Festa Medieval

Festa Medieval

Les festes i fires medievals ja són una tradició en el nostre territori, és per això que des de Plus Arts hem preparat tot un recull d’activitats per a poder realitzar una festa temàtica de la festa medieval.

Dins d’aquest conjunt de propostes, trobareu jocs i activitats medievals per a jugar en fires i festes. Activitats per a nens i activitats per adults, per a què tota la família pugui passar-ho bé a la festa medieval.

Ja sigui una escola, un ajuntament, una biblioteca, una associació o qualsevol entitat, mirarem d’estudiar cada festa i cada cas per a oferir-vos les activitats que millor s’adapten a la vostra festa.

Per a viatjar en el temps, i situar-nos en l’època medieval, hem pensat en 5 activitats infantils i familiars que ens poden transportar en el temps, fent un viatge fantàstic i gaudint del joc com les autèntiques princeses, cavallers i soldats medievals.

Per una banda, volem presentar-vos el nostre castell medieval, un inflable infantil per a nens i nenes, on podran saltar i jugar amb els personatges inflables del seu interior. El castell inflable medieval ens transportarà a l’època medieval d’una manera molt vivencial.

També tenim una activitat molt gran i multitudinària, on hi podran jugar moltes persones al mateix temps, i aquesta és “La Gran Escola de Circ”, que disposa de jocs de circ de tota mena per a què els nens i adults puguin jugar i divertir-se com els autèntics artistes del circ. En aquesta activitat, els convidats de la festa medieval podran experimentar el que significava convertir-se en joglars i trobadors, dins de la gran activitat de circ.

Per altra banda, també tenim una col·lecció de jocs gegants de fusta molt especials, que s’anomenen els jocs dels nostres avis, amb tot de jocs tradicionals per a què els nens puguin aprendre i conèixer el funcionament de jocs antics, com els que ja no trobem avui en dia.

També tenim l’inflable demolition, ideal per a les festes medievals, on els participants podran jugar i desenvolupar les seves habilitats d’equilibri, sobre aquest inflable tan divertit.

I per últim, us volem presentar l’activitat del tir amb arc, una activitat pensada i dissenyada per a nens, i que ens ofereix la màxima seguretat. Amb l’activitat infantil del tir amb arc els nens podran jugar a fer punteria a les dianes, com feien els autèntics personatges a l’edat medieval per a caçar i poder menjar. A més, és una activitat on els adults també podran jugar i passar-s’ho bé.


Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís

Opinions dels nostres clients a Google

Activitats relacionades

 • Festa Far West

  Festa Far West

  Us presentem la festa temàtica més viscuda en els últims temps: la festa del far west o festa de l’oest, on totes les activitats temàtiques seran del far west. Inflables de l’oest, toro mecànic, activitats infantils i familiars del far west i un munt de propostes per a gaudir de la festa de l’oest de la manera més divertida.

  Veure més
 • Festa del Joc

  Festa del Joc

  Plus Arts disposa de tota mena de jocs per a festes infantils i festes familiars. Jocs gegants, jocs tradicionals, jocs temàtics d’animals, del far west, jocs dels avis, jocs de construccions... una pila de propostes per a gaudir de les festes infantils plenes de jocs i activitats per a jugar en família.

  Veure més
 • Festa Humor Amarillo

  Festa Humor Amarillo

  Per als més atrevits, nens i adults, us portem la festa de l’humor amarillo, amb un munt d’inflables especials i inflables de l’humor amarillo que posaran a prova les vostres habilitats i us deixaran gaudir d’experiències molt emocionants. L’inflable guaypaut, el toro mecànic, el shotdown o el demolition seran inflables ideals.

  Veure més