: La ciutat dels somnis”, però si busqueu opcions més tranquil·les, amb menys gent, la millor opció és mirar els ajuntaments de pobles d'al voltant de Barcelona, ja que amb tan sols 20 o 30 minuts de cotxe, podreu gaudir de grans parcs de nadal, plens d'activitats i inflables, i amb molta menys afluència de gent, on els nens i els adults estareu tranquils, juguéssiu en família i gaudíssiu dels inflables, tallers de nadal i activitats infantils fantàstiques dels parcs de nadal.

Quines activitats es poden organitzar als Parcs de Nadal?

Els parcs de nadal són espais de jocs, pensats per a nens i nenes, de 0 a 12 anys, és per això que a l'hora d'organitzar un esdeveniment de nadal, com és un festival de la infància, és necessari incloure activitats infantils i familiars, molt variades i per a totes les edats.

Els nens més petits, els bebès, necessitessin un espai de ludoteca infantil, amb jocs de psicomotricitat i joc simbòlic. Als parcs de nadal també es munten castells inflables per a saltar, inflables especials per a jugar, com el rocòdrom i el joc del tragabolas, un racó de jocs de fusta tradicionals, un espai de tallers de manualitats de nadal, i fins i tot, en els esdeveniments infantils de nadal és un gran èxit el maquillatge de fantasia.

Els parcs de nadal solen acabar la seva jornada amb un espectacle de nadal familiar?

Què cal tenir en compte per a planificar un parc de nadal?

Planificar un parc de nadal des de zero no és senzill, per això, la millor opció és contractar professionals, amb experiència, que puguin assessorar i ajudar-vos en la planificació, organització i gestió i realització del parc de nadal. Plus Arts és una de les millors empreses d'organització de parcs de nadal, ja que duen a terme les programacions íntegres de parcs de nadal infantils i familiars, amb les seves activitats, tallers de nadal, inflables i espectacles.

Tots els elements propis, amb el seu equip de monitors, i on tot està perfectament controlat. Hi ha molts factors que cal tenir en compte en el moment d'organitzar un parc de nadal: donis de l'espai, fins a les hores de durada, i que es puguin oferir activitats i atraccions divertides per a totes les edats. També serà important poder fer una bona selecció d'activitats perquè no es creïn grans aglomeracions, i la gent pugui estar sempre jugant i entretinguda, sense la necessitat de realitzar grans cues d'espera.

Contractar Plus Arts per a l'organització dels parcs de nadal, sempre és una opció ideal, per a omplir-ho d'activitats infantils i familiars, inflables, atraccions, tallers infantils i molta diversió.

Quins tipus d'inflables es poden llogar per als parcs de nadal?

L'atracció més atractiva per als nens sempre són els inflables. Allí on estiguin els inflables, estan els nens i l'èxit està garantit. Però quin tipus d'inflables són els millors per als parcs de nadal infantils i juvenils? Hi ha inflables de salt, que serveixen solament per a saltar i jugar amb els obstacles. Després, estan els inflables amb escales i tobogan. I finalment, els inflables especials, els inflables convertits en joc, per a participar i jugar amb els amics. Aquests inflables estan pensats a partir de 6 anys, i fins i tot poden pujar els joves i adults. El toro mecànic o el shotdown també són activitats inflables, però són considerades atraccions mecàniques, també una bona opció per a festivals infantils de nadal. A l'hora de muntar un parc de nadal recomanem poder realitzar una mescla de tots els inflables perquè hi hagi varietat per a tots els gustos i per a totes les edats. Les atraccions inflables sempre seran un èxit garantit als parcs infantils de nadal.

Quins espectacles s'organitzen als Parcs de Nadal?

Els espectacles per a parcs de nadal, són molt bona opció, per a ambientar i animar els convidats durant les hores de servei, com per exemple, amb animació de mascotes i personatges nadalencs interactuant amb els nens, o bé, amb un gran espectacle de nadal, fi de festa.

Abans que acabi el parc de nadal, es pot reunir a tots els convidats per a realitzar un espectacle familiar de nadal, i així acabar la festa en gran. Una de les millors opcions d'espectacles per a festivals de la infància i per als parcs infantils són els espectacles de màgia, genials per a totes les edats i per a un públic familiar. El nostre espectacle “La màgia del nadal” realitzat per un mag professional, és una opció idònia per als parcs infantils de nadal.

EN QUINS ESPAIS SE CELEBREN ELS PARCS DE NADAL?

Els parcs de nadal, fires de joc o festivals de la infància, se celebren habitualment en pavellons, poliesportius i espais d'interior, ja que la intenció és que les activitats infantils i familiars de nadal es quedin muntades durant diversos dies.

Els parcs de nadal solen muntar-se per un mínim de 3 dies i un màxim de 15-20 dies, per la qual cosa muntar les activitats i inflables en un espai cobert, i d'interior, és una tranquil·litat per a assegurar-se que els nens poden continuar jugant en cas de fred o pluja, i que el material de jocs, tallers de nadal i inflables queden perfectament resguardats dia rere dia.

Opinions dels nostres clients a Google

Activitats relacionades

  • Parcs infantils de nadal

    Parcs infantils de nadal

    Plus Arts s’encarrega de muntar parcs de nadal de manera íntegra, realitzant activitats infantils i familiars, inflables, tallers infantils de nadal i espectacles per a què puguin gaudir els nens i les seves famílies.

    Veure més