Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Animació musicalAnimació musical

Els grups de música d’animació musical ofereixen espectacles d’animació molt divertits per a les festes infantils. Espectacles de música per a nens on tota la família podrà ballar i cantar les cançons preparades pels músics i artistes canta-autors.

La intenció dels espectacles d’animació musical és que els convidats de la festa infantil puguin passar una bona estona escoltant cançons infantils i participant en elles. Són espectacles interactius i participatius, de manera que els nens i les famílies podran cantar i també ballar les danses que els músics aniran indicant.

Algunes vegades seran balls individuals, d’altres balls en parella, però fins i tot, podreu ballar en família i amb tots els amics i amigues de la festa infantil!

Us imagineu una gran rotllana amb tots els nens i nenes, i pares i mares convidats de la festa? Doncs de ben segur que serà possible crear-la per ballar i dansar tots junts durant l’espectacle d’animació infantil.

Les cançons que tocaran els músics del grup d’animació infantil seran molt variades, des de músiques més conegudes pels nens i nenes, passant per altres músiques úniques i creades especialment pels nostres canta-autors, o fins i tot, altres danses més tradicionals i més modernes que tots els nens i nenes de ben segur que sabran ballar.

La diversió i la gresca estaran assegurades amb els espectacles d’animació infantil i musical.

Els espectacles d’animació musical són espectacles genials per a festes infantils, on els nens i nenes tenen ganes de passar-ho bé. Festes infantils d’escoles, on els nens estaran acompanyats de les mestres de l’escola, o també per a festes fi de curs, on els infants estaran acompanyats de les famílies.

També són espectacles infantils ideals per a festes majors infantils, o bé, per a festes d’associacions i entitats, centres cívics, fires, o inclús festes privades com podria ser un aniversari o comunió.

Qualsevol ocasió amb nens serà perfecte per a la contractació de l’espectacle d’animació infantil musical per a nens.


Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís
 • Si et trobes fora d'aquestes zones, truca'ns i explica'ns la teva proposta

Opinions dels nostres clients a Google

Activitats relacionades

 • Conta contes i titelles

  Conta contes i titelles

  Els conta contes o els espectacles de titelles són una opció ideal per aquelles festes infantils on hi ha molts nens i nenes petits amb ganes de passar-ho bé. Els conta contes explicaran histories imaginaries que ens transportaran al món de la fantasia, amb les titelles que acompanyaran totes les explicacions dels contes.

  Veure més
 • Espectacles de màgia

  Espectacles de màgia

  Els espectacles de màgia realitzats per mags professionals us transportaran al món de la fantasia i la il·lusió. Oferim espectacles de màgia molt pensats per a tota la família, i on hi gaudirà tothom, des del nen més petit, fins l’adult més gran. Són espectacles de màgia de màgia de prop o màgia d’escenari realitzats per mags professionals.

  Veure més
 • Animació musical

  Animació musical

  Els espectacles d’animació musical són aquells on un canta-autor o un grup de música infantil de diferents components, realitzaran un espectacle d’animació musical per als nens i nenes de la festa infantil. Són espectacles d’animació musical on tota la família podrà cantar i ballar les cançons infantils que toquin els músics amb els diferents instruments
  Veure més