Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Màgia Visual ItinerantUn espectacle de carrer molt màgic és el que us oferim amb el nostre tricicle màgic visual, que serà conduit per un mag professional realitzant màgia i il·lusionant i sorprenent a tots els ciutadans.

L’objectiu serà realitzar màgia visual de manera itinerant pels carrers i places, fent recorreguts curts o llargs, però amb la premissa d’arribar al màxim de persones possibles.

Màgia, música i bombolles seran els tres elements protagonistes de l’espectacle de màgia visual, un espectacle de carrer itinerant per a què el pugui gaudir tota la família.

Aquest espectacle sempre estarà en mans d’un mag professional, que serà l’encarregat de realitzar els jocs de màgia. La màgia que es realitzarà serà suficientment gran i vistosa per arribar al màxim de públic possible, ja que tots els que passin pel carrer podran parar i gaudir d’uns minuts de màgia realment espectacular.

L’espectacle itinerant de màgia regalarà somriures i moments de diversió a les persones que menys s’ho esperen, ja que sense ni tan sols esperar-ho, el tricicle màgic apareixerà i es mourà pels carrers per fer parades en les zona més amplies i així poder realitzar passes de màgia amb jocs atractius i participatius amb el públic.

El tricicle màgic amb màgia visual és genial per al carrer o per a centres comercials, i és fantàstic per ajuntaments que desitgen oferir un espectacle en moviment, i també per a promoure el comerç en zones comercials, o bé, en el interior de centres comercials. També és un element que hem utilitzat en fires i en convencions d’empresa. Té multitud de funcions i totes elles les compleix molt bé.

La màgia sempre és la millor aliada per a sorprendre i entretenir, és per això que amb el nostre tricicle elèctric recorrerem carrers i places realitzant màgia visual a la vegada que s’ofereix un espectacle de carrer per a tota la família.

Aquest tricicle que us oferim es realitza amb màgia gran i vistosa, però també tenim l’opció del tricicle màgic, la nostra primera producció, que està pensada per a realitzar màgia al carrer però en un format més petit i en màgia de prop, més propera i per a realitzar davant dels ulls dels espectadors.

Dues opcions d’espectacles itinerants de màgia per a carrer. Està a les vostres mans escollir la opció que més us agradi. Únicament podem assegurar-vos que la màgia al carrer serà un èxit garantit per a nens i adults.


Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís
 • Si et trobes fora d'aquestes zones, truca'ns i explica'ns la teva proposta

Opinions dels nostres clients a Google

Activitats relacionades

 • Passacarrers Circus

  Passacarrers Circus

  La nostra cercavila Circus és un espectacle itinerant de carrer preparat per amenitzar festes i esdeveniments temàtics del circ, amb elements grans i molt visuals que tothom voldrà apropar-se a veure. Música, moviment i animació de circ amb elements mòbils de gran format per a cercaviles, cabalatges, rues i desfilades.

  Veure més
 • Carretó de maquillatge

  Carretó de maquillatge

  Una activitat de maquillatge de fantasia itinerant, sobre un carretó amb rodes, que transportarà una maquilladora professional, per carrers, places i centres comercials, per a dinamitzar la vetllada, oferint pinta cares, per a nens i adults. Omplir els carrers de maquillatges, colors i brillants, serà l’objectiu d’aquest nou espectacle itinerant tant original.

  Veure més
 • El tricicle màgic

  El tricicle màgic

  El tricicle màgic és un espectacle de màgia itinerant conduit pel mag professional Magic Sergio. Un tricicle molt especial que recorrerà els carrers i places per a oferir un espectacle de màgia molt divertit i per a totes les edats. Pares, mares, nens i avis, tots podran gaudir de l’espectacle de màgia del tricicle màgic.

  Veure més