Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Espectacles cercavila

Espectacles cercaviles per festes i esdeveniments

 • Màgia Visual Itinerant

  Màgia Visual Itinerant

  L’espectacle de màgia itinerant per a carrer es realitza amb un tricicle elèctric, que és l’encarregat de portar tots els elements màgics per a què el mag professional pugui realitzar màgia a qualsevol part. Carrers i places s’ompliran de màgia visual.

  Veure més
 • Carretó de maquillatge

  Carretó de maquillatge

  Una activitat de maquillatge de fantasia itinerant, sobre un carretó amb rodes, que transportarà una maquilladora professional, per carrers, places i centres comercials, per a dinamitzar la vetllada, oferint pinta cares, per a nens i adults. Omplir els carrers de maquillatges, colors i brillants, serà l’objectiu d’aquest nou espectacle itinerant tant original.

  Veure més
 • Circ de Puces

  Circ de Puces

  El circ de puces és un espectacle de carrer realitzat pel domador de puces que serà l’encarregat de presentar i amenitzar l’actuació de les puces de circ. Un circ al més pur estil rústic i tradicional, es converteix en un circ llegendari i preparat per a sorprendre i meravellar a tots els espectadors. Els artistes més petits del món crearan l’espectacle més gran mai vist.

  Veure més
 • Passacarrers Circus

  Passacarrers Circus

  La nostra cercavila Circus és un espectacle itinerant de carrer preparat per amenitzar festes i esdeveniments temàtics del circ, amb elements grans i molt visuals que tothom voldrà apropar-se a veure. Música, moviment i animació de circ amb elements mòbils de gran format per a cercaviles, cabalatges, rues i desfilades.

  Veure més
 • Elefants de la India

  Elefants de la India

  Els elefants de la índia són elefants inflables de gran format pensats per acompanyar comparses, cabalatges o animacions itinerants de carrer. Els elefants de la índia són molt colorits i tenen llum en el seu interior per a què inclús puguin veure’s per la nit.
   
  Veure més
 • L'Home i la Dona dels Globus

  L'Home i la Dona dels Globus

  L’home i la dona dels globus és una espectacle de carrer itinerant format per dos elements mòbils de gran format: un globus aerostàtic i un zeppelin, aquests estan conduits per un home i una dona vestits d’època, que seran els encarregats d’animar i donar color als carrers, omplint-los de globus, que regalaran de tots els colors i formes diferents.

  Veure més
 • El tricicle màgic

  El tricicle màgic

  El tricicle màgic és un espectacle de màgia itinerant conduit pel mag professional Magic Sergio. Un tricicle molt especial que recorrerà els carrers i places per a oferir un espectacle de màgia molt divertit i per a totes les edats. Pares, mares, nens i avis, tots podran gaudir de l’espectacle de màgia del tricicle màgic.

  Veure més
 • Caga tió gegant itinerant

  Caga tió gegant itinerant

  El caga tió itinerant és una animació en moviment, de gran format, ideal per a dinamitzar els carrers i el comerç de la ciutat. Un caga tió gegant mòbil recorrerà places i carrers per arribar a tots els racons, repartint regals als nens i nenes. 

  Veure més
Espectacles de carrer amb animació itinerant per a cercaviles, cabalatges, rues, desfilades i festes majors. Oferim un munt de serveis itinerants amb espectacles per animació de carrer, molt visuals i amb elements de gran format que els fan realment atractius i divertits per a nens i adults. Els espectacles i animació de carrer o passa carrers són genials per a la dinamització de carrers, comerços i centres comercials. També per ajuntaments, cabalatges de reis, animacions de carnaval per a comparses, rues de carnaval i festes majors. Les animacions itinerants i espectacles de carrer més visuals els trobareu aquí.

