30-11-2016

Activitat de circ: La gran escola de circ per a viure en família

Tornar

Si hi ha alguna cosa que realment agrada als més petits és el món del circ. Qui no ha portat alguna que una altra vegada els seus fills al circ i els nens s'han passat hores mirant gairebé sense parpellejar com els trapezistes feien acrobàcies impossibles? Segur que durant aquestes hores els més petits han somiat que eren ells els que feien aquestes acrobàcies sobre el trapezi.

En Plus Arts ens encanta fer realitat els somnis dels nens, així que hem creat tant per als més petits com per a adults la Gran Escola de Circ, una de les activitats més sol·licitades a la nostra empresa de serveis d'animació.

Ens adaptem a tu

Comptem amb grans especialistes en arts circenses; un ampli equip multidisciplinari experts en diferents àmbits per oferir un servei integral. Atenem tot tipus de grups; des dels més petits amb unes poques persones fins als més grans com càmpings, ajuntament o col·legis. Disposem de material per atendre més de 180 persones.

A més, ens adaptem perfectament a tot tipus d'edats. Pel que fa a nens, som conscients que no es poden desenvolupar les mateixes activitats amb petits de tres o quatre anys que amb altres de deu. En el primer cas els introduïm en l'art del circ amb activitats molt senzilles com les xanques petits o els malabars. En el segon cas, anem més enllà amb plats xinesos, trapezis o bicicletes d'una sola roda.

També oferim aquesta activitat per a grups d'adults. En aquest cas, ens adaptem als seus gustos i preferències; en funció del que ens expliquin què els ve de gust fer, vam dissenyar les activitats oportunes per a ells.

Fes realitat els teus somnis i converteix-te en un artista de circ!

La Gran Escola de Circ està especialment pensada per a tots aquells que alguna que altra vegada han somiat amb penjar d'un trapezi o canviar sobre una bicicleta amb una única roda, equilibri sobre una bola gegant, diàbolos ... Espectacles tan habituals al circ.

Els nostres monitors estan especialitzats en diferents camps de l'art circense: Els secrets dels plats xinesos, les xanques, els malabars ...

Què incloem?

Quan contractes l'activitat de la Gran Escola de circ, al preu incloem: Tot el material per a realitzar l'activitat, monitors que guien el transcurs de l'activitat i equip de so per a música ambient.

Per part dels nostres clients, necessitem un espai pla d'entre 200 i 250 m2, una presa de corrent a prop per l'equip de so i tenir accés per poder anar amb la furgoneta fins al lloc, així com l'aparcament per a aquesta.

Per a qui?

Una activitat dissenyada tant per a empreses com per a particulars. En el segon cas, pot ser una bona idea per exemple per un casament. Un cop els més petits mengin, es pot organitzar aquesta activitat per a ells; d'aquesta manera, passen la tarda entretinguts aprenent tot el que sempre han volgut saber sobre l'art circense.

També per a col·legis, ajuntaments, càmpings ... Atenem a tothom amb La Gran Escola de Circ!

La teva seguretat és el primer

Quan parlem de l'art del circ alguns pares creuen que aquest tipus d'activitats comporten un risc per als més petits. No obstant això, tot l'equip amb què comptem a Plus Arts és de la millor qualitat, de manera que en aquest sentit la seguretat dels nens està més que garantida. A més, el nostre equip de monitors són totalment experts en l'art circense, de manera que desenvolupen totes les activitats tenint en compte la seguretat dels més petits.

En Plus Arts ens dediquem al món de l'oci de la mà dels millors professionals. El nostre principal objectiu és fer feliç a tothom amb les activitats que oferim. Incloem un ampli ventall de possibilitats que s'adapten a tot el món i que converteixen qualsevol esdeveniment en una experiència única i irrepetible.

Posts relacionats

 • 02 / MAIG
  Espectacle de màgia per a comunions i festes en família

  Espectacle de màgia per a comunions i festes en família

  Les comunions són festes infantils preparades amb moltíssima il·lusió, on els nens i nenes es vesteixen de gala per a gaudir del dia amb els seus familiars i amics. Des de Plus Arts us recomanem els espectacles de màgia per a comunions.

  A l’equip de Plus Arts ens agrada molt portar les nostres activitats infantils a les comunions, ja que normalment solen ser dies molt especials preparats amb moltíssima il·lusió, i això es nota en cada celebració.

 • 20 / DES
  Pare Noel amb Plus Arts

  Pare Noel amb Plus Arts

  Arriben el Nadal, una de les dates més especials de tot l'any, tant per a adults com per al nens. En Plus Arts, com a empresa de serveis d'oci, posem a la seva disposició de centres comercials i empreses als nostres Pare Noel, Carter Reial i Reis Mags d'Orient. Avui t'expliquem tots els detalls de Pare Noel!

  A més de ser una opció excel·lent per a la il·lusió dels més petits, és una alternativa fantàstica en termes de negoci; els pares s'acosten amb els seus fills fins a l'establiment i, tenint en compte que el Nadal són l'època de més consum de tot l'any, és inevitable que acabin comprant alguna cosa.

Pressupost per a activitats infantils

Formulari

Envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.