Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
🎄 Consulta les nostres activitats per aquest Nadal. 🎅🏽

Espectacles de teatre

Espectacles de teatre

Els espectacles de teatre que oferim des de Plus Arts, s’adaptaran al vostre tipus d’esdeveniment, tenint en compte les preferències dels nostres clients i del tipus de públic al qual hi vagi adreçada.

El teatre és una branca de l’art escènic on es representen històries davant dels espectadors. Obres que poden ser molt diverses, depenent del tipus de públic i de l’objectiu de cada funció.

La combinació dels discursos, els gestos dels protagonistes, els somnis, la música i l’escenografia faran que cada obra de teatre sigui única i molt especial.

Les obres de teatre, cada vegada més, s’acostumen a veure des dels teatres, condicionats per aquestes ocasions, malgrat tot, des de Plus Arts també apostem per aportar el teatre allà on el client ens ho demana.

Festes infantils, festes a escoles, festes majors, pobles i ciutats... estarem oberts a escoltar-vos i a proposar-vos l’espectacle de teatre que millor s’adapta al vostre esdeveniment.

Obres de teatre per a infants, o obres de teatre per adults, vosaltres direu, i junts aconseguirem trobar l’espectacle de teatre que millor s’adapta a les vostres necessitats.

Els espectacles de teatre abrasen una àmplia categoria, i això vol dir que entra des d’una gran obra, com un musical, fins a un monòleg d’un únic actor en escena.
T’oferirem un ampli ventall de possibilitats per a què s’adapti a la vostra festa o esdeveniment.
Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís

Activitats relacionades

 • Espectacles itinerants

  Espectacles itinerants

  Els espectacles itinerants són animacions i propostes culturals per a tot tipus de festes i esdeveniments, i es poden realitzar al carrer o d’interior. Espectacles itinerants de gran format per al carrer, o espectacles itinerants de petit format per a grups reduïts.

  Veure més
 • Animació musical

  Animació musical

  Els espectacles d’animació musical són aquells on un canta-autor o un grup de música infantil de diferents components, realitzaran un espectacle d’animació musical per als nens i nenes de la festa infantil. Són espectacles d’animació musical on tota la família podrà cantar i ballar les cançons infantils que toquin els músics amb els diferents instruments
  Veure més
 • Espectacles de teatre

  Espectacles de teatre

  Les obres de teatre abracen a públic de tota mena, i és per això, que petits i grans poden gaudir plegats dels espectacles de teatre que portarem allà on vosaltres desitgeu: teatres, festes o altres esdeveniments. Qualsevol ocasió serà ideal per a gaudir d’un gran espectacle de teatre per a tota la família.

  Veure més