Festes tradicionals

Festes tradicionals amb activitats familiars i tallers

 • Festa de la Castanyada

  Festa de la Castanyada

  La tardor ens porta la festa de la castanyada, una festa que té una olor especial. El caliu de les cases es crea amb la olor de la llar de foc, dels panellets, de les castanyes i els moniatos. I les festes infantils i familiars de la castanyada sempre estan acompanyades de conta contes de la castanyera, tallers de manualitats de la castanyada i moltes propostes d’animació infantil.

  Veure més
 • Festa de Halloween

  Festa de Halloween

  La festa del halloween se celebra cada vegada més en el nostre territori. Inflables del terror, túnels del terror, activitats infantils i familiars de halloween, maquillatge de halloween i altres propostes són algunes de les activitats que complementen les festes de halloween i les fan molt divertides. De ben segur que organitzarem una festa de por!

  Veure més
 • Festa de Nadal

  Festa de Nadal

  El nadal es viu a totes les cases amb molta il·lusió. Són uns dies per a compartir en família, i per a sortir al carrer i gaudir de la il·luminació que fan els carrers molt especials. Ajuntaments, centres comercials, associacions de comerciants, escoles i moltes entitats organitzen activitats familiars i parcs de nadal per a jugar en família.

  Veure més
 • Festa de Carnestoltes

  Festa de Carnestoltes

  El carnestoltes és la festa per excel·lència de disbauxa i diversió. I per a celebrar-la amb la màxima gresca, us aconsellem complementar-la amb les nostres activitats infantils i familiars on hi gaudirà tota la família. Jocs gegants, taller de màscares, manualitats de disfresses per a carnestoltes i molt més són alguns exemples d’activitats de carnestoltes. Portem la festa de Carnestoltes a la teva escola o festa!

  Veure més
 • Pasqua

  Pasqua

  Per setmana santa celebrem la festa de pasqua, una festa que ens ofereix un munt d’activitats infantils per a viure en família. La creació de les mones de pasqua, les manualitats infantils de pasqua, els tallers de cuina amb xocolata i ous de pasqua... una infinitat d’activitats de pasqua per a nens i per a gaudir en família.

  Veure més
 • Festa de Sant Jordi

  Festa de Sant Jordi

  La festa de Sant Jordi és la festa de l'amor. Des de Plus Arts us hem preparat un munt d'activitats infantils per jugar i passar-súper bé en la festivitat de Sant Jordi. Podeu trobar en el nostre catàleg des activitats de Sant Jordi per a nens al carrer com animacions musicals o animacions itinerants de Sant Jordi, com espectacles, inflables o tallers de maquillatge. Tot el que t'imagines per fer la festa de Sant Jordi inoblidable el trobaràs a Plus Arts!


  També oferim una gran quantitat de tallers infantils especialitzats en la temàtica: taller de punts de llibre o el taller de roses de Sant Jordi, són algunes de les opcions que trobareu dins del nostre catàleg d'activitats per Sant Jordi.

  Veure més

Les festes tradicionals són festes molt esperades, que celebrem any rere any amb molta il·lusió. És per això que us tenim preparat un ampli catàleg d’activitats familiars, tallers infantils i de manualitats per a celebrar cada festa i que sigui molt especial. La festa de Sant Jordi, la festa de Carnestoltes, el Nadal, la festa de la Castanyada o la de Halloween són algunes de les festes tradicionals catalanes que es poden complementar amb activitats i fer-les inoblidables!

 

Pressupost per a activitats infantils

Formulari

Envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.