El caga tió gegant



El caga tió gegant

Descobreix el nostre caga tió gegant

El caga tió gegant de Plus Arts és una de les activitats de nadal més atractives per a muntar en fires de nadal, centres comercials amb programació nadalenca, o festes de nadal on es desitja que els nens i nenes participin i se’n duguin un bonic obsequi de manera gratuïta. El nadal es una epoca molt especial per als més petits i fer cagar el tio un dels seus moments favorits.

Ve a visitar-nos cada hivern per a què el cuidem i el puguem portar arreu del territori per a què el puguin veure nens i nenes.

El caga tió més gran de Barcelona

El caga tió gegant de Plus Arts és el tió més gran de Barcelona

El nostre caga tió gegant és un tió de nadal de grans dimensions. Mesura 2 metres de llarg i 1 metre d’alt, de manera que és molt visual i de ben segur que serà molt més gran que alguns nens i nenes que participin en l’activitat de nadal!

Serà un caga tió que impressionarà als infants, i els deixarà ben bocabadats quan vegin que després de cantar la cançó del caga tió i de picar amb el basto, els sortirà regalets per a tots ells!

Seran regals individuals, un per cada nen i nena, de manera que tothom tindrà el seu obsequi de manera gratuïta, que els haurà cagat el tió de nadal.

A més a més, donem la opció que els adults, pares i mares, i també avis, puguin participar en el caga tió. I qui sap? Potser també els surt un regal per a ells!

Els regals del caga tio gegant

Des de Plus Arts ens encarreguem de preparar els regals del caga tió per a què el client no hagi de preocupar-se de res. Serà la millor manera de gestionar-ho per assegurar-nos i garantir la màgia del servei. 

Oferim diferents opcions de regalets, de diferents preus, per adaptar-nos a les necessitats de cada client. A més, els regals per al caga tió que preparem des de Plus Arts, són regals unisex, sense distrinció de gènere, i també intentem que siguin regals lúdics i educatius. Mai oferim llaminadures als infants.

¿Què oferim en l'activitat del caga tió gegant?

El caga tió de nadal és una activitat nadalenca atractiva i que només de veure’l serà un espectacle visual per a tota la família.

El servei que oferim inclou: el caga tió gegant, els bastons per a poder fer-lo cagar, l’animador o els animadors i els regalets per a tothom. A més a més, el caga tió anirà acompanyat de pastorets que realitzaran la dinamització de l’activitat, fent cantar i picar el caga tió gegant.

Per últim, destacar que també oferim l’opció de realitzar el caga tió gegant amb animació musical, on un canta autor farà un espectacle de balls i cançons per a viure en família, on el principal protagonista serà el Caga Tió gegant. I finalment es farà la cagada del tió per a tots els nens i nenes.
Estem oberts a qualsevol proposta per a què la vostra festa infantil sigui tot un èxit.


Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís

Preguntes Relacionades

On es munta el caga tió gegant?

El caga tió gegant es munta en tot tipus d’espais:

 • En espais d’interior, com per exemple: centres comercials, esdeveniments d’empresa i family day’s.
 • I d’exterior, a l’aire lliure, per a fires de nadal, festes i esdeveniments d’associacions de comerciants, i actes nadalencs de tot tipus.

Quin dia es caga el tió a Catalunya?

Tal com marca la tradició, la nit del 24 de desembre és el dia en que es fa la cagada del tió a les cases de Catalunya.

A qui va dirigida l’activitat del caga tió gegant?

El caga tió gegant és una activitat infantil que va dirigida a tots els nens i nenes, encara que tota la família pot participar de l’activitat, picant, cantant i rebent regals del tió de nadal.

En què consisteix la tradició del caga tió?

El caga tió és un personatge nadalenc que és un tronc amb cara i barretina, que està tapat amb una manta. La tradició consisteix en cuidar del caga tió durant tot el mes de desembre, donant-li de menjar i beure.

La nit del 24 de desembre, la família se situa al voltant del Tió i li donen cops amb un bastó, mentre canten la seva cançó. Amb aquest ritual el Caga Tió comença a “cagar” a sota de la manta, regals per a tots els membres de la família.

Quin tipus de regals obtenen els nens en l’animació del caga tió?

Els regals del caga tió són detalls unisex, per a nens i nenes. Poden ser jocs educatius, com per exemple, un tangram, o un estoig amb colors per pintar, o bé, jocs més lúdics, com són els pots de bombolles de sabó o els spinners.

En tot cas, sempre evitem els regals sexistes i els regals que inclouen caramels, ja que un dels principals objectius amb els infants és fomentar l’alimentació saludable des de tots els àmbits.

Com és la cançó del caga tió?

Existeixen moltes cançons diferents del caga tió, inclòs moltes versions d’una mateixa cançó. La cançó més habitual que es canta a Catalunya, és la següent:

Caga tió, ametlles i torró,

No caguis arengades, que són massa salades,

Caga torrons, que són més bons.

Caga tió, ametlles i torró,

Si no vols cagar, et donaré un cop de bastó.

Caga tió!

Opinions dels nostres clients a Google

Activitats relacionades

 • Patge reial

  Patge reial

  El patge reial és un dels personatges més esperats quan arriben els Reis Mags. Recullen les cartes dels nens i nenes, i les entreguen als Reis Mags d’Orient. El patge reial amb la seva haima, el patge reial itinerant o el patge reial amb el tricicle són tres opcions ideals per nadal.

  Veure més
 • Taller de tions de nadal

  Taller de tions de nadal

  En el taller infantil de tions de nadal, els nens construiran de manera manual, i amb fang, el seu tió de nadal. Faran una manualitat infantil de nadal fabricant el seu propi caga tió per tal que se’l puguin endur a casa.

  Veure més
 • Patge reial en camió sonoritzat

  Patge reial en camió sonoritzat

  Heu vist alguna vegada un patge reial circulant per la ciutat? Doncs sí, el nostre patge reial anirà sobre d’un escenari amb rodes, un camió amb llums i so, que recorrerà tots els carrers per a què el vegin tots els nens i nenes. El patge dels reis recollirà les cartes i oferirà una animació de nadal itinerant, molt visual i divertida.

  Veure més