Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Espectacles infantils per a casals d'estiuEn els casals d’estiu cal que hi hagi tot tipus de moments, des de moments més moguts, fins a moments més tranquils, i sens dubte, els espectacles infantils per a casals d’estiu són els que ens ofereixen aquests moments més tranquils i més relaxats, moments per mirar, gaudir, i interactuar d’una manera més controlada, a la vegada que s’ofereix cultura i diversió.
 
Disposem d’un ampli ventall de possibilitats i d’espectacles per a nens, ja que hi ha espectacles de molts tipus i per a totes les edats. Titelles i conta contes, animació musical, espectacles de màgia, teatre i un llarg etc.
 
Nosaltres som partidaris sempre de conèixer quines són les vostres necessitats, la vostra ubicació, els vostres espais, i així conèixer una mica més també quin tipus d’infants teniu, les edats dels nens i nenes, la quantitat de grups i tota la informació que ens pugueu fer saber per a poder oferir-vos el millor espectacle per a cada ocasió.
 
No és el mateix un espectacle de titelles i conta contes dirigit a nens i nenes de màxim fins a 6 anys, que un espectacle de teatre enfocat per a nens i nenes de 12 anys. Cada grup tindrà els seus gustos i també les seves necessitats.
 
Sí, hi ha espectacles que s’adapten a totes les edats, però sabeu quins són? Son els espectacles de màgia i els espectacles d’animació musical. Per això, segons les vostres necessitats, nosaltres us oferirem la millor solució per a cada situació.
 
La intenció sempre és oferir cultura, de forma segura i sabent que els nens hauran gaudit de l’espectacle, a la vegada que hauran aprés.
 
Esperem les vostres consultes per a poder-vos comentar i explicar totes les opcions.


Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís
 • Si et trobes fora d'aquestes zones, truca'ns i explica'ns la teva proposta

Opinions dels nostres clients a Google

Activitats relacionades

 • Tallers infantils per a casals d'estiu

  Tallers infantils per a casals d'estiu

  Els tallers infantils de manualitats són activitats infantils per a complementar d’una manera eficaç tots els casals d’estiu. No parlem dels típics tallers de manualitats usuals. Parlem de tallers únics, diferents i originals. Tallers creatius per a què els nens i nenes del vostre casal puguin realitzar amb les seves pròpies mans, i els nostres materials, petites obres d’art.

  Veure més
 • Activitats infantils per a casals d'estiu

  Activitats infantils per a casals d'estiu

  Us oferim que el vostre casal d’estiu sigui completament diferent. Per això, us volem mostrar una infinitat d’activitats infantils per a tots els nens i nenes del vostre casal. Tenim un gran catàleg d’activitats infantils per a totes les edats i per a tots els gustos, com són els jocs gegants, activitats de circ, festa de l’escuma i molt més.

  Veure més
 • Inflables infantils per a casals d'estiu

  Inflables infantils per a casals d'estiu

  Un dels serveis més esperats per tots els nens i nenes en els casals d’estiu són els inflables. Ja siguin inflables per saltar, esportius, especials, del humor amarillo o refrescants. Nosaltres us donem la possibilitat de realitzar el lloguer d’inflables per a totes les edats, per tal que compleixin amb totes les mesures de seguretat. Si busques inflables diferents, mira el nostre catàleg.

  Veure més