Espectacles de màgiaEspectacles de màgia per a festes a Barcelona

La màgia és un art mil·lenari, que juga amb el factor de la sorpresa, de l’humor i la il·lusió. A més a més, és un art multicultural, que sempre ha estat present a moltes cultures d’arreu del món, i és per tot això que mai passa de moda.

Els espectacles de màgia que oferim des de Plus Arts, són espectacles realitzats per mags professionals. Artistes amb experiència, que han recorregut molts teatres i han trepitjat molts escenaris, de manera que saben adaptar-se a qualsevol situació.

Disposem de mags especialitzats en realitzar màgia familiar, altres especialitzats en espectacles de màgia per adults, o bé, màgia de prop. Segons cada esdeveniment mirarem d’aconsellar-vos i de proposar-vos el mag que millor s’adapta a la vostra festa.

Espectacles de màgia per a festes i esdeveniments de tota mena

Us oferim diferents tipus d’espectacles de màgia: espectacles de màgia d’escenari per a què els efectes màgics els pugui veure molta gent... o un espectacle de màgia de prop per a realitzar a escassos mil·límetres dels ulls dels espectadors.

Segons la vostra festa o el vostre esdeveniment, us aconsellarem de quin és l’espectacle de màgia que millor s’adequa al vostre acte.

Val a dir que els espectacles de màgia són una de les propostes ideals per a qualsevol tipus de festa, ja que la màgia l’entén i la gaudeix qualsevol infant i adult, independentment de la seva edat.

El nen més petit, de ben segur que es fixarà en els canvis de color, o en les aparicions i les desaparicions que realitzaran els mags... però, l’adult més gran, segur que també gaudeix del mateix espectacle, seguint al mag i captant el doble sentit de l’espectacle!

Abans d’acabar ens agradaria explicar que actualment a Catalunya i a Espanya tenim els millors mags del món, amb diferència. Any rere any es realitzen moltes trobades nacionals i internacionals de màgia, on els mags realitzen els seus efectes davant d’altres professionals i es classifiquen donant premis als millors mags del món. I és molt sovint que els mags catalans i espanyols queden els primers, sent així guardonats amb premis internacionals de màgia.

Així doncs, amb molt d’orgull, podem dir, que Plus Arts treballa amb els millors mags del panorama nacional i internacional, i que Plus Arts realitza la producció pròpia de dos Festivals de Màgia a Catalunya: el Festival de Màgia Sant Joan Bosco de Sabadell. I el Festival de Màgia de Lloret de Mar!

En aquests dos festivals, i al llarg de totes les seves edicions, s’han contractat a grans premis de la màgia i de nivell mundial.


Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís

Opinions dels nostres clients a Google

Activitats relacionades

 • Animació musical

  Animació musical

  Els espectacles d’animació musical són aquells on un canta-autor o un grup de música infantil de diferents components, realitzaran un espectacle d’animació musical per als nens i nenes de la festa infantil. Són espectacles d’animació musical on tota la família podrà cantar i ballar les cançons infantils que toquin els músics amb els diferents instruments
  Veure més
 • Espectacles de màgia

  Espectacles de màgia

  Els espectacles de màgia realitzats per mags professionals us transportaran al món de la fantasia i la il·lusió. Oferim espectacles de màgia molt pensats per a tota la família, i on hi gaudirà tothom, des del nen més petit, fins l’adult més gran. Són espectacles de màgia de màgia de prop o màgia d’escenari realitzats per mags professionals.

  Veure més
 • Conta contes i titelles

  Conta contes i titelles

  Els conta contes o els espectacles de titelles són una opció ideal per aquelles festes infantils on hi ha molts nens i nenes petits amb ganes de passar-ho bé. Els conta contes explicaran histories imaginaries que ens transportaran al món de la fantasia, amb les titelles que acompanyaran totes les explicacions dels contes.

  Veure més