Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Clients que confien en Plus ArtsClients que confien en Plus Arts

Us mostrem un petit recull d’algunes de les empreses i grans marques que al llarg d’aquests anys han confiat amb Plus Arts per a la realització d’esdeveniments d’empresa tant a nivell intern, com extern, per a les famílies o els seus propis clients.

Així doncs, les empreses poden contractar a Plus Arts per a:

- Realitzar esdeveniments d’empresa, interns, per a tots els treballadors: sopars d’empresa, team buildings, esdeveniments corporatius o presentació de productes.
 
- També per a preparar actes d’empresa oberts a les famílies dels empleats, com bé són els family day o children’s day.
 
- O bé, per a gestionar esdeveniments i festes per als seus propis clients. Ja sigui per a presentar-los un nou producte, o bé, per a entretenir-los en els seus comerços.
 
En aquest cas, tenim moltíssims clients que obtén per aquesta última opció, com per exemple el Corte Inglés, que realitza sempre espectacles infantils i familiars per a què els seus clients puguin passar una feliç vetllada en els seus establiments.
 
O Ibercaja, que organitza actes en família al carrer, amb l’objectiu de presentar els seus nous productes i fidelitzar clients, així com també poder obtenir-ne de nous.
 
També altres clients, com Casa Ametller o Kids and Us, aprofiten les festes nadalenques per a oferir espectacles i animació infantil per als seus clients.
 
D’altra banda, podem destacar altres empreses, com Privalia, Granini, Calzedonia, i moltes més empreses, que organitzen tot sovint family days i dies en família per als seus treballadors, on poden passar un feliç dia jugant amb les activitats, saltant amb els inflables infantils i passant un bon dia a les instal·lacions de l’empresa del pare o la mare.

També des de l’Ajuntament de Barcelona ens contracten molt sovint les activitats infantils i familiars per a dur a terme al carrer o en places de la ciutat de Barcelona, així com també, en centres cívics i biblioteques, per a què les puguin gaudir tots els ciutadans.

Per altra banda, també trobem altres clients, que decideixen confiar en Plus Arts per a la realització d’esdeveniments privats i empresarials, on l’objectiu és reunir als treballadors per a realitzar un sopar d’empresa, una presentació de productes, team Building o d’altres actes d’empresa. En aquest cas, hem treballat per a BBVA realitzant espectacles en aquestes trobades d’economistes, o per a Segestión, en un sopar d’empresa que es va realitzar al Port Aventura de Tarragona... o molts més.

Un sense fi de clients i d’empreses que confien any rere any amb els serveis de Plus Arts per als seus esdeveniments d’empresa.


Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís
 • Si et trobes fora d'aquestes zones, truca'ns i explica'ns la teva proposta

Opinions dels nostres clients a Google

Activitats relacionades

 • Team Building per a empreses

  Team Building per a empreses

  Els team buildings per empreses són jornades lúdiques i divertides, organitzades amb activitats per adults, on tots els treballadors de l’empresa podran passar un dia diferent, ple de jocs, proves i activitats en equip que permetran reforçar la unió entre els treballadors, a la vegada que es fomenta la motivació i el sentit de pertinença de l’empresa. A més, cada gerent podrà establir uns objectius clars per a cada team Building.

  Veure més
 • Family Day per a empreses

  Family Day per a empreses

  Los family days o días en familias son eventos de empresa donde el objetivo es preparar una jornada de actividades infantiles y familiares para que los hijos de los trabajadores conozcan la empresa de sus padres y cuál es su función, a la vez que pasan un feliz día en familia jugando con las actividades preparadas dentro de las instalaciones de la empresa.

  Veure més
 • Caricaturista per esdeveniments

  Caricaturista per esdeveniments

  La caricaturista de Plus Arts és la Laia, una noia professional, amb una llarga trajectòria artística dins del món de l’art i de les caricatures. Realitzarà caricatures divertides per a tots els convidats de la festa, de manera que cadascú podrà endur-se la caricatura com un regal i com un record molt especial.

  Veure més