Festa del CircFesta del Circ

Una de les festes més originals és la festa del circ, una festa infantil i familiar, ideal per a qualsevol festa amb nens i adults, on la temàtica principal podrà ser el circ.

El circ ens ofereix múltiples opcions d’activitats i jocs, on els convidats de la festa podran convertir-se en autèntics protagonistes: malabaristes, equilibristes, xanquers, pallassos... i molt més!

Una de les activitats més grans i espectaculars que mai haureu vist és la Gran Escola de Circ, una activitat de Plus Arts dissenyada especialment per a les festes temàtiques del circ. Es tracta d’una activitat multitudinària, on hi podran jugar més de 250 persones a la vegada, i on podran trobar tot tipus de material del circ, per a provar, jugar i convertir-se en els millors artistes del circ.

A més, també disposem d’altres activitats per a les festes del circ, com són els castells inflables del circ, pintats amb una estètica molt cuidada, i que donaran vida a les festes del circ.

També disposem de màquines de crispetes i màquines de núvols de sucre, amb el seu carro com les autèntiques màquines que es troben al circ, però aquesta vegada amb un servei gratuït per a tots els convidats de la festa.

I altres propostes de joc, on el circ hi serà present, i convidarà a nens i adults a jugar dins l’autèntica festa del circ.

En una festa del circ mai hi pot faltar l’activitat de maquillatge, per a què els nens i nenes puguin pintar-se la cara i transformar-se en nous animals i personatges del circ. En aquest cas, us oferim l’activitat maquilladors, l’activitat del camerí, o bé, el típic taller de maquillatge de fantasia, on un monitor, maquillador professional pintarà la cara dels nens i nenes.

I per últim, també volem parlar-vos de l’activitat My Little Carnival, una exclusivitat de Plus Arts dissenyada amb molt de carinyo per a les festes del circ, on una fireta de jocs gegants convidarà a les famílies a jugar i passar una feliç vetllada a la vostra festa del circ.

Cal destacar que aquesta festa temàtica del circ pot ser perfecte per a moltes situacions, com és una festa d’escola, una festa fi de curs, una festa de la primavera, una festa major organitzada per ajuntaments. Tota festa infantil i familiar on els nens i adults puguin estar convidats i tinguin moltes ganes de passar-ho bé, serà genial per a muntar les festes del circ.


Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís

Opinions dels nostres clients a Google

Activitats relacionades

 • Festa Fòrmula1

  Festa Fòrmula1

  Cal ser originals, i és per això que no ens hem deixat de presentar-vos la festa de la formula 1, o festa de la competició de vehicles. Us presentem activitats infantils i familiars per a festes d’escoles o festes majors, on els nens i adults seran els protagonistes i viuran una experiència increïble dins dels circuits inflables.

  Veure més
 • Festa del Mar

  Festa del Mar

  El mar ens ofereix un ampli ventall de possibilitats per a realitzar festes temàtiques. El nostre inflable oceà convidarà a nens i adults a endinsar-se en el mar, amb tots els seus animalons. Així com també el maquillatge, les bombolles de sabó, la festa de l’escuma o activitats refrescants ens duran l’autèntica essència d’una festa del mar.

  Veure més
 • Festa del Joc

  Festa del Joc

  Plus Arts disposa de tota mena de jocs per a festes infantils i festes familiars. Jocs gegants, jocs tradicionals, jocs temàtics d’animals, del far west, jocs dels avis, jocs de construccions... una pila de propostes per a gaudir de les festes infantils plenes de jocs i activitats per a jugar en família.

  Veure més