Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Consulta les nostres activitats per aquest Nadal.

Animació musical

Animació musical

Els grups de música d’animació musical ofereixen espectacles d’animació molt divertits per a les festes infantils. Espectacles de música per a nens on tota la família podrà ballar i cantar les cançons preparades pels músics i artistes canta-autors.

La intenció dels espectacles d’animació musical és que els convidats de la festa infantil puguin passar una bona estona escoltant cançons infantils i participant en elles. Són espectacles interactius i participatius, de manera que els nens i les famílies podran cantar i també ballar les danses que els músics aniran indicant.

Algunes vegades seran balls individuals, d’altres balls en parella, però fins i tot, podreu ballar en família i amb tots els amics i amigues de la festa infantil!

Us imagineu una gran rotllana amb tots els nens i nenes, i pares i mares convidats de la festa? Doncs de ben segur que serà possible crear-la per ballar i dansar tots junts durant l’espectacle d’animació infantil.

Les cançons que tocaran els músics del grup d’animació infantil seran molt variades, des de músiques més conegudes pels nens i nenes, passant per altres músiques úniques i creades especialment pels nostres canta-autors, o fins i tot, altres danses més tradicionals i més modernes que tots els nens i nenes de ben segur que sabran ballar.

La diversió i la gresca estaran assegurades amb els espectacles d’animació infantil i musical.

Els espectacles d’animació musical són espectacles genials per a festes infantils, on els nens i nenes tenen ganes de passar-ho bé. Festes infantils d’escoles, on els nens estaran acompanyats de les mestres de l’escola, o també per a festes fi de curs, on els infants estaran acompanyats de les famílies.

També són espectacles infantils ideals per a festes majors infantils, o bé, per a festes d’associacions i entitats, centres cívics, fires, o inclús festes privades com podria ser un aniversari o comunió.

Qualsevol ocasió amb nens serà perfecte per a la contractació de l’espectacle d’animació infantil musical per a nens.


Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís

Activitats relacionades

 • Espectacles de teatre

  Espectacles de teatre

  Les obres de teatre abracen a públic de tota mena, i és per això, que petits i grans poden gaudir plegats dels espectacles de teatre que portarem allà on vosaltres desitgeu: teatres, festes o altres esdeveniments. Qualsevol ocasió serà ideal per a gaudir d’un gran espectacle de teatre per a tota la família.

  Veure més
 • Animació musical

  Animació musical

  Els espectacles d’animació musical són aquells on un canta-autor o un grup de música infantil de diferents components, realitzaran un espectacle d’animació musical per als nens i nenes de la festa infantil. Són espectacles d’animació musical on tota la família podrà cantar i ballar les cançons infantils que toquin els músics amb els diferents instruments
  Veure més
 • Espectacles de màgia

  Espectacles de màgia

  Els espectacles de màgia realitzats per mags professionals us transportaran al món de la fantasia i la il·lusió. Oferim espectacles de màgia molt pensats per a tota la família, i on hi gaudirà tothom, des del nen més petit, fins l’adult més gran. Són espectacles de màgia de màgia de prop o màgia d’escenari realitzats per mags professionals.

  Veure més