Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Animació musical

Animació musical

Els grups de música d’animació musical ofereixen espectacles d’animació molt divertits per a les festes infantils. Espectacles de música per a nens on tota la família podrà ballar i cantar les cançons preparades pels músics i artistes canta-autors.

La intenció dels espectacles d’animació musical és que els convidats de la festa infantil puguin passar una bona estona escoltant cançons infantils i participant en elles. Són espectacles interactius i participatius, de manera que els nens i les famílies podran cantar i també ballar les danses que els músics aniran indicant.

Algunes vegades seran balls individuals, d’altres balls en parella, però fins i tot, podreu ballar en família i amb tots els amics i amigues de la festa infantil!

Us imagineu una gran rotllana amb tots els nens i nenes, i pares i mares convidats de la festa? Doncs de ben segur que serà possible crear-la per ballar i dansar tots junts durant l’espectacle d’animació infantil.

Les cançons que tocaran els músics del grup d’animació infantil seran molt variades, des de músiques més conegudes pels nens i nenes, passant per altres músiques úniques i creades especialment pels nostres canta-autors, o fins i tot, altres danses més tradicionals i més modernes que tots els nens i nenes de ben segur que sabran ballar.

La diversió i la gresca estaran assegurades amb els espectacles d’animació infantil i musical.

Els espectacles d’animació musical són espectacles genials per a festes infantils, on els nens i nenes tenen ganes de passar-ho bé. Festes infantils d’escoles, on els nens estaran acompanyats de les mestres de l’escola, o també per a festes fi de curs, on els infants estaran acompanyats de les famílies.

També són espectacles infantils ideals per a festes majors infantils, o bé, per a festes d’associacions i entitats, centres cívics, fires, o inclús festes privades com podria ser un aniversari o comunió.

Qualsevol ocasió amb nens serà perfecte per a la contractació de l’espectacle d’animació infantil musical per a nens.


Sol·licita informació sense compromís

Activitats relacionades

 • Espectacles itinerants

  Espectacles itinerants

  Els espectacles itinerants són animacions i propostes culturals per a tot tipus de festes i esdeveniments, i es poden realitzar al carrer o d’interior. Espectacles itinerants de gran format per al carrer, o espectacles itinerants de petit format per a grups reduïts.

  Veure més
 • Espectacles de pallassos

  Espectacles de pallassos

  Els autèntics pallassos del circ, artistes professionals i amb experiència, els trobareu dins la cartera d’artistes de Plus Arts! Tenim per a tots vosaltres els millors espectacles de pallassos que faran riure i passar una estona molt divertida a tota la família. Nens i adults estaran convidats a gaudir dels espectacles de pallassos més divertits.

  Veure més
 • Espectacles de teatre

  Espectacles de teatre

  Les obres de teatre abracen a públic de tota mena, i és per això, que petits i grans poden gaudir plegats dels espectacles de teatre que portarem allà on vosaltres desitgeu: teatres, festes o altres esdeveniments. Qualsevol ocasió serà ideal per a gaudir d’un gran espectacle de teatre per a tota la família.

  Veure més