Festa del CircFesta del Circ

Una de les festes més originals és la festa del circ, una festa infantil i familiar, ideal per a qualsevol festa amb nens i adults, on la temàtica principal podrà ser el circ.

El circ ens ofereix múltiples opcions d’activitats i jocs, on els convidats de la festa podran convertir-se en autèntics protagonistes: malabaristes, equilibristes, xanquers, pallassos... i molt més!

Una de les activitats més grans i espectaculars que mai haureu vist és la Gran Escola de Circ, una activitat de Plus Arts dissenyada especialment per a les festes temàtiques del circ. Es tracta d’una activitat multitudinària, on hi podran jugar més de 250 persones a la vegada, i on podran trobar tot tipus de material del circ, per a provar, jugar i convertir-se en els millors artistes del circ.

A més, també disposem d’altres activitats per a les festes del circ, com són els castells inflables del circ, pintats amb una estètica molt cuidada, i que donaran vida a les festes del circ.

També disposem de màquines de crispetes i màquines de núvols de sucre, amb el seu carro com les autèntiques màquines que es troben al circ, però aquesta vegada amb un servei gratuït per a tots els convidats de la festa.

I altres propostes de joc, on el circ hi serà present, i convidarà a nens i adults a jugar dins l’autèntica festa del circ.

En una festa del circ mai hi pot faltar l’activitat de maquillatge, per a què els nens i nenes puguin pintar-se la cara i transformar-se en nous animals i personatges del circ. En aquest cas, us oferim l’activitat maquilladors, l’activitat del camerí, o bé, el típic taller de maquillatge de fantasia, on un monitor, maquillador professional pintarà la cara dels nens i nenes.

I per últim, també volem parlar-vos de l’activitat My Little Carnival, una exclusivitat de Plus Arts dissenyada amb molt de carinyo per a les festes del circ, on una fireta de jocs gegants convidarà a les famílies a jugar i passar una feliç vetllada a la vostra festa del circ.

Cal destacar que aquesta festa temàtica del circ pot ser perfecte per a moltes situacions, com és una festa d’escola, una festa fi de curs, una festa de la primavera, una festa major organitzada per ajuntaments. Tota festa infantil i familiar on els nens i adults puguin estar convidats i tinguin moltes ganes de passar-ho bé, serà genial per a muntar les festes del circ.


Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís

Opinions dels nostres clients a Google

Activitats relacionades

 • Festa Olimpiades

  Festa Olimpiades

  La festa de les olimpíades o festa de l’esport ens convida a incloure activitats infantils on l’esport sigui el protagonista de la festa. Així doncs, us proposarem activitats com el tir amb arc, la cursa de cavalls, el futbolí humà inflable, la cistella inflable, els circuits o d’altres activitats esportives per a festes infantils on l’esport sigui el principal objectiu.

  Veure més
 • Festa del Circ

  Festa del Circ

  Heu anat alguna vegada a una festa del circ? Doncs és molt divertit! Plus Arts disposa d’inflables del circ, d’una activitat de circ amb material per a jugar nens i adults, espectacles de màgia, espectacles de pallassos i una pila d’activitats de circ per a gaudir amb tota la família. No et perdis la gran festa del circ.

  Veure més
 • Festa dels animals

  Festa dels animals

  La festa temàtica dels animals ha arribat amb activitats que ens convidaran a convertir-nos en autèntics exploradors. L’inflable de la selva o l’inflable amazones amb els seus animals, l’activitat d’animals Animàlia, la cursa de cavalls, l’inflable de la granja, o els tatuatges d’aerografia són activitats ideals per a la festa dels animals.

  Veure més