Passatge del terror: El Laberint de EleonorEl Laberint de l’Eleonor és actualment la instal·lació mòbil de túnel del terror més èxit de Halloween. Un passatge terrorífic amb centenars de possibilitats, i es que no és un camí fixe a seguir, si no, un laberint amb diferents entrades i sortides, amb molts passadissos per perdre’s i descobrir. Això converteix aquest laberint del terror, en l’únic i més sorprenent passatge del terror de Barcelona i tota Catalunya.
 
Oferim, amb el mateix muntatge, realitzar dues sessions: un túnel del terror terrorífic de públic infantil i familiar, i una segona sessió, per a públic adult. No varia el muntatge, no varia la decoració, només el grau de por i susto, i les accions dels actors, dins del passatge del terror. Us podem assegurar que hi ha molta diferència.
 
Recomanem realitzar el servei en horari de tarda, amb llum natural, per als nens. I a partir de la nit, on s’haurà d’entrar de forma obligatòria amb llanterna, per a públic adolescent i adult, i perquè no, també per als nens més valents.
 
Si sou de tenir i passar por, us aconsellem millor de no entrar, en el laberint del terror de l’Eleonor, ja que no estareu dins d’un servei on riureu i sortireu amb un gran somriure a la cara, sinó tot el contrari, quan sigueu dins del túnel del terror, només desitjareu trobar la sortida i ser lliures.
 
En el passatge del terror trobareu: actors reals, més de 15 autòmats que es mouen amb sensors de moviment i so, i molts efectes especials, que fan d’aquesta experiència, una vivència real de la por i el terror, com si d’una pel·lícula de terror es tractés.
 
Per muntar el túnel del terror, no és necessari disposar d'una vivenda, ni de ninguna estància amb habitacions. Només necessitarem un espai buit, a poder ser d’interior, de més de 15x15 metres, per tal de realitzar tota la instal·lació. Plus Arts s’encarregarà de tot. Sis hores de muntatge, per recrear un laberint complert, al costat d’un cementiri del més real.
 
¿Vols viure un Halloween terrorífic? Contracti el laberint de l’Eleonor, ja que tot i la por, els participants voldran repetir de forma segura!
 
Descobreix la historia de “El Laberint de l’Eleonor”:
 
L’Eleonor, una nena petita de 5 anys, de família adinerada, que vivia en una majestuosa casa, va decidir sortir sola la nit del 31 d’octubre a passejar perls seus jardins. Amb tan mala sort, que va entrar dins del laberint del cementiri, i mai més la van trobar.
 
Els seus pares, desesperats, van manar a tots els criats a buscar-la, i des de fa més de 500 anys, tots segueixen en el seu interior, sense trobar-la.
 
El criat, la sirventa, el jardiner, el cuiner, els monjos, la monja, el bufó de la família, així com totes les persones del poble, que es van oferir a buscar-la, van morir en el seu interior, i a dia d’avui, només queden les seves ànimes deambulant, així com tots els morts del cementiri. Es diu que l’Eleonor, segueix en el seu interior muntada en un ànec de fira. Seràs capaç de trobar-la?


Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís

Preguntes Relacionades

Quina decoració s’utilitza en un passatge del terror?

Per a crear un passatge del terror, misteriós, ple d’aventures i emocions, és important deixar volar la imaginació i utilitzar tot tipus de materials per a la decoració. Podeu construir elements de plàstic, cartró o fusta. Fer estructures amb espelmes, penjar teles d’aranya, draps vells i teles trencades.... tot el que pugueu crear, amb un to fosc i vell, trencat o amb sang, serà benvingut dins d’un passatge del terror. A més, també podeu utilitzar ninots i autòmats per acabar de decorar terroríficament el vostre passatge de por.

Com fer un passatge del terror per halloween?

Si estàs pensant en crear el teu propi passatge del terror, has de seguir els següents passos:

 1. Pensar la historia del passatge del terror.
 2. Buscar un espai fosc per a poder-lo muntar i dissenyar el recorregut.
 3. Preparar tot tipus de material per a la decoració, segons la temàtica.
 4. Organitzar als actors i als diferents personatges.
Ara sí, mans a la feina, i a crear!

On es pot muntar el passatge del terror?

El passatge del terror es pot muntar en qualsevol espai d’interior que disposi d’un terra pavimentat i pla, sense cap tipus de desnivell, i amb unes mides de mínim 15x15metres, sempre que sigui més gran millor, ja que es podrà realitzar molt millor el muntatge.

Opinions dels nostres clients a Google

Activitats relacionades

 • Laberint del terror: Horror Circus

  Laberint del terror: Horror Circus

  Un circ abandonat, una fira que segueix en funcionament, però sense nens. Un lloc que sempre va ser divertit, però ara és terroríficament diferent. Dins del laberint del terror, els riures i la por, poden ser fàcilment dues cares de la mateixa moneda. T’atreveixes a entrar en aquest circ del terror? Troba la sortida del túnel del terror, abans que els pallassos et trobin a tu!

  Veure més
 • Taller de cuina terrorífica

  Taller de cuina terrorífica

  El taller de cuina més terrorífic es realitzarà dins la cuina infantil de Plus Arts. Un taller de cuina de Halloween serà una activitat infantil fantàstica per a celebrar la festa de Halloween amb menjar molt terrorífic i ben original. Taller de cuina creativa de halloween per a tothom.

  Veure més
 • Maquillatge de halloween

  Maquillatge de halloween

  Els nens i adults que ho desitgin podran deixar-se maquillar dels personatges més terrorífics per a la festa de halloween. Una monitora de Plus Arts serà l’encarregada de pintar la cara de tots els que ho desitgin per a una festa tan especial com és la festa de halloween.

  Veure més