Màgia Visual ItinerantUn espectacle de carrer molt màgic és el que us oferim amb el nostre tricicle màgic visual, que serà conduit per un mag professional realitzant màgia i il·lusionant i sorprenent a tots els ciutadans.

L’objectiu serà realitzar màgia visual de manera itinerant pels carrers i places, fent recorreguts curts o llargs, però amb la premissa d’arribar al màxim de persones possibles.

Màgia, música i bombolles seran els tres elements protagonistes de l’espectacle de màgia visual, un espectacle de carrer itinerant per a què el pugui gaudir tota la família.

Aquest espectacle sempre estarà en mans d’un mag professional, que serà l’encarregat de realitzar els jocs de màgia. La màgia que es realitzarà serà suficientment gran i vistosa per arribar al màxim de públic possible, ja que tots els que passin pel carrer podran parar i gaudir d’uns minuts de màgia realment espectacular.

L’espectacle itinerant de màgia regalarà somriures i moments de diversió a les persones que menys s’ho esperen, ja que sense ni tan sols esperar-ho, el tricicle màgic apareixerà i es mourà pels carrers per fer parades en les zona més amplies i així poder realitzar passes de màgia amb jocs atractius i participatius amb el públic.

El tricicle màgic amb màgia visual és genial per al carrer o per a centres comercials, i és fantàstic per ajuntaments que desitgen oferir un espectacle en moviment, i també per a promoure el comerç en zones comercials, o bé, en el interior de centres comercials. També és un element que hem utilitzat en fires i en convencions d’empresa. Té multitud de funcions i totes elles les compleix molt bé.

La màgia sempre és la millor aliada per a sorprendre i entretenir, és per això que amb el nostre tricicle elèctric recorrerem carrers i places realitzant màgia visual a la vegada que s’ofereix un espectacle de carrer per a tota la família.

Aquest tricicle que us oferim es realitza amb màgia gran i vistosa, però també tenim l’opció del tricicle màgic, la nostra primera producció, que està pensada per a realitzar màgia al carrer però en un format més petit i en màgia de prop, més propera i per a realitzar davant dels ulls dels espectadors.

Dues opcions d’espectacles itinerants de màgia per a carrer. Està a les vostres mans escollir la opció que més us agradi. Únicament podem assegurar-vos que la màgia al carrer serà un èxit garantit per a nens i adults.


Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís

Opinions dels nostres clients a Google

Activitats relacionades

 • Màgia Visual Itinerant

  Màgia Visual Itinerant

  L’espectacle de màgia itinerant per a carrer es realitza amb un tricicle elèctric, que és l’encarregat de portar tots els elements màgics per a què el mag professional pugui realitzar màgia a qualsevol part. Carrers i places s’ompliran de màgia visual.

  Veure més
 • Caga tió gegant itinerant

  Caga tió gegant itinerant

  El caga tió itinerant és una animació en moviment, de gran format, ideal per a dinamitzar els carrers i el comerç de la ciutat. Un caga tió gegant mòbil recorrerà places i carrers per arribar a tots els racons, repartint regals als nens i nenes. 

  Veure més
 • Passacarrers Circus

  Passacarrers Circus

  La nostra cercavila Circus és un espectacle itinerant de carrer preparat per amenitzar festes i esdeveniments temàtics del circ, amb elements grans i molt visuals que tothom voldrà apropar-se a veure. Música, moviment i animació de circ amb elements mòbils de gran format per a cercaviles, cabalatges, rues i desfilades.

  Veure més