Elefants de la India

Els elefants de la Índia són dos elefants inflables, de gran volum, que són genials per decorar i acompanyar comparses i cavalcades.

Una comparsa de Bollywood de carnestoltes, o una cavalcada de reis, especialment acompanyat al Rei Baltasar, poden ser dues bones opcions d’animació amb els elefants de la Índia. També són una animació itinerant genial per a festes del circ.

Eles elefants son elements grans i decoratius, que es passejaran pels carrers amb música i animació. A més, en el seu interior disposen de tot un sistema de llums LED, perfecte per a que puguin ser il·luminats per la nit.

Els elefants inflables lluminosos són molt vistosos quan comença a fer-se fosc, i a més porten un sistema amb un comandament inalàmbric multicolor per a poder anar canviant els colors dels elefants així que es cregui convenient.

El públic al veure els elefants quedaran realment sorpresos, i no dubteu en que tots trauran el mòbil per a capturar el moment i fer tantes fotografies com puguin als elefants inflables de la Índia per animacions itinerants.

Per a poder realitzar l’espectacle itinerant amb els elefants de la Índia, serà necessari utilitzar una gran plataforma preparada amb els generadors, infladors i tot el material necessari per a dur cada elefant degudament lligat per a garantir la màxima seguretat.

Val a dir que els elefants tenen una mida de 3metres, és per això que els carrers per on hauran de passar hauran de ser amplis i grans, condicionats per aquest tipus d’animació de carrer tan gran i visual.

L’animació visual més espectacular està assegurada amb els elefants de la Índia, mai vistos en el nostre territori.
Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís

Opinions dels nostres clients a Google

Activitats relacionades

 • Elefants de la India

  Elefants de la India

  Els elefants de la índia són elefants inflables de gran format pensats per acompanyar comparses, cabalatges o animacions itinerants de carrer. Els elefants de la índia són molt colorits i tenen llum en el seu interior per a què inclús puguin veure’s per la nit.
   
  Veure més
 • Màgia Visual Itinerant

  Màgia Visual Itinerant

  L’espectacle de màgia itinerant per a carrer es realitza amb un tricicle elèctric, que és l’encarregat de portar tots els elements màgics per a què el mag professional pugui realitzar màgia a qualsevol part. Carrers i places s’ompliran de màgia visual.

  Veure més
 • Passacarrers Circus

  Passacarrers Circus

  La nostra cercavila Circus és un espectacle itinerant de carrer preparat per amenitzar festes i esdeveniments temàtics del circ, amb elements grans i molt visuals que tothom voldrà apropar-se a veure. Música, moviment i animació de circ amb elements mòbils de gran format per a cercaviles, cabalatges, rues i desfilades.

  Veure més