Espectacles cercaviles a Barcelona

Els espectacles cercavila per a festes i esdeveniments són espectacles culturals visuals, atractius i en moviment. S’anomenen espectacles cercavila, però també se’ls sol anomenar animacions cercavila o passa carrers. Es tracta d’animacions itinerants i espectacles ambulants dinàmics i actius, que es mouen per arribar a una major visibilitat del públic.

Disposem d’una gran varietat d’espectacles cercavila, pensats per a cada ocasió i per a cada tipus d’esdeveniment. A més, segons les característiques de cada esdeveniment, disposem d’espectacles en moviment de petit format o espectacles cercavila de gran format. A continuació us detallem les diferències i àmbits en els que es poden efectuar les animacions cercavila.
 • Espectacles cercavila de gran format

En general són espectacles per a realitzar al carrer, molt grans i visuals per a què es puguin veure des de lluny, fent que les animacions cridin l’atenció de qualsevol persona i la gent tendeixi a apropar-se.

Aquest tipus d’animacions són genials per a cabalatges o rues, on l’animació itinerant es mourà, fent un recorregut i realitzant l’espectacle al llarg de la trajectòria a recórrer.

Són espectacles culturals ideals per a festes majors, per a passa carrers, rues o desfilades, com per exemple, per a carnaval o carnestoltes, per acompanyar les carrosses i comparses, també per al nadal, o bé, per a festes grans com festes majors de pobles i ciutats on sabem que hi haurà molta gent i on interessa que l’espectacle itinerant sigui molt vistós. En aquest cas s’ofereixen espectacles cercavila en moviments, grans, plens de llum i color, que cridin molt l’atenció i que siguin molt visuals.

Sempre ens agrada dir que els nostres espectacles cercavila de gran format són espectacles visuals dirigits a públic de totes les edats. En aquest cas són espectacles per a passa carrers i animacions de carrer cercavila.
 • Espectacles cercavila de petit format

Els espectacles cercavila de petit format o animacions de petit format són shows igualment molt visuals a nivell d’estructura, però estan pensats per a que l’actor realitzi l’acció amb grups més íntims i amb grups més reduïts.

Val a dir que la infraestructura de l’espectacle normalment es composa per un carro, un tricicle o un element vistós i atractiu, i l’artista el condueix per a realitzar el seu espectacle pel carrer o també per espais d’interior.

En aquesta ocasió els espectacles de petit format ofereixen la possibilitat d’adaptar-se a cada tipus d’esdeveniment i per a cada celebració, oferint shows cercavila adaptats i per a grups. Espectacles per a fires, mercats, medievals, centres comercials, esdeveniments d’empresa o festes majors. Per interior o per exterior.

Segueixen sent propostes culturals divertides, visuals i atractives, però per a gaudir en un entorn més íntim, amb un grup petit de gent, que podrà gaudir de l’espectacle davant dels seus ulls d’una manera més personalitzada.

L’artista que realitzi l’espectacle itinerant de petit format podrà controlar molt bé la situació, garantint que els espectadors gaudeixin de l’espectacle a la vegada que podrà oferir un show per a què el públic se senti còmode i no s’aglomeri una gran quantitat de gent.

La màxima intenció serà oferir un espectacle molt visual, íntim i personalitzat, en un carro adaptat per a l’ocasió, amb música i animació itinerant, que serà visible en tota la festa o esdeveniment.

Vols contractar un cercavila?

A PlusArts, adaptem les nostres animacions i espectacles cercavila per a cada festa o acte especial, i per a cada ocasió.Tot tipus d’animacions cercavila i espectacles per a nens, adults i per a tota la família. 

Espectacles cercavila per a festes majors

Els espectacles intinerantes són ideals per a les festes majors dels pobles i ciutats. Pots adaptar l'espectacle a festes majors o esdeveniments de gran format o de petit format. Aquests espectacles són ideals per a persones de totes les edats i poden alegrar les festes majors fàcilment.

 

Pressupost per a activitats infantils

Formulari

Envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

 • * Si et trobes fora d'aquestes zones, truca'ns i explica'ns la teva proposta