Team Building per a empresesTeam Building per a empreses

Els team building per empreses permeten als gerents donar un pas més enllà, organitzant una jornada lúdica i divertida per a tots els treballadors, on hi haurà uns objectius clars: primerament, reforçar la unió i el sentit de pertinença de tot l’equip, fent que tots els treballadors se sentin un equip i lluitin plegats per uns mateixos objectius, i segonament, treballar la motivació dels empleats, per a què vagin a treballar contents, amb ganes, i motivats per la feina que els pertoca.

Sembla complicat oi? Doncs és més fàcil del que sembla, i des de Plus Arts podrem treballar plegats i de la mà, amb cada empresa, per a oferir activitats lúdiques, culturals i divertides per a què tots els vostres treballadors puguin passar una vetllada inoblidable.

En aquesta ocasió, les activitats per als team buildings, van dirigides per a un públic adult, i hauran de ser activitats que permetin el joc en grup, per a reforçar vincles entre els companys de feina, alhora que juguen i passen una bona estona.

També hauran de ser activitats que puguin posar a prova als convidats del team Building, i que per tant, permetin pensar, reflexionar i anar una mica més enllà als treballadors. Per aquest motiu, podrem pensar en totes aquestes propostes amb vosaltres, per a què s’adaptin perfectament al que esteu buscant, i que també puguin tenir relació amb la vostra empresa.

Aquests tipus d’esdeveniments per empreses es solen organitzar en espais exteriors, ja que ens ofereixen la possibilitat d’incloure activitats més grans, més visuals i molt més atractives per a jugar. Malgrat tot, ens adaptarem en cada ocasió segons l’espai del que disposi l’empresa. Perquè el que si que tenim clar, és que és important que les propostes de joc es puguin dur a terme in situ, dins l’empresa, i on treballen aquestes persones. Perquè no ens n’hem d’oblidar, que és un dia de diversió, per a jugar i passar-ho bé, però també és un dia per a sentir-nos part de l’empresa, i repensar tots els objectius i tot el que podem fer per a ella.

Amb els team buildings, els treballadors se’n adonaran que l’empresa es preocupa per ells, organitzant activitats lúdiques i divertides, i motivant-los per a seguir treballant amb més ganes, però també és una manera que els treballadors donin resposta ara, i en un futur, mentre treballin i pensin en tots els valors que els vam voler transmetre.

Unes de les propostes de joc que ofereixen més possibilitats per als team Building són els inflables del humor amarillo, ja que són inflables de competició, que posaran a prova a tots els jugadors i que molts ells permetran jugar per equips. Així doncs, una de les festes per a empreses més contractades sens dubte és la festa de l’humor amarillo.

Pel que fa al lloguer d’inflables de l’humor amarillo, des de Plus Arts, tenim gairebé tots els que existeixen, i fins i tot som pioners de molts d’ells sent la única empresa de Catalunya que els té.

Per exemple, el guaypaut és un inflable molt divertit per a les festes d’empresa team Building, també el shotdown, el toro mecànic que posarà a prova a tots els convidats, o bé, el tragabolas. Us convidem a visitar els nostres inflables de l’humor amarillo perquè vosaltres mateixos pugueu triar els que més us agraden per a la vostra celebració a l’empresa.

I si teniu alguna idea en concret, només cal que ens ho feu saber, perquè treballarem junts per a fer totes les vostres idees realitat.

Des de Plus Arts dissenyem cada esdeveniment a mida, oferint una personalització en vers al client, i per tant, cada acte d’empresa serà únic i pensat per a cada client. Així doncs, la vostra empresa i la vostra marca podrà quedar reflectida tan com ho desitgeu.


Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís
 • Si no pertanys a aquesta zones, posa't en contacte amb nosaltres per telèfon

Opinions dels nostres clients a Google

Activitats relacionades

 • Family Day per a empreses

  Family Day per a empreses

  Los family days o días en familias son eventos de empresa donde el objetivo es preparar una jornada de actividades infantiles y familiares para que los hijos de los trabajadores conozcan la empresa de sus padres y cuál es su función, a la vez que pasan un feliz día en familia jugando con las actividades preparadas dentro de las instalaciones de la empresa.

  Veure més
 • Caricaturista per esdeveniments

  Caricaturista per esdeveniments

  La caricaturista de Plus Arts és la Laia, una noia professional, amb una llarga trajectòria artística dins del món de l’art i de les caricatures. Realitzarà caricatures divertides per a tots els convidats de la festa, de manera que cadascú podrà endur-se la caricatura com un regal i com un record molt especial.

  Veure més
 • Clients que confien en Plus Arts

  Clients que confien en Plus Arts

  És un plaer per a nosaltres mostrar-vos algunes de les marques que confien en Plus Arts per a la realització dels seus esdeveniments d’empresa: family day, children’s day, sopars d’empresa, team buildings o esdeveniments corporatius són alguns dels actes que hem realitzat per a ells.

  Veure més