Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar


Lloguer de jocs gegants

Els jocs gegants és una activitat infantil per a jugar amb tota la família. Des de Plus Arts, dissenyem, construïm i fabriquem les nostres pròpies col·leccions de jocs gegants, per a oferir una amplia varietat de jocs ben divertits i originals, per a tot tipus d’esdeveniments, festes i celebracions.

Disposem de múltiples col·leccions de jocs gegants, per tal que el client pugui escollir entre una amplia gama de jocs per a la seva festa. Des de jocs gegants tradicionals, fins a jocs gegants específics per a festes temàtiques en concret.

Jocs gegants inclusius

En aquest cas, us oferim una col·lecció de jocs gegants molt pensada per a què hi pugui jugar tota la família, i s’ho pugui passar bé des del nen més petit fins als adults. Tothom estarà convidat a jugar amb els jocs gegants més bonics i creatius.

Cuidem molt l’estètica dels nostres jocs gegants per tal que siguin molt visuals i engresquin a tothom a jugar. Els jocs gegants estan construïts amb fusta natural, i molts d’ells disposen de potes altes per tal d’adaptar el joc a la mida de les persones i que puguin jugar de manera còmoda i fàcil, sense la necessitat d’arrossegar-se per terra.

A més, els nostres jocs gegants per a festes estan dissenyats pera  què hi puguin jugar persones amb cadires de roda i inclouen peces grans per a la fàcil manipulació per a persones amb dificultats motrius. Una col·lecció inclusiva per arribar al màxim de persones possibles.

Jocs de taula gegants per nens

Els jocs gegants de Plus Arts estan pensats per a gaudir en família, i per a oferir una rica oportunitat de joc i aprenentatge. La nostra experiència ens diu, que fins i tot els avis s’hi voldran apropar i jugar amb els jocs gegants tradicionals.

I si desitgeu la col·lecció de jocs gegants per una festa infantil, només cal que ens ho digueu, i triarem la col·lecció adequada per als nens més petits de la festa.

Els jocs gegants serà una activitat infantil plena de color i diversió, que omplirà tots els racons del carrer, les places i els espais de les festes infantils. És una activitat multitudinària, per a què hi pugui jugar molta gent al mateix temps, i sense límit de participació!

Alguns dels jocs gegants que podreu trobar en les nostres col·leccions són, per exemple: el joc del parxís o la oca, el joc del micado de mides gegants, un memori gegant, el tangram, la pesca d’ànecs, el tres en ratlla, i molts més!

A més a més, disposem de jocs exclusius, com per exemple el joc del Tantrix, que només podreu veure en les col·leccions de Plus Arts, ja que l’empresa espanyola que s’encarrega de comercialitzar aquest joc, col·labora directament amb Plus Arts per a promoure la cultura a través del joc. Un joc que ajudarà a desenvolupar la ment dels més petits de la casa i també dels més grans!

Lloga jocs gegants a Barcelona i Catalunya

Segons les necessitats del client, disposem de varies propostes de jocs gegants. La instal·lació habitual per a festes majors, escoles, festes fi de curs, i actes lúdics  infantils és de 20 jocs gegants, però si no us encaixa perquè esteu pensant en una festa per a nens més reduïda, o inclús una fira o mercat, podeu consultar-nos per les nostres col·leccions de 10 jocs de fusta o 15 jocs tradicionals.

Sempre els jocs estaran dinamitzats pels monitors de Plus Arts, que vetllaran pel bon funcionament de l’activitat, ensenyant les normes del joc en el cas que sigui necessari, i se’n carregaran de col·locar les peces perquè estiguin sempre ben posades per al pròxim que vulgui venir a jugar.

Documents descarregablesTruca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís
 • Si et trobes fora d'aquestes zones, truca'ns i explica'ns la teva proposta

Preguntes Relacionades

Què són els jocs gegants?

Els jocs gegants són taules de joc de mides grans, fabricats amb fusta, i que inclouen jocs tradicionals i jocs moderns, com per exemple, trencaclosques, el memori, el joc dels escacs, les dames, el parxís, la oca, i molts més. Els jocs gegants es contracten per a festes i esdeveniments infantils i familiars, ja que són propostes de joc on hi poden jugar nens i adults. 

Amb quina edat es pot jugar als jocs gegants?

Els jocs gegants són instal·lacions que inclouen jocs de diferents nivells, per a què hi puguin jugar nens i nenes de 3 a 99 anys.

Quines mides tenen els jocs gegants?

Els jocs gegants estan fabricats en taulells de mínim 1x1metre, encara que poden ser molt més grans, o inclús, poden tenir mides diferents, segons la seva forma, ja siguin quadrats o rectangulars.

Quants jocs inclou la col•lecció de jocs gegants?

La col·lecció de jocs gegants de Plus Arts inclou un total de 20 jocs de fusta, de mides gegants, i inclusius, per a què hi puguin jugar nens i adults.

On puc llogar els jocs gegants?

L’empresa Plus Arts, especialitzada en activitats infantils i familiars, disposa de diferents col·leccions de jocs gegants per a llogar, per a tot tipus de festes i esdeveniments.

Què son els jocs gegants inclusius?

Els jocs gegants inclusius estan dissenyats per a què hi puguin jugar perfectament persones amb cadires de rodes i persones amb dificultats motrius, ja que disposen de peces grans per a què puguin agafar-les i jugar amb facilitat.

A quines festes es contracten jocs gegants?

Es jocs gegants es contracten per tot tipus de festes amb públic infantil, nens i nenes, o públic familiar, nens i adults. Alguns esdeveniments són: festes escolars com festes fi de curs, festes majors d’ajuntaments o associacions de veïns, festes del joc, fires al carrer, fires de comerç, parcs de nadal, jornades esportives, centres comercials, o bé, jornades amb dies festius especials com Sant Jordi, nadal, castanyada, o altres.

Opinions dels nostres clients a Google

Activitats relacionades

 • Activitat de circ | La gran escola de circ

  Activitat de circ | La gran escola de circ

  L’activitat de circ que us presentem és una de les més grans i espectaculars que haureu vist mai! Serà una oportunitat ideal per a convertir-vos en grans artistes de circ, i així poder jugar i experimentar amb tots els jocs del circ!

  Veure més
 • Activitat musical | Ludoteca musical

  Activitat musical | Ludoteca musical

  Un espai d’experimentació musical ideat per a tota la família. La ludoteca musical ofereix un espai de joc interactiu per a crear i jugar amb la música. La creació de ritmes, melodies i cançons, convertirà la festa en un espai sonor divertit per a nens i adults.

  Veure més
 • Jocs gegants musicals

  Jocs gegants musicals

  Els jocs gegants musicals són una col·lecció de jocs de música, de fusta, creats per a gaudir de la música d’una manera ben especial. Cada joc musical amaga una sorpresa, cançons, sons, missatges, o inclús jocs d’intel·ligència per a desenvolupar les habilitats musicals.

  Veure més