Family Day per a empreses

Family Day per a empreses

Cada vegada amb més freqüència les empreses comencen a organitzar els family days o dies en família. Els family days són dies especials que munten les empreses per a què els seus empleats puguin gaudir d’una vetllada en família dins o fora de les instal·lacions on treballen.

El dia de les famílies s’omple amb activitats infantils i familiars per a què hi pugui jugar tothom, des del nen més petit, fins els més grans, incloent els pares, mares i fins i tot avis.

La intenció és que els convidats passin un dia inoblidable al costat de les seves famílies, amb diferents activitats que podran compartir.

Primerament es convidarà a la família a visitar l’espai on treballa el pare o mare, ja sigui una oficina, o bé, una fàbrica o empresa, de manera que així puguin conèixer el lloc on va cada dia els seus pares una vegada els deixen a l’escola.

És una manera de que els fills dels treballadors prenguin consciència del lloc on treballen els seus pares, i que coneguin quina és la seva funció. Una manera de motivar a la família, i d’apropar als nens a entendre el treball dels seus progenitors, generant orgull cap als seus pares i familiars.

Pel que fa a l’organització del family day per a empreses, des de Plus Arts estarem al vostre costat en tot moment, ja que us podem oferir tota la nostra experiència en aquest tipus d’esdeveniments per a oferir-vos el millor servei.

Pel que fa a les activitats infantils i familiars per als family days, val a dir que han de ser activitats originals i atractives tant per a nens com per adults, de manera que puguin jugar plegats i puguin passar-ho molt bé.

Des de Plus Arts tenim un ampli catàleg d’activitats infantils i familiars ideals per als family day d’empresa, és per això que posarem a la vostra disposició un munt d’activitats on podreu escollir les que més us agradin.

Poden ser activitats de jocs, com els jocs gegants, la gran escola de circ, el tir amb arc, o també ens podem decantar per a complementar la festa d’empresa familiar amb el lloguer d’inflables o el que són els inflables del humor amarillo.

Us aconsellem preparar un bon mix d’activitats molt variades per a què n’hi hagi per a tots els gustos i per a què s’ho pugui passar bé gent de totes les edats.

A més, també es poden realitzar tallers de manualitats, que tinguin relació amb l’empresa del pare o la mare, per a poder vincular el treball de l’empresa amb la creació de manualitats realitzades pels nens i nenes.

Molt sovint en els family days també s’organitza un coffe break, o un esmorzar, que moltes vegades es pot convertir fins i tot, en un dinar o sopar d’empresa amb les famílies dels treballadors.

Cada empresa és un món i crearem els family days de manera personalitzada per a cada empresa en concret, oferint els millors serveis i la millor animació infantil i familiar per a fer del family day un dia especial per a cada empresa.


Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís

Activitats relacionades

 • Esdeveniments a mida per a empreses

  Esdeveniments a mida per a empreses

  Dissenyem esdeveniments d’empresa a mida per a fer que cada acte sigui únic i especial, treballant sempre amb les idees dels clients, i vetllant per a què els objectius de cada client siguin efectius. Amb els esdeveniments a mida per a empreses tot és possible, i només caldrà que ens expliqueu els vostres objectius i què desitgeu potenciar per a fer-ho realitat.

  Veure més
 • Caricaturista per esdeveniments

  Caricaturista per esdeveniments

  La caricaturista de Plus Arts és la Laia, una noia professional, amb una llarga trajectòria artística dins del món de l’art i de les caricatures. Realitzarà caricatures divertides per a tots els convidats de la festa, de manera que cadascú podrà endur-se la caricatura com un regal i com un record molt especial.

  Veure més
 • Children's day per a empreses

  Children's day per a empreses

  Els children’s day o dia dels nens són esdeveniments d’empresa pensats per als fills i filles dels treballadors. De manera que es converteix en un esdeveniment pensat per als nens, que estaran convidats a l’empresa del pare o la mare per a visitar-la i conèixer-la, alhora que passen un bonic dia jugant amb les activitats infantils: jocs, inflables, tallers i molt més, que faran que els nens puguin ser els protagonistes de la festa d’empresa.

  Veure més