Carretó de maquillatgeEl carretó de maquillatge és una activitat de carrer molt original i diferent al típic servei de pinta cares al qual estem acostumats. Aquesta proposta itinerant està pensada amb l’objectiu d’oferir un servei de maquillatge de fantasia especial, per a què es pugui realitzar en moviment, de manera itinerant, voltant per carrers, places i centres comercials.

Es tracta d’una activitat per a tots els públics, per a nens i adults, i on tothom estarà convidat a participar, a pintar-se i gaudir d’una experiència diferent. Farem que pintar-se la cara es converteixi en una experiència màgica i del tot original, ja que serà l’atzar l’encarregat d’escollir el tipus de maquillatge que es dissenyarà a la cara de cada convidat.

Una activitat de maquillatge de fantasia diferent

Com ho farem? Ben senzill. L’artista maquilladora mostrarà al participant una bosseta plena de boletes de colors, aleshores, el convidat hi posarà la mà, remenarà, hi haurà de treure una bola d’un color. Aquesta serà la bola que determinarà el color que inspirarà el maquillatge. Així doncs, del color que toqui, es pintarà la careta.

Els maquillatges seran propostes artístiques i creatives, sortint del pinta cares més tradicional, dels Spiderman i de les princeses, per oferir un maquillatge acord a l’espectacle i a l’activitat, amb un toc de fantasia, màgia, sorpresa i molta diversió.

Aquest joc d’atzar es tracta d’una proposta genial per a realitzar una dinàmica única, per a sorprendre al públic, i necessària per quan es tracta d’un esdeveniment amb molta participació de gent. D’aquesta manera, es pot accelerar el maquillatge de fantasia al ritme que la maquilladora professional consideri, i així poder arribar a molta més gent.

L’animació de carrer inclou música dins del carretó

A més, cal destacar que el carretó de maquillatge en sí ja té màgia. Inclou música ambient, per tal de realitzar una animació itinerant completa, visual i molt atractiva, i encara ho fa més vistós, quan els convidats s’hi apropen i veuen exposades totes les pintures, purpurines i maquillatges professionals de tots els colors.

La persona que realitza l’activitat és una maquilladora professional, amb una gran experiència en la realització de maquillatges en fires i esdeveniments, amb infants i adults, i a més, tot el material que s’utilitza és maquillatge professional, a l’aigua, per aplicar amb pinzell o esponja, i adequat a totes les edats. Utilitzem sempre maquillatges professionals tastats i hipoalergènics. Tot sota control per oferir un servei únic, però amb la màxima qualitat.

El pinta cares perfecte per a tot tipus de festes

El servei del carretó de maquillatge itinerant està pensat per a poder realitzar en molts tipus d’esdeveniments:

 • Festes de carnestoltes, per ajuntaments, en pobles i ciutats, per a poder recórrer i pintar la cara a tots els convidats, en places i carrers. Tenim un munt d’activitats de carnestoltes per a festes infantils i familiars.
 • L’estètica del carretó de maquillatge és ideal per a les festes del circ, ja que la maquilladora va vestida amb un típic vestuari de circ, de color vermell i molt visual.
 • Un espectacle itinerant perfecte per a recórrer fires modernistes.
 • I una proposta perfecte per a potenciar la dinamització comercial, i el moviment de persones amunt i avall, en un centre comercial, per associacions de comerciants, o inclús per a festes majors o festes de carnestoltes.

El que si que serà necessari és poder realitzar l’activitat en carrers o places sense gaires desnivells i on el terra sigui el màxim de pla i llis.

Documents descarregablesTruca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís

Opinions dels nostres clients a Google

Activitats relacionades

 • Taller de màscares

  Taller de màscares

  El taller de màscares de carnestoltes està pensat per a què tots els que ho desitgin puguin fabricar-se la seva màscara amb un munt de materials de manualitats que posarem a la vostra disposició. De ben segur que darrera les màscares tothom passarà per desapercebut.

  Veure més
 • Activitats de carnestoltes

  Activitats de carnestoltes

  Si voleu celebrar una festa de carnestoltes amb activitats infantils i familiars, no dubteu en donar una ullada al nostre catàleg d’activitats de carnaval, espectacles d’animació per carnestoltes i de tallers infantils i creatius per a carnaval. Un munt de propostes per a la festa de carnestoltes.

  Veure més
 • Taller de tatuatges

  Taller de tatuatges

  Us convidem a gaudir del nostre taller de tatuatges per a carnestoltes, on tots els nens i nenes i també els adults podran tatuar-se el cos amb els dibuixos que més els agradin. Tatuatges d’aerografia amb tinta de body-paint, per a què qualsevol persona pugui esborrar el seu tatuatge quan ho necessiti.

  Veure més