Festa Medieval

Festa Medieval

Les festes i fires medievals ja són una tradició en el nostre territori, és per això que des de Plus Arts hem preparat tot un recull d’activitats per a poder realitzar una festa temàtica de la festa medieval.

Dins d’aquest conjunt de propostes, trobareu jocs i activitats medievals per a jugar en fires i festes. Activitats per a nens i activitats per adults, per a què tota la família pugui passar-ho bé a la festa medieval.

Ja sigui una escola, un ajuntament, una biblioteca, una associació o qualsevol entitat, mirarem d’estudiar cada festa i cada cas per a oferir-vos les activitats que millor s’adapten a la vostra festa.

Per a viatjar en el temps, i situar-nos en l’època medieval, hem pensat en 5 activitats infantils i familiars que ens poden transportar en el temps, fent un viatge fantàstic i gaudint del joc com les autèntiques princeses, cavallers i soldats medievals.

Per una banda, volem presentar-vos el nostre castell medieval, un inflable infantil per a nens i nenes, on podran saltar i jugar amb els personatges inflables del seu interior. El castell inflable medieval ens transportarà a l’època medieval d’una manera molt vivencial.

També tenim una activitat molt gran i multitudinària, on hi podran jugar moltes persones al mateix temps, i aquesta és “La Gran Escola de Circ”, que disposa de jocs de circ de tota mena per a què els nens i adults puguin jugar i divertir-se com els autèntics artistes del circ. En aquesta activitat, els convidats de la festa medieval podran experimentar el que significava convertir-se en joglars i trobadors, dins de la gran activitat de circ.

Per altra banda, també tenim una col·lecció de jocs gegants de fusta molt especials, que s’anomenen els jocs dels nostres avis, amb tot de jocs tradicionals per a què els nens puguin aprendre i conèixer el funcionament de jocs antics, com els que ja no trobem avui en dia.

També tenim l’inflable demolition, ideal per a les festes medievals, on els participants podran jugar i desenvolupar les seves habilitats d’equilibri, sobre aquest inflable tan divertit.

I per últim, us volem presentar l’activitat del tir amb arc, una activitat pensada i dissenyada per a nens, i que ens ofereix la màxima seguretat. Amb l’activitat infantil del tir amb arc els nens podran jugar a fer punteria a les dianes, com feien els autèntics personatges a l’edat medieval per a caçar i poder menjar. A més, és una activitat on els adults també podran jugar i passar-s’ho bé.
Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís

Opinions dels nostres clients a Google

Activitats relacionades

 • Festa dels animals

  Festa dels animals

  La festa temàtica dels animals ha arribat amb activitats que ens convidaran a convertir-nos en autèntics exploradors. L’inflable de la selva o l’inflable amazones amb els seus animals, l’activitat d’animals Animàlia, la cursa de cavalls, l’inflable de la granja, o els tatuatges d’aerografia són activitats ideals per a la festa dels animals.

  Veure més
 • Festa I per menuts

  Festa I per menuts

  I per als nens més petits de la casa? Doncs també hem preparat la seva festa. Activitats per una festa infantil on els nens seran els protagonistes, i on es convidarà a jugar i a participar d’activitats infantils pensades per a cada una de les franges d’edat. Ludoteques infantils, jocs de construccions, jocs gegants infantils, o d’altres propostes per als nens i nenes.

  Veure més
 • Festa Medieval

  Festa Medieval

  Les festes medievals són molt presents en el nostre territori, és per això que disposem d’un munt d’activitats per a què la festa medieval sigui molt especial: inflables infantils medievals, tir amb arc medieval, jocs de circ, o jocs gegants medievals són algunes de les activitats infantils i familiars que us oferim per a les festes medievals.

  Veure més