Passatge del terror: El Laberint de EleonorEl Laberint de l’Eleonor és actualment la instal·lació mòbil de túnel del terror més èxit de Halloween. Un passatge terrorífic amb centenars de possibilitats, i es que no és un camí fixe a seguir, si no, un laberint amb diferents entrades i sortides, amb molts passadissos per perdre’s i descobrir. Això converteix aquest laberint del terror, en l’únic i més sorprenent passatge del terror de Barcelona i tota Catalunya.
 
Oferim, amb el mateix muntatge, realitzar dues sessions: un túnel del terror terrorífic de públic infantil i familiar, i una segona sessió, per a públic adult. No varia el muntatge, no varia la decoració, només el grau de por i susto, i les accions dels actors, dins del passatge del terror. Us podem assegurar que hi ha molta diferència.
 
Recomanem realitzar el servei en horari de tarda, amb llum natural, per als nens. I a partir de la nit, on s’haurà d’entrar de forma obligatòria amb llanterna, per a públic adolescent i adult, i perquè no, també per als nens més valents.
 
Si sou de tenir i passar por, us aconsellem millor de no entrar, en el laberint del terror de l’Eleonor, ja que no estareu dins d’un servei on riureu i sortireu amb un gran somriure a la cara, sinó tot el contrari, quan sigueu dins del túnel del terror, només desitjareu trobar la sortida i ser lliures.
 
En el passatge del terror trobareu: actors reals, més de 15 autòmats que es mouen amb sensors de moviment i so, i molts efectes especials, que fan d’aquesta experiència, una vivència real de la por i el terror, com si d’una pel·lícula de terror es tractés.
 
Per muntar el túnel del terror, no és necessari disposar d'una vivenda, ni de ninguna estància amb habitacions. Només necessitarem un espai buit, a poder ser d’interior, de més de 15x15 metres, per tal de realitzar tota la instal·lació. Plus Arts s’encarregarà de tot. Sis hores de muntatge, per recrear un laberint complert, al costat d’un cementiri del més real.
 
¿Vols viure un Halloween terrorífic? Contracti el laberint de l’Eleonor, ja que tot i la por, els participants voldran repetir de forma segura!
 
Descobreix la historia de “El Laberint de l’Eleonor”:
 
L’Eleonor, una nena petita de 5 anys, de família adinerada, que vivia en una majestuosa casa, va decidir sortir sola la nit del 31 d’octubre a passejar perls seus jardins. Amb tan mala sort, que va entrar dins del laberint del cementiri, i mai més la van trobar.
 
Els seus pares, desesperats, van manar a tots els criats a buscar-la, i des de fa més de 500 anys, tots segueixen en el seu interior, sense trobar-la.
 
El criat, la sirventa, el jardiner, el cuiner, els monjos, la monja, el bufó de la família, així com totes les persones del poble, que es van oferir a buscar-la, van morir en el seu interior, i a dia d’avui, només queden les seves ànimes deambulant, així com tots els morts del cementiri. Es diu que l’Eleonor, segueix en el seu interior muntada en un ànec de fira. Seràs capaç de trobar-la?


Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís

Opinions dels nostres clients a Google

Activitats relacionades

 • Taller de photocall de halloween

  Taller de photocall de halloween

  Si a la vostra festa de halloween hi haurà un photocoll, no dubteu en realitzar aquest taller de photocall de halloween on cada convidat podrà fabricar-se els seus complements per a sortir ben disfressat en el photocoll de la por.

  Veure més
 • Maquillatge de Halloween realista

  Maquillatge de Halloween realista

  El maquillatge de Halloween és la millor opció per a què tothom pugui pintar-se la cara per a la festa de Halloween. Una maquilladora professional pintarà la cara de tots el convidats realitzant autentiques caracteritzacions a la cara dels nens i adults. Tothom podrà transformar-se i lluir el seu personatge la nit del terror.

  Veure més
 • Lloguer de photocall de Halloween

  Lloguer de photocall de Halloween

  El photocall de Halloween és una activitat que serveix per a fer-se fotografies terrorífiques, amb una ambientació molt cuidada i especialment preparada per a la festa de Halloween. Nens i adults podran disfressar-se i fer-se fotos en el photocall de Halloween.

  Veure més