Clients que confien en Plus Arts

Clients que confien en Plus Arts

Us mostrem un petit recull d’algunes de les empreses i grans marques que al llarg d’aquests anys han confiat amb Plus Arts per a la realització d’esdeveniments d’empresa tant a nivell intern, com extern, per a les famílies o els seus propis clients.

Així doncs, les empreses poden contractar a Plus Arts per a:

- Realitzar esdeveniments d’empresa, interns, per a tots els treballadors: sopars d’empresa, team buildings, esdeveniments corporatius o presentació de productes.
 
- També per a preparar actes d’empresa oberts a les famílies dels empleats, com bé són els family day o children’s day.
 
- O bé, per a gestionar esdeveniments i festes per als seus propis clients. Ja sigui per a presentar-los un nou producte, o bé, per a entretenir-los en els seus comerços.
 
En aquest cas, tenim moltíssims clients que obtén per aquesta última opció, com per exemple el Corte Inglés, que realitza sempre espectacles infantils i familiars per a què els seus clients puguin passar una feliç vetllada en els seus establiments.
 
O Ibercaja, que organitza actes en família al carrer, amb l’objectiu de presentar els seus nous productes i fidelitzar clients, així com també poder obtenir-ne de nous.
 
També altres clients, com Casa Ametller o Kids and Us, aprofiten les festes nadalenques per a oferir espectacles i animació infantil per als seus clients.
 
D’altra banda, podem destacar altres empreses, com Privalia, Granini, Calzedonia, i moltes més empreses, que organitzen tot sovint family days i dies en família per als seus treballadors, on poden passar un feliç dia jugant amb les activitats, saltant amb els inflables infantils i passant un bon dia a les instal·lacions de l’empresa del pare o la mare.

També des de l’Ajuntament de Barcelona ens contracten molt sovint les activitats infantils i familiars per a dur a terme al carrer o en places de la ciutat de Barcelona, així com també, en centres cívics i biblioteques, per a què les puguin gaudir tots els ciutadans.

Per altra banda, també trobem altres clients, que decideixen confiar en Plus Arts per a la realització d’esdeveniments privats i empresarials, on l’objectiu és reunir als treballadors per a realitzar un sopar d’empresa, una presentació de productes, team Building o d’altres actes d’empresa. En aquest cas, hem treballat per a BBVA realitzant espectacles en aquestes trobades d’economistes, o per a Segestión, en un sopar d’empresa que es va realitzar al Port Aventura de Tarragona... o molts més.

Un sense fi de clients i d’empreses que confien any rere any amb els serveis de Plus Arts per als seus esdeveniments d’empresa.


Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís

Activitats relacionades

 • Children's day per a empreses

  Children's day per a empreses

  Els children’s day o dia dels nens són esdeveniments d’empresa pensats per als fills i filles dels treballadors. De manera que es converteix en un esdeveniment pensat per als nens, que estaran convidats a l’empresa del pare o la mare per a visitar-la i conèixer-la, alhora que passen un bonic dia jugant amb les activitats infantils: jocs, inflables, tallers i molt més, que faran que els nens puguin ser els protagonistes de la festa d’empresa.

  Veure més
 • Family Day per a empreses

  Family Day per a empreses

  Los family days o días en familias son eventos de empresa donde el objetivo es preparar una jornada de actividades infantiles y familiares para que los hijos de los trabajadores conozcan la empresa de sus padres y cuál es su función, a la vez que pasan un feliz día en familia jugando con las actividades preparadas dentro de las instalaciones de la empresa.

  Veure més
 • Team Building per a empreses

  Team Building per a empreses

  Els team buildings per empreses són jornades lúdiques i divertides, organitzades amb activitats per adults, on tots els treballadors de l’empresa podran passar un dia diferent, ple de jocs, proves i activitats en equip que permetran reforçar la unió entre els treballadors, a la vegada que es fomenta la motivació i el sentit de pertinença de l’empresa. A més, cada gerent podrà establir uns objectius clars per a cada team Building.

  Veure més