L'Home i la Dona dels GlobusL’home i la dona dels globus, son dos personatges que porten tota la seva vida viatjant per tot el món il·lusionant a petits i grans. Recórrer pobles i ciutats és la seva passió, però ho fan d’una manera molt especial: cadascú, dins del seu globus.

Al llarg de tots aquests anys, la dona i el home dels globus s’han adonat que a gairebé tots els nens i nenes els agraden els globus, és per això que s’han proposat repartir globus en forma de regal especial per als convidats.

 • L’home dels globus, condueix un zeppelin de 4 metres de llarg, de color vermell i blanc, i viatja dins del seu cistell especial.

El zeppelin inflable és un element molt atractiu, gran i visual, que els convidats podran veure des de metres de distància.

A més, l’animació de carrer amb el zeppelin, es convertirà en un atractiu molt curiós, ja que en diferents moments de l’actuació, el zeppelin treurà fum d’una manera inesperada.

 • La dona dels globus, porta un globus aerostàtic, de 2,5 metres, de manera que de dins de la cistella hi pot treure per art de màgia multitud de globus diferents.
Els personatges, a part de fer atractiva l’animació interactuant amb els convidats, tindran la funció de realitzar figures amb globus, que repartiran a tots els nens i nenes del carrer. Un tipus de globusflexia especial, amb multitud de globus de diferents formes i mides, globus serigrafiats, globus portats de qualsevol part del món, ja que el màxim objectiu serà que els carrers s’omplin d’alegria i colors.

Per repartir globus d’una manera ràpida i dinàmica, dins del cistell del globus itinerant, la dona i el home dels globus disposaran de dos infladors elèctrics preparats especialment per a inflar els globus d’una manera ràpida, sense necessitat de portar electricitat. D’aquesta manera evitem inflar els globus de manera manual i perdre més temps en la preparació del regal per a cada convidat.

Els dos personatges tindran la funció de recórrer els carrers, realitzant una animació itinerant i un passa carrers molt visuals, per amenitzar cabalatges, rues i desfilades.

També és una animació de carrer genial per animacions comercials, per a promocions de productes i per a programacions d’animació de qualsevol tipus dirigida a tot tipus de públic.

L’home i la dona dels globus són dos personatges que han sortit de l’època XVIII, de manera que ofereixen una animació molt visual amb un estil vintage.

L’animació itinerant o animació de carrer amb la dona i l’home dels globus anirà acompanyada de música ambient, i la sonorització anirà incorporada en les dues estructures, en del globus aerostàtic i el zeppelin.

Val a dir que al tractar-se d’elements de grans dimensions, aquesta activitat es pot contractar amb el globus aerostàtic i el zeppelin, junts o per separat, de manera individual, permetent així, cobrir grans zones comercials, el mateix dia, en el mateix horari, però en dos punts diferents.

Per últim, destacar que els dos globus protagonistes porten llum incorporada, per tal que es puguin il·luminar quan és fosc, fen’-los encara més visibles i espectaculars.

Desitgem que gaudiu i us deixeu sorprendre per aquesta animació itinerant de carrer tant especial.


Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís

Opinions dels nostres clients a Google

Activitats relacionades

 • Passacarrers Circus

  Passacarrers Circus

  La nostra cercavila Circus és un espectacle itinerant de carrer preparat per amenitzar festes i esdeveniments temàtics del circ, amb elements grans i molt visuals que tothom voldrà apropar-se a veure. Música, moviment i animació de circ amb elements mòbils de gran format per a cercaviles, cabalatges, rues i desfilades.

  Veure més
 • L'Home i la Dona dels Globus

  L'Home i la Dona dels Globus

  L’home i la dona dels globus és una espectacle de carrer itinerant format per dos elements mòbils de gran format: un globus aerostàtic i un zeppelin, aquests estan conduits per un home i una dona vestits d’època, que seran els encarregats d’animar i donar color als carrers, omplint-los de globus, que regalaran de tots els colors i formes diferents.

  Veure més
 • El tricicle màgic

  El tricicle màgic

  El tricicle màgic és un espectacle de màgia itinerant conduit pel mag professional Magic Sergio. Un tricicle molt especial que recorrerà els carrers i places per a oferir un espectacle de màgia molt divertit i per a totes les edats. Pares, mares, nens i avis, tots podran gaudir de l’espectacle de màgia del tricicle màgic.

  Veure més