Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Family Day per a empresesFamily Day per a empreses

Cada vegada amb més freqüència les empreses comencen a organitzar els family days o dies en família. Els family days són dies especials que munten les empreses per a què els seus empleats puguin gaudir d’una vetllada en família dins o fora de les instal·lacions on treballen.

El dia de les famílies s’omple amb activitats infantils i familiars per a què hi pugui jugar tothom, des del nen més petit, fins els més grans, incloent els pares, mares i fins i tot avis.

La intenció és que els convidats passin un dia inoblidable al costat de les seves famílies, amb diferents activitats que podran compartir.

Primerament es convidarà a la família a visitar l’espai on treballa el pare o mare, ja sigui una oficina, o bé, una fàbrica o empresa, de manera que així puguin conèixer el lloc on va cada dia els seus pares una vegada els deixen a l’escola.

És una manera de que els fills dels treballadors prenguin consciència del lloc on treballen els seus pares, i que coneguin quina és la seva funció. Una manera de motivar a la família, i d’apropar als nens a entendre el treball dels seus progenitors, generant orgull cap als seus pares i familiars.

Pel que fa a l’organització del family day per a empreses, des de Plus Arts estarem al vostre costat en tot moment, ja que us podem oferir tota la nostra experiència en aquest tipus d’esdeveniments per a oferir-vos el millor servei.

Pel que fa a les activitats infantils i familiars per als family days, val a dir que han de ser activitats originals i atractives tant per a nens com per adults, de manera que puguin jugar plegats i puguin passar-ho molt bé.

Des de Plus Arts tenim un ampli catàleg d’activitats infantils i familiars ideals per als family day d’empresa, és per això que posarem a la vostra disposició un munt d’activitats on podreu escollir les que més us agradin.

Poden ser activitats de jocs, com els jocs gegants, la gran escola de circ, el tir amb arc, o també ens podem decantar per a complementar la festa d’empresa familiar amb el lloguer d’inflables o el que són els inflables del humor amarillo.

Us aconsellem preparar un bon mix d’activitats molt variades per a què n’hi hagi per a tots els gustos i per a què s’ho pugui passar bé gent de totes les edats.

A més, també es poden realitzar tallers de manualitats, que tinguin relació amb l’empresa del pare o la mare, per a poder vincular el treball de l’empresa amb la creació de manualitats realitzades pels nens i nenes.

Molt sovint en els family days també s’organitza un coffe break, o un esmorzar, que moltes vegades es pot convertir fins i tot, en un dinar o sopar d’empresa amb les famílies dels treballadors.

Cada empresa és un món i crearem els family days de manera personalitzada per a cada empresa en concret, oferint els millors serveis i la millor animació infantil i familiar per a fer del family day un dia especial per a cada empresa.


Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís
 • Si et trobes fora d'aquestes zones, truca'ns i explica'ns la teva proposta

Opinions dels nostres clients a Google

Activitats relacionades

 • Clients que confien en Plus Arts

  Clients que confien en Plus Arts

  És un plaer per a nosaltres mostrar-vos algunes de les marques que confien en Plus Arts per a la realització dels seus esdeveniments d’empresa: family day, children’s day, sopars d’empresa, team buildings o esdeveniments corporatius són alguns dels actes que hem realitzat per a ells.

  Veure més
 • Caricaturista per esdeveniments

  Caricaturista per esdeveniments

  La caricaturista de Plus Arts és la Laia, una noia professional, amb una llarga trajectòria artística dins del món de l’art i de les caricatures. Realitzarà caricatures divertides per a tots els convidats de la festa, de manera que cadascú podrà endur-se la caricatura com un regal i com un record molt especial.

  Veure més
 • Family Day per a empreses

  Family Day per a empreses

  Los family days o días en familias son eventos de empresa donde el objetivo es preparar una jornada de actividades infantiles y familiares para que los hijos de los trabajadores conozcan la empresa de sus padres y cuál es su función, a la vez que pasan un feliz día en familia jugando con las actividades preparadas dentro de las instalaciones de la empresa.

  Veure més