Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Clients que confien en Plus ArtsClients que confien en Plus Arts

Us mostrem un petit recull d’algunes de les empreses i grans marques que al llarg d’aquests anys han confiat amb Plus Arts per a la realització d’esdeveniments d’empresa tant a nivell intern, com extern, per a les famílies o els seus propis clients.

Així doncs, les empreses poden contractar a Plus Arts per a:

- Realitzar esdeveniments d’empresa, interns, per a tots els treballadors: sopars d’empresa, team buildings, esdeveniments corporatius o presentació de productes.
 
- També per a preparar actes d’empresa oberts a les famílies dels empleats, com bé són els family day o children’s day.
 
- O bé, per a gestionar esdeveniments i festes per als seus propis clients. Ja sigui per a presentar-los un nou producte, o bé, per a entretenir-los en els seus comerços.
 
En aquest cas, tenim moltíssims clients que obtén per aquesta última opció, com per exemple el Corte Inglés, que realitza sempre espectacles infantils i familiars per a què els seus clients puguin passar una feliç vetllada en els seus establiments.
 
O Ibercaja, que organitza actes en família al carrer, amb l’objectiu de presentar els seus nous productes i fidelitzar clients, així com també poder obtenir-ne de nous.
 
També altres clients, com Casa Ametller o Kids and Us, aprofiten les festes nadalenques per a oferir espectacles i animació infantil per als seus clients.
 
D’altra banda, podem destacar altres empreses, com Privalia, Granini, Calzedonia, i moltes més empreses, que organitzen tot sovint family days i dies en família per als seus treballadors, on poden passar un feliç dia jugant amb les activitats, saltant amb els inflables infantils i passant un bon dia a les instal·lacions de l’empresa del pare o la mare.

També des de l’Ajuntament de Barcelona ens contracten molt sovint les activitats infantils i familiars per a dur a terme al carrer o en places de la ciutat de Barcelona, així com també, en centres cívics i biblioteques, per a què les puguin gaudir tots els ciutadans.

Per altra banda, també trobem altres clients, que decideixen confiar en Plus Arts per a la realització d’esdeveniments privats i empresarials, on l’objectiu és reunir als treballadors per a realitzar un sopar d’empresa, una presentació de productes, team Building o d’altres actes d’empresa. En aquest cas, hem treballat per a BBVA realitzant espectacles en aquestes trobades d’economistes, o per a Segestión, en un sopar d’empresa que es va realitzar al Port Aventura de Tarragona... o molts més.

Un sense fi de clients i d’empreses que confien any rere any amb els serveis de Plus Arts per als seus esdeveniments d’empresa.


Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís
 • Si et trobes fora d'aquestes zones, truca'ns i explica'ns la teva proposta

Opinions dels nostres clients a Google

Activitats relacionades

 • Esdeveniments a mida per a empreses

  Esdeveniments a mida per a empreses

  Dissenyem esdeveniments d’empresa a mida per a fer que cada acte sigui únic i especial, treballant sempre amb les idees dels clients, i vetllant per a què els objectius de cada client siguin efectius. Amb els esdeveniments a mida per a empreses tot és possible, i només caldrà que ens expliqueu els vostres objectius i què desitgeu potenciar per a fer-ho realitat.

  Veure més
 • Family Day per a empreses

  Family Day per a empreses

  Els family day o dies en família són esdeveniments d’empresa on l’objectiu és preparar una jornada d’activitats infantils i familiars per a què els fills dels treballadors coneguin l’empresa del pare o la mare i quina és la seva funció, alhora que passen un bonic dia en família jugant amb les activitats preparades dins les instal·lacions de l’empresa.

  Veure més
 • Sopars d'empreses

  Sopars d'empreses

  Organitzarem el teu sopar d’empresa cuidant cada detall per a fer-la única i molt especial, de manera que tots els convidats només hauran de deixar-se portar per a què tot flueixi, relaxant’-se i gaudint d’un sopar d’empresa ple de sorpreses! A més, cada sopar d’empresa estarà personalitzat segons cada client i el perfil de cada empresa.

  Veure més