Carretó de maquillatgeEl carretó de maquillatge és una activitat de carrer molt original i diferent al típic servei de pinta cares al qual estem acostumats. Aquesta proposta itinerant està pensada amb l’objectiu d’oferir un servei de maquillatge de fantasia especial, per a què es pugui realitzar en moviment, de manera itinerant, voltant per carrers, places i centres comercials.

Es tracta d’una activitat per a tots els públics, per a nens i adults, i on tothom estarà convidat a participar, a pintar-se i gaudir d’una experiència diferent. Farem que pintar-se la cara es converteixi en una experiència màgica i del tot original, ja que serà l’atzar l’encarregat d’escollir el tipus de maquillatge que es dissenyarà a la cara de cada convidat.

Una activitat de maquillatge de fantasia diferent

Com ho farem? Ben senzill. L’artista maquilladora mostrarà al participant una bosseta plena de boletes de colors, aleshores, el convidat hi posarà la mà, remenarà, hi haurà de treure una bola d’un color. Aquesta serà la bola que determinarà el color que inspirarà el maquillatge. Així doncs, del color que toqui, es pintarà la careta.

Els maquillatges seran propostes artístiques i creatives, sortint del pinta cares més tradicional, dels Spiderman i de les princeses, per oferir un maquillatge acord a l’espectacle i a l’activitat, amb un toc de fantasia, màgia, sorpresa i molta diversió.

Aquest joc d’atzar es tracta d’una proposta genial per a realitzar una dinàmica única, per a sorprendre al públic, i necessària per quan es tracta d’un esdeveniment amb molta participació de gent. D’aquesta manera, es pot accelerar el maquillatge de fantasia al ritme que la maquilladora professional consideri, i així poder arribar a molta més gent.

L’animació de carrer inclou música dins del carretó

A més, cal destacar que el carretó de maquillatge en sí ja té màgia. Inclou música ambient, per tal de realitzar una animació itinerant completa, visual i molt atractiva, i encara ho fa més vistós, quan els convidats s’hi apropen i veuen exposades totes les pintures, purpurines i maquillatges professionals de tots els colors.

La persona que realitza l’activitat és una maquilladora professional, amb una gran experiència en la realització de maquillatges en fires i esdeveniments, amb infants i adults, i a més, tot el material que s’utilitza és maquillatge professional, a l’aigua, per aplicar amb pinzell o esponja, i adequat a totes les edats. Utilitzem sempre maquillatges professionals tastats i hipoalergènics. Tot sota control per oferir un servei únic, però amb la màxima qualitat.

El pinta cares perfecte per a tot tipus de festes

El servei del carretó de maquillatge itinerant està pensat per a poder realitzar en molts tipus d’esdeveniments:

 • Festes de carnestoltes, per ajuntaments, en pobles i ciutats, per a poder recórrer i pintar la cara a tots els convidats, en places i carrers. Tenim un munt d’activitats de carnestoltes per a festes infantils i familiars.
 • L’estètica del carretó de maquillatge és ideal per a les festes del circ, ja que la maquilladora va vestida amb un típic vestuari de circ, de color vermell i molt visual.
 • Un espectacle itinerant perfecte per a recórrer fires modernistes.
 • I una proposta perfecte per a potenciar la dinamització comercial, i el moviment de persones amunt i avall, en un centre comercial, per associacions de comerciants, o inclús per a festes majors o festes de carnestoltes.

El que si que serà necessari és poder realitzar l’activitat en carrers o places sense gaires desnivells i on el terra sigui el màxim de pla i llis.Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís

Opinions dels nostres clients a Google

Activitats relacionades

 • Taller d'antifaços

  Taller d'antifaços

  El taller d’antifaços de carnestoltes és un taller de manualitats per a nens i nenes de totes les edats. Cadascú podrà decorar el seu antifaç com més li agradi, i fent servir tots els materials de manualitats que el monitor de Plus Arts posarà al vostre abast. De ben segur que surten antifaços molt originals.

  Veure més
 • Carretó de maquillatge

  Carretó de maquillatge

  Una activitat de maquillatge de fantasia itinerant, sobre un carretó amb rodes, que transportarà una maquilladora professional, per carrers, places i centres comercials, per a dinamitzar la vetllada, oferint pinta cares, per a nens i adults. Omplir els carrers de maquillatges, colors i brillants, serà l’objectiu d’aquest nou espectacle itinerant tant original.

  Veure més
 • Pinta cares

  Pinta cares

  L’activitat de pinta cares, o de maquillatge de fantasia és una activitat infantil ideal per a les festes de carnestoltes, ja que una monitora de Plus Arts pintarà la cara dels nens i nenes i podran convertir-se en personatges fantàstics. Cadascú triarà de que vol, maquillar-se per a la festa de carnestoltes.

  Veure més