Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Consulta les nostres mesures de prevenció.

Circ de Puces

El circ de puces (Flea Circus) és un espectacle únic i espectacular on el domador de puces serà l’encarregat de presentar i donar pas a les puces, que sens dubte seran les principals protagonistes i estrelles de circ.

Es tracta d’un espectacle de carrer dirigit a tot tipus de públic, nens, famílies i adults, que gaudiran des del primer minut, participant, meravellant-se i sorprenent-se amb aquest espectacle teatral del circ de puces.

Aparentment semblarà un espectacle impossible i ple de màgia, però us assegurem que els circs de puces existeixen en un món real com el nostre. Les puces són paràsits de diminuta longitud, i és per això que únicament podran ser manejades pel domador, que és la persona encarregada d’entrenar-les i treballar cada dia amb elles, per la seva complexitat de l’entrenament.

L’objectiu del domador de puces serà guiar a les puces per a què aconsegueixin realitzar efectes extraordinaris, serà el director de pista i el dinamitzador del show. A més, cada puça té la seva pròpia historia, és per això que el domador ens explicarà la trajectòria de cada artista amb el seu particular toc d’humor.

Per a donar un toc especial d’originalitat, cada espectacle serà únic i irrepetible, ja que mai serà possible repetir dues vegades la mateixa funció. Serà el públic del moment el que a través d’una ruleta que trobaran incorporada al carro del circ de puces, escolliran els artistes de circ que el domador presentarà en cada moment, convertint-lo en un espectacle de carrer únic a Europa.

Els espectadors podran veure com les puces es mouen, ballen, es gronxen, o inclús, treuen foc per la boca.

A l’espectacle podran aparèixer diferents puces, la puça forçuda, la puça faquir o la puça antipodista. També entre elles: Murphy, el mag, les puces Lulú i Marilú, les trapezistes, i Sion, la puça explosió. Transmetre i desenvolupar l’acció serà la feina del domador, i en tot cas serà l’encarregat de desafiar als espectadors i els seus límits d’imaginació.

L’espectacle està caracteritzat en un petit circ, llegendari i amb un estil rústic i molt tradicional. L’estètica del circ de puces està cuidada fins al més mínim detall, oferint un espectacle de carrer en un carro preparat per a què el show no deixi de brillar. L’espectacle més petit del món estarà succeint davant dels teus propis ulls, t’ho perdràs?

Per a la realització del circ de puces oferim dues opcions:
 1. El circ de puces itinerant i en moviment pels carrers i places, on el teatre s’aproparà a la gent. En aquest cas assegurem que el nostre circ de puces és el primer i únic circ itinerant de tota España.
 1. O bé, el circ de puces estàtic en un petit teatre ambulant que es plantarà allà on el client desitgi per a oferir diferents passes de puces, acció i animació.
La diferència entre les dues opcions és ben clara, en un es realitzaran diferents passes en diferents llocs, i en el segon, es realitzarà l’espectacle sempre en el mateix lloc. Cal a dir que la segona opció sempre anirà vestida i acompanyada amb un mini teatre que es muntarà a propòsit al carrer.
Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís

Activitats relacionades

 • Passacarrers Circus

  Passacarrers Circus

  La nostra cercavila Circus és un espectacle itinerant de carrer preparat per amenitzar festes i esdeveniments temàtics del circ, amb elements grans i molt visuals que tothom voldrà apropar-se a veure. Música, moviment i animació de circ amb elements mòbils de gran format per a cercaviles, cabalatges, rues i desfilades.

  Veure més
 • El tricicle màgic

  El tricicle màgic

  El tricicle màgic és un espectacle de màgia itinerant conduit pel mag professional Magic Sergio. Un tricicle molt especial que recorrerà els carrers i places per a oferir un espectacle de màgia molt divertit i per a totes les edats. Pares, mares, nens i avis, tots podran gaudir de l’espectacle de màgia del tricicle màgic.

  Veure més
 • Elefants de la India

  Elefants de la India

  Els elefants de la índia són elefants inflables de gran format pensats per acompanyar comparses, cabalatges o animacions itinerants de carrer. Els elefants de la índia són molt colorits i tenen llum en el seu interior per a què inclús puguin veure’s per la nit.
   
  Veure més