27-02-2020

Oferta festa de l’escuma

Tornar

Arriba la millor promoció de l’estiu amb la festa de l’escuma, una oferta irresistible per a tots aquells ajuntaments o escoles que hagin de contractar la seva festa de l’escuma per a la seva festa major, festa fi de curs, casal d’estiu, o qualsevol tipus d’esdeveniment infantil i familiar.

La festa de l’escuma és una activitat divertida, a la vegada que es converteix en una activitat refrescant ideal per als mesos d’estiu. Els canons d’espuma trauran la millor escuma per a què els nens i nenes puguin jugar i gaudir d’una manera genial.

Les animacions amb escuma sempre inclouen un equip de so i música ambient, per animar la festa i convertir la festa de l’espuma en una festa divertida i ideal per a ballar, cantar i jugar amb l’aigua i l’escuma al ritme de la música.

Tots els nens i nenes, i pares i mares de la festa, estaran convidats a entrar dins la festa de l’escuma. És una festa refrescant amb aigua, que no té edat, i és apta per a tots.

El lloguer dels canons d’escuma sempre es realitzen amb els nostres operaris de Plusarts, que seran els encarregats de muntar i desmuntar els canons d’escuma i també de realitzar el servei de la festa de la espuma per fer funcionar el mecanisme i que tots els nens de la festa tinguin la millor festa de l’escuma.

LLOGUER MATERIALS PER LA FESTA DE L'ESPUMA 

La promoció d’aquest any inclou les millors ofertes de la festa de l’escuma:
 • 60 minuts amb la millor festa de l’escuma i amb la millor música per tan sols 400€.
 • 60 minuts amb la festa de l’escuma, la millor música, i a més, amb pilotes gegants per jugar, per un preu econòmic de 450€.
 • 60minuts amb la millor animació de l’espuma, música, pilotes gegants i escuma de colors, per a què els nens i nenes gaudeixin el màxim la festa de l’escuma de color, per un preu oferta de 500€.
A més, també oferim la opció d’afegir a la vostra festa de l’escuma una animació de balls durant una hora de duració, per un preu especial extra de 120€, amb un animador o animadora que realitzaran balls i coreografies a sobre de l’escenari per a què tots els nens i nenes els puguin seguir mentre gaudeixin de la espuma i de l’animació més refrescant d’aquest estiu.

No us oblideu d’agafar el vostre banyador, la vostra tovallola i les vostres sabatilles de bany per a gaudir de la festa de l’escuma amb la màxima seguretat i diversió.

Llogar un canó d’escuma per a la vostra festa mai haurà sigut tan fàcil. Us animem a contractar-la ja i aprofitar la oferta de la festa de l’escuma amb la millor promoció i el millor preu. Festa de l’escuma a Barcelona amb la millor qualitat, professionalitat, i a un preu irresistible.

Posts relacionats

 • 25 / FEB
  Festes de fi de curs en escoles originals

  Festes de fi de curs en escoles originals

  Una festa fi de curs original només és possible en escoles involucrades i amb membres del AMPA o AFA amb ganes de donar-ho tot, invertint el seu temps en contractar empreses d’activitats infantils i familiars per a nens, originals i amb una amplia experiència en l’organització de festes finals de curs.

 • 09 / DES
  Espectacles de teatre en temps de covid

  Espectacles de teatre en temps de covid

  En temps de covid, no podem fer que tanquin els teatres, ja que la cultura és segura si tot es fa bé, i es compleixen amb totes les mesures d’higiene i de seguretat

Pressupost per a activitats infantils

Formulari

Envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.