Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Espectacles de teatre

Espectacles de teatre

Els espectacles de teatre que oferim des de Plus Arts, s’adaptaran al vostre tipus d’esdeveniment, tenint en compte les preferències dels nostres clients i del tipus de públic al qual hi vagi adreçada.

El teatre és una branca de l’art escènic on es representen històries davant dels espectadors. Obres que poden ser molt diverses, depenent del tipus de públic i de l’objectiu de cada funció.

La combinació dels discursos, els gestos dels protagonistes, els somnis, la música i l’escenografia faran que cada obra de teatre sigui única i molt especial.

Les obres de teatre, cada vegada més, s’acostumen a veure des dels teatres, condicionats per aquestes ocasions, malgrat tot, des de Plus Arts també apostem per aportar el teatre allà on el client ens ho demana.

Festes infantils, festes a escoles, festes majors, pobles i ciutats... estarem oberts a escoltar-vos i a proposar-vos l’espectacle de teatre que millor s’adapta al vostre esdeveniment.

Obres de teatre per a infants, o obres de teatre per adults, vosaltres direu, i junts aconseguirem trobar l’espectacle de teatre que millor s’adapta a les vostres necessitats.

Els espectacles de teatre abrasen una àmplia categoria, i això vol dir que entra des d’una gran obra, com un musical, fins a un monòleg d’un únic actor en escena.
T’oferirem un ampli ventall de possibilitats per a què s’adapti a la vostra festa o esdeveniment.

Sol·licita informació sense compromís

Activitats relacionades

 • Espectacles de màgia

  Espectacles de màgia

  Els espectacles de màgia realitzats per mags professionals us transportaran al món de la fantasia i la il·lusió. Oferim espectacles de màgia molt pensats per a tota la família, i on hi gaudirà tothom, des del nen més petit, fins l’adult més gran. Són espectacles de màgia de màgia de prop o màgia d’escenari realitzats per mags professionals.

  Veure més
 • Conta contes i titelles

  Conta contes i titelles

  Els conta contes o els espectacles de titelles són una opció ideal per aquelles festes infantils on hi ha molts nens i nenes petits amb ganes de passar-ho bé. Els conta contes explicaran histories imaginaries que ens transportaran al món de la fantasia, amb les titelles que acompanyaran totes les explicacions dels contes.

  Veure més
 • Animació musical

  Animació musical

  Els espectacles d’animació musical són aquells on un canta-autor o un grup de música infantil de diferents components, realitzaran un espectacle d’animació musical per als nens i nenes de la festa infantil. Són espectacles d’animació musical on tota la família podrà cantar i ballar les cançons infantils que toquin els músics amb els diferents instruments
  Veure més