El circ de puces (Flea Circus) és un espectacle únic i espectacular on el domador de puces serà l’encarregat de presentar i donar pas a les puces, que sens dubte seran les principals protagonistes i estrelles de circ.

Es tracta d’un espectacle de carrer dirigit a tot tipus de públic, nens, famílies i adults, que gaudiran des del primer minut, participant, meravellant-se i sorprenent-se amb aquest espectacle teatral del circ de puces.

Aparentment semblarà un espectacle impossible i ple de màgia, però us assegurem que els circs de puces existeixen en un món real com el nostre. Les puces són paràsits de diminuta longitud, i és per això que únicament podran ser manejades pel domador, que és la persona encarregada d’entrenar-les i treballar cada dia amb elles, per la seva complexitat de l’entrenament.

L’objectiu del domador de puces serà guiar a les puces per a què aconsegueixin realitzar efectes extraordinaris, serà el director de pista i el dinamitzador del show. A més, cada puça té la seva pròpia historia, és per això que el domador ens explicarà la trajectòria de cada artista amb el seu particular toc d’humor.

Per a donar un toc especial d’originalitat, cada espectacle serà únic i irrepetible, ja que mai serà possible repetir dues vegades la mateixa funció. Serà el públic del moment el que a través d’una ruleta que trobaran incorporada al carro del circ de puces, escolliran els artistes de circ que el domador presentarà en cada moment, convertint-lo en un espectacle de carrer únic a Europa.

Els espectadors podran veure com les puces es mouen, ballen, es gronxen, o inclús, treuen foc per la boca.

A l’espectacle podran aparèixer diferents puces, la puça forçuda, la puça faquir o la puça antipodista. També entre elles: Murphy, el mag, les puces Lulú i Marilú, les trapezistes, i Sion, la puça explosió. Transmetre i desenvolupar l’acció serà la feina del domador, i en tot cas serà l’encarregat de desafiar als espectadors i els seus límits d’imaginació.

L’espectacle està caracteritzat en un petit circ, llegendari i amb un estil rústic i molt tradicional. L’estètica del circ de puces està cuidada fins al més mínim detall, oferint un espectacle de carrer en un carro preparat per a què el show no deixi de brillar. L’espectacle més petit del món estarà succeint davant dels teus propis ulls, t’ho perdràs?

Per a la realització del circ de puces oferim dues opcions:
 1. El circ de puces itinerant i en moviment pels carrers i places, on el teatre s’aproparà a la gent. En aquest cas assegurem que el nostre circ de puces és el primer i únic circ itinerant de tota España.
 1. O bé, el circ de puces estàtic en un petit teatre ambulant que es plantarà allà on el client desitgi per a oferir diferents passes de puces, acció i animació.
La diferència entre les dues opcions és ben clara, en un es realitzaran diferents passes en diferents llocs, i en el segon, es realitzarà l’espectacle sempre en el mateix lloc. Cal a dir que la segona opció sempre anirà vestida i acompanyada amb un mini teatre que es muntarà a propòsit al carrer.


Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís
 • Si no pertanys a aquesta zones, posa't en contacte amb nosaltres per telèfon

Opinions dels nostres clients a Google

Activitats relacionades

 • Activitat inflable | Whack a mole

  Activitat inflable | Whack a mole

  Plus Arts presenta la última novetat viral d’internet. Un inflable per a nens i adults que es convertirà en una activitat molt divertida, ja que els participants es transformaran en talps i el caçador haurà d’impedir-los que li treguin les llavors.

  Veure més
 • Espectacles de màgia

  Espectacles de màgia

  Els espectacles de màgia realitzats per mags professionals us transportaran al món de la fantasia i la il·lusió. Oferim espectacles de màgia molt pensats per a tota la família, i on hi gaudirà tothom, des del nen més petit, fins l’adult més gran. Són espectacles de màgia de màgia de prop o màgia d’escenari realitzats per mags professionals.

  Veure més
 • Màgia Visual Itinerant

  Màgia Visual Itinerant

  L’espectacle de màgia itinerant per a carrer es realitza amb un tricicle elèctric, que és l’encarregat de portar tots els elements màgics per a què el mag professional pugui realitzar màgia a qualsevol part. Carrers i places s’ompliran de màgia visual.

  Veure més