Màgia Visual ItinerantUn espectacle de carrer molt màgic és el que us oferim amb el nostre tricicle màgic visual, que serà conduit per un mag professional realitzant màgia i il·lusionant i sorprenent a tots els ciutadans.

L’objectiu serà realitzar màgia visual de manera itinerant pels carrers i places, fent recorreguts curts o llargs, però amb la premissa d’arribar al màxim de persones possibles.

Màgia, música i bombolles seran els tres elements protagonistes de l’espectacle de màgia visual, un espectacle de carrer itinerant per a què el pugui gaudir tota la família.

Aquest espectacle sempre estarà en mans d’un mag professional, que serà l’encarregat de realitzar els jocs de màgia. La màgia que es realitzarà serà suficientment gran i vistosa per arribar al màxim de públic possible, ja que tots els que passin pel carrer podran parar i gaudir d’uns minuts de màgia realment espectacular.

L’espectacle itinerant de màgia regalarà somriures i moments de diversió a les persones que menys s’ho esperen, ja que sense ni tan sols esperar-ho, el tricicle màgic apareixerà i es mourà pels carrers per fer parades en les zona més amplies i així poder realitzar passes de màgia amb jocs atractius i participatius amb el públic.

El tricicle màgic amb màgia visual és genial per al carrer o per a centres comercials, i és fantàstic per ajuntaments que desitgen oferir un espectacle en moviment, i també per a promoure el comerç en zones comercials, o bé, en el interior de centres comercials. També és un element que hem utilitzat en fires i en convencions d’empresa. Té multitud de funcions i totes elles les compleix molt bé.

La màgia sempre és la millor aliada per a sorprendre i entretenir, és per això que amb el nostre tricicle elèctric recorrerem carrers i places realitzant màgia visual a la vegada que s’ofereix un espectacle de carrer per a tota la família.

Aquest tricicle que us oferim es realitza amb màgia gran i vistosa, però també tenim l’opció del tricicle màgic, la nostra primera producció, que està pensada per a realitzar màgia al carrer però en un format més petit i en màgia de prop, més propera i per a realitzar davant dels ulls dels espectadors.

Dues opcions d’espectacles itinerants de màgia per a carrer. Està a les vostres mans escollir la opció que més us agradi. Únicament podem assegurar-vos que la màgia al carrer serà un èxit garantit per a nens i adults.


Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís

Opinions dels nostres clients a Google

Activitats relacionades

 • Caga tió gegant itinerant

  Caga tió gegant itinerant

  El caga tió itinerant és una animació en moviment, de gran format, ideal per a dinamitzar els carrers i el comerç de la ciutat. Un caga tió gegant mòbil recorrerà places i carrers per arribar a tots els racons, repartint regals als nens i nenes. 

  Veure més
 • Elefants de la India

  Elefants de la India

  Els elefants de la índia són elefants inflables de gran format pensats per acompanyar comparses, cabalatges o animacions itinerants de carrer. Els elefants de la índia són molt colorits i tenen llum en el seu interior per a què inclús puguin veure’s per la nit.
   
  Veure més
 • Circ de Puces

  Circ de Puces

  El circ de puces és un espectacle de carrer realitzat pel domador de puces que serà l’encarregat de presentar i amenitzar l’actuació de les puces de circ. Un circ al més pur estil rústic i tradicional, es converteix en un circ llegendari i preparat per a sorprendre i meravellar a tots els espectadors. Els artistes més petits del món crearan l’espectacle més gran mai vist.

  Veure més