Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

 • Activitats infantils per a casals d'estiu

  Activitats infantils per a casals d'estiu

  Us oferim que el vostre casal d’estiu sigui completament diferent. Per això, us volem mostrar una infinitat d’activitats infantils per a tots els nens i nenes del vostre casal. Tenim un gran catàleg d’activitats infantils per a totes les edats i per a tots els gustos, com són els jocs gegants, activitats de circ, festa de l’escuma i molt més.

  Veure més
 • Inflables infantils per a casals d'estiu

  Inflables infantils per a casals d'estiu

  Un dels serveis més esperats per tots els nens i nenes en els casals d’estiu són els inflables. Ja siguin inflables per saltar, esportius, especials, del humor amarillo o refrescants. Nosaltres us donem la possibilitat de realitzar el lloguer d’inflables per a totes les edats, per tal que compleixin amb totes les mesures de seguretat. Si busques inflables diferents, mira el nostre catàleg.

  Veure més
 • Tallers infantils per a casals d'estiu

  Tallers infantils per a casals d'estiu

  Els tallers infantils de manualitats són activitats infantils per a complementar d’una manera eficaç tots els casals d’estiu. No parlem dels típics tallers de manualitats usuals. Parlem de tallers únics, diferents i originals. Tallers creatius per a què els nens i nenes del vostre casal puguin realitzar amb les seves pròpies mans, i els nostres materials, petites obres d’art.

  Veure més
 • Espectacles infantils per a casals d'estiu

  Espectacles infantils per a casals d'estiu

  Què millor que poder oferir cultura durant el casal d’estiu, i fer que ls nens i nenes aprenguin a través del joc. I es que els casals d’estiu són com una segona escola dels nens, per això hem de tenir en compte que no només ofereixin la part lúdica, sinó que també ofereixin una part més educativa. Aquesta part l’aconseguirem a través dels espectacles. Espectacles de màgia, d’animació musical infantil, de titelles i conta contes i molt més. Pregunta’ns i t’aconsellarem.

  Veure més

Els casals d’estiu, son espais per als nens, una vegada han terminat el curso escolar, a l’estiu. L’Objectiu es que els nens continuïn la seva formació no reglada a través de monitors, que els hi preparant activitats infantils i juvenils, on aprendre a través del joc. Aquests casals comencen al juny i acaben a l’agost.

 

Preguntes Relacionades

Quines activitats es poden organitzar en un casal d’estiu?

En els casals d’estiu s’organitzen activitats infantils per a què els nens estiguin entretinguts, jugant i s’ho passin bé. Els inflables per saltar, la festa de l’escuma, els jocs gegants, la festa de l’aigua, l’activitat de circ, el tir amb arc i els tallers de manualitats, són les activitats per a nens que més agraden per als casals d’estiu. Són activitats infantils molt diferents per adaptar-se als gustos de tots els nens i nenes.

Quin tipus de tallers funcionen millor en els casals d’estiu?

Els tallers que funcionen molt bé per als nens, en els casals d’estiu, són els tallers de circ, amb materials de circ per jugar i desenvolupar habilitats. També els tallers de manualitats creatives, els tallers de bombolles de sabó i de jocs d’aigua, i els tallers amb jocs tradicionals. Totes aquestes activitats infantils són èxit assegurat en les programacions dels casals d’estiu.

Quantes setmanes dura el casal d'estiu?

Els casals d’estiu solen tenir una duració de 5 setmanes: la última setmana de juny i les quatre setmanes de juliol. De totes maneres, els casals d’estiu es poden contractar per setmanes soltes, segons les necessitats de cada família.

Que cal tenir en compte per a planificar les activitats del casal d’estiu?

A l’hora de planificar i programar les activitats per als casals d’estiu, cal tenir en compte d’oferir propostes lúdiques i educatives que incloguin activitats diverses i per a tots els gustos. Activitats de joc més mogudes, i altres de manualitats més tranquil·les. També jocs d’aigua, i sens dubte, sempre és una bona opció contractar una empresa d’animació infantil, amb jocs, activitats, inflables, espectacles, festa de l’escuma, i propostes diferents per a sorprendre als nens.

Quins cursos es poden apuntar als casals d'estiu?

Els casals d’estiu estan pensats per a nens i nenes de 3 a 12 anys, d’infantil i primària, i normalment solen dividir als nens en diferents grups d’edats, per oferir activitats infantils acords a la edat i als interessos dels infants.

On es realitzen els casals d'estiu?

Els casals d’estiu es realitzen en escoles, masies, gimnasos i centres esportius, i en algunes ocasions en pavellons, quan els casals d’estiu estan organitzats per clubs de futbol, basquet o altres esports. També són molts ajuntaments els que decideixen organitzar casals d’estiu, i per aquest motiu, deixen les seves instal·lacions, com per exemple, els centres cívics.

Pressupost per a activitats infantils

Formulari

Envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

 • * Si et trobes fora d'aquestes zones, truca'ns i explica'ns la teva proposta