Esdeveniments a mida per a empreses

Esdeveniments a mida per a empreses

Si esteu pensant en organitzar un esdeveniment a la vostra empresa, no dubteu en contactar-nos per a fer que el vostre acte es construeixi a mida i tal com el desitgeu. Ja sigui un sopar d’empresa, un family day, un children’s day, o bé, un team building... des de Plus Arts estarem al vostre costat per a dissenyar el vostre esdeveniment d’empresa i fer que aquest sigui únic i especial.

Creem esdeveniments d’empresa a mida per a cada ocasió, escoltant al client i entenent les seves idees i objectius, per a caminar junts i treballar en la mateixa línia, per així poder crear l’acte d’empresa dels vostres somnis.

Els actes d’empresa personalitzats sempre tenen un valor afegit, ja que per aconseguir arribar als objectius marcats, cal cuidar cada detall, preparant vetllades d’empresa pensant en cada detall per a què els convidats captin el missatge a la perfecció.

Els empleats o treballadors de l’empresa, i inclús si estan convidades les seves famílies, aniran a l’esdeveniment d’empresa amb molta il·lusió, i això cal aprofitar-ho per a fomentar la motivació dels treballadors de cara a un futur, fent-los partícips de l’esdeveniment, i així també que sentin que formant part de l’empresa, generant orgull i fomentant el sentit de pertinença.

Així doncs, els esdeveniments a mida per empreses estaran dissenyats de manera exclusiva per a cada empresa, i podrem organitzar tot el que estigui en la vostra ment, des de l’esdeveniment més senzill, fins l’acte d’empresa més gran i complexa.

I si encara no teniu moltes idees, però voleu deixar-vos aconsellar, podrem reunir-nos i crear l’esdeveniment des de zero amb vosaltres. Us imagineu un esdeveniment d’empresa amb una festa temàtica? O... un team building amb atraccions de l’humor amarillo? Segur que la diversió i els riures estan assegurats! O... un family day, o dia en família, amb activitats infantils i familiars per a què els nens i els seus pares s’ho passin súper bé dins la vostra empresa?

No us preocupeu perquè farem que tot el que està en la vostra ment pugui fer-se realitat!


Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís

Activitats relacionades

 • Caricaturista per esdeveniments

  Caricaturista per esdeveniments

  La caricaturista de Plus Arts és la Laia, una noia professional, amb una llarga trajectòria artística dins del món de l’art i de les caricatures. Realitzarà caricatures divertides per a tots els convidats de la festa, de manera que cadascú podrà endur-se la caricatura com un regal i com un record molt especial.

  Veure més
 • Esdeveniments a mida per a empreses

  Esdeveniments a mida per a empreses

  Dissenyem esdeveniments d’empresa a mida per a fer que cada acte sigui únic i especial, treballant sempre amb les idees dels clients, i vetllant per a què els objectius de cada client siguin efectius. Amb els esdeveniments a mida per a empreses tot és possible, i només caldrà que ens expliqueu els vostres objectius i què desitgeu potenciar per a fer-ho realitat.

  Veure més
 • Team Building per a empreses

  Team Building per a empreses

  Els team buildings per empreses són jornades lúdiques i divertides, organitzades amb activitats per adults, on tots els treballadors de l’empresa podran passar un dia diferent, ple de jocs, proves i activitats en equip que permetran reforçar la unió entre els treballadors, a la vegada que es fomenta la motivació i el sentit de pertinença de l’empresa. A més, cada gerent podrà establir uns objectius clars per a cada team Building.

  Veure més