Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Team Building per a empresesTeam Building per a empreses

Els team building per empreses permeten als gerents donar un pas més enllà, organitzant una jornada lúdica i divertida per a tots els treballadors, on hi haurà uns objectius clars: primerament, reforçar la unió i el sentit de pertinença de tot l’equip, fent que tots els treballadors se sentin un equip i lluitin plegats per uns mateixos objectius, i segonament, treballar la motivació dels empleats, per a què vagin a treballar contents, amb ganes, i motivats per la feina que els pertoca.

Sembla complicat oi? Doncs és més fàcil del que sembla, i des de Plus Arts podrem treballar plegats i de la mà, amb cada empresa, per a oferir activitats lúdiques, culturals i divertides per a què tots els vostres treballadors puguin passar una vetllada inoblidable.

En aquesta ocasió, les activitats per als team buildings, van dirigides per a un públic adult, i hauran de ser activitats que permetin el joc en grup, per a reforçar vincles entre els companys de feina, alhora que juguen i passen una bona estona.

També hauran de ser activitats que puguin posar a prova als convidats del team Building, i que per tant, permetin pensar, reflexionar i anar una mica més enllà als treballadors. Per aquest motiu, podrem pensar en totes aquestes propostes amb vosaltres, per a què s’adaptin perfectament al que esteu buscant, i que també puguin tenir relació amb la vostra empresa.

Aquests tipus d’esdeveniments per empreses es solen organitzar en espais exteriors, ja que ens ofereixen la possibilitat d’incloure activitats més grans, més visuals i molt més atractives per a jugar. Malgrat tot, ens adaptarem en cada ocasió segons l’espai del que disposi l’empresa. Perquè el que si que tenim clar, és que és important que les propostes de joc es puguin dur a terme in situ, dins l’empresa, i on treballen aquestes persones. Perquè no ens n’hem d’oblidar, que és un dia de diversió, per a jugar i passar-ho bé, però també és un dia per a sentir-nos part de l’empresa, i repensar tots els objectius i tot el que podem fer per a ella.

Amb els team buildings, els treballadors se’n adonaran que l’empresa es preocupa per ells, organitzant activitats lúdiques i divertides, i motivant-los per a seguir treballant amb més ganes, però també és una manera que els treballadors donin resposta ara, i en un futur, mentre treballin i pensin en tots els valors que els vam voler transmetre.

Unes de les propostes de joc que ofereixen més possibilitats per als team Building són els inflables del humor amarillo, ja que són inflables de competició, que posaran a prova a tots els jugadors i que molts ells permetran jugar per equips. Així doncs, una de les festes per a empreses més contractades sens dubte és la festa de l’humor amarillo.

Pel que fa al lloguer d’inflables de l’humor amarillo, des de Plus Arts, tenim gairebé tots els que existeixen, i fins i tot som pioners de molts d’ells sent la única empresa de Catalunya que els té.

Per exemple, el guaypaut és un inflable molt divertit per a les festes d’empresa team Building, també el shotdown, el toro mecànic que posarà a prova a tots els convidats, o bé, el tragabolas. Us convidem a visitar els nostres inflables de l’humor amarillo perquè vosaltres mateixos pugueu triar els que més us agraden per a la vostra celebració a l’empresa.

I si teniu alguna idea en concret, només cal que ens ho feu saber, perquè treballarem junts per a fer totes les vostres idees realitat.

Des de Plus Arts dissenyem cada esdeveniment a mida, oferint una personalització en vers al client, i per tant, cada acte d’empresa serà únic i pensat per a cada client. Així doncs, la vostra empresa i la vostra marca podrà quedar reflectida tan com ho desitgeu.


Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís
 • Si et trobes fora d'aquestes zones, truca'ns i explica'ns la teva proposta

Opinions dels nostres clients a Google

Activitats relacionades

 • Children's day per a empreses

  Children's day per a empreses

  Els children’s day o dia dels nens són esdeveniments d’empresa pensats per als fills i filles dels treballadors. De manera que es converteix en un esdeveniment pensat per als nens, que estaran convidats a l’empresa del pare o la mare per a visitar-la i conèixer-la, alhora que passen un bonic dia jugant amb les activitats infantils: jocs, inflables, tallers i molt més, que faran que els nens puguin ser els protagonistes de la festa d’empresa.

  Veure més
 • Team Building per a empreses

  Team Building per a empreses

  Els team buildings per empreses són jornades lúdiques i divertides, organitzades amb activitats per adults, on tots els treballadors de l’empresa podran passar un dia diferent, ple de jocs, proves i activitats en equip que permetran reforçar la unió entre els treballadors, a la vegada que es fomenta la motivació i el sentit de pertinença de l’empresa. A més, cada gerent podrà establir uns objectius clars per a cada team Building.

  Veure més
 • Sopars d'empreses

  Sopars d'empreses

  Organitzarem el teu sopar d’empresa cuidant cada detall per a fer-la única i molt especial, de manera que tots els convidats només hauran de deixar-se portar per a què tot flueixi, relaxant’-se i gaudint d’un sopar d’empresa ple de sorpreses! A més, cada sopar d’empresa estarà personalitzat segons cada client i el perfil de cada empresa.

  Veure més