Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Espectacles infantils per a casals d'estiuEn els casals d’estiu cal que hi hagi tot tipus de moments, des de moments més moguts, fins a moments més tranquils, i sens dubte, els espectacles infantils per a casals d’estiu són els que ens ofereixen aquests moments més tranquils i més relaxats, moments per mirar, gaudir, i interactuar d’una manera més controlada, a la vegada que s’ofereix cultura i diversió.
 
Disposem d’un ampli ventall de possibilitats i d’espectacles per a nens, ja que hi ha espectacles de molts tipus i per a totes les edats. Titelles i conta contes, animació musical, espectacles de màgia, teatre i un llarg etc.
 
Nosaltres som partidaris sempre de conèixer quines són les vostres necessitats, la vostra ubicació, els vostres espais, i així conèixer una mica més també quin tipus d’infants teniu, les edats dels nens i nenes, la quantitat de grups i tota la informació que ens pugueu fer saber per a poder oferir-vos el millor espectacle per a cada ocasió.
 
No és el mateix un espectacle de titelles i conta contes dirigit a nens i nenes de màxim fins a 6 anys, que un espectacle de teatre enfocat per a nens i nenes de 12 anys. Cada grup tindrà els seus gustos i també les seves necessitats.
 
Sí, hi ha espectacles que s’adapten a totes les edats, però sabeu quins són? Son els espectacles de màgia i els espectacles d’animació musical. Per això, segons les vostres necessitats, nosaltres us oferirem la millor solució per a cada situació.
 
La intenció sempre és oferir cultura, de forma segura i sabent que els nens hauran gaudit de l’espectacle, a la vegada que hauran aprés.
 
Esperem les vostres consultes per a poder-vos comentar i explicar totes les opcions.


Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís
 • Si et trobes fora d'aquestes zones, truca'ns i explica'ns la teva proposta

Opinions dels nostres clients a Google

Activitats relacionades

 • Espectacles infantils per a casals d'estiu

  Espectacles infantils per a casals d'estiu

  Què millor que poder oferir cultura durant el casal d’estiu, i fer que ls nens i nenes aprenguin a través del joc. I es que els casals d’estiu són com una segona escola dels nens, per això hem de tenir en compte que no només ofereixin la part lúdica, sinó que també ofereixin una part més educativa. Aquesta part l’aconseguirem a través dels espectacles. Espectacles de màgia, d’animació musical infantil, de titelles i conta contes i molt més. Pregunta’ns i t’aconsellarem.

  Veure més
 • Tallers infantils per a casals d'estiu

  Tallers infantils per a casals d'estiu

  Els tallers infantils de manualitats són activitats infantils per a complementar d’una manera eficaç tots els casals d’estiu. No parlem dels típics tallers de manualitats usuals. Parlem de tallers únics, diferents i originals. Tallers creatius per a què els nens i nenes del vostre casal puguin realitzar amb les seves pròpies mans, i els nostres materials, petites obres d’art.

  Veure més
 • Inflables infantils per a casals d'estiu

  Inflables infantils per a casals d'estiu

  Un dels serveis més esperats per tots els nens i nenes en els casals d’estiu són els inflables. Ja siguin inflables per saltar, esportius, especials, del humor amarillo o refrescants. Nosaltres us donem la possibilitat de realitzar el lloguer d’inflables per a totes les edats, per tal que compleixin amb totes les mesures de seguretat. Si busques inflables diferents, mira el nostre catàleg.

  Veure més