Activitat de cuina saludableActivitat de cuina saludable

L’activitat de cuina Little Chef de Plus Arts ens obre un munt de possibilitats, i en aquesta ocasió, dins l’estructura de l’activitat de cuina realitzarem un taller de cuina saludable, on tots els nens i nenes convidats podran endinsar-se en aquest meravellós món, convertint-se en veritables cuiners.

Els barrets i els davantals de colors estaran esperant als nens i nenes des de l’inici, per a què puguin vestir-se com autèntics cuiners i gaudir de l’experiència. I els ingredients i tot el material necessari estarà preparat per a que d’una manera ràpida i senzilla els infants puguin elaborar el seu esmorzar, postra o berenar saludable.

L’activitat de cuina saludable anirà acompanyada de dos monitors, que seran els encarregats d’explicar què és l’alimentació saludable, alhora que els reparteixen els aliments i els expliquen pas per pas com elaborar el seu berenar saludable.

En aquest taller de cuina saludable us proposem la creació d’una terrina amb la combinació de diferents aliments, com el iogurt, els cereals i la fruita, tots ells aliments saludables que ens oferiran el plaer de poder preparar un bo i complet esmorzar saludable en un tres i no res.

Aquesta combinació dels aliments és genial, ja que tindrem un esmorzar o berenar complert i ple de vitamines, ja que la recepta saludable inclou els aliments bàsics i recomanats en la dieta d’un infant: com és un làctic, amb el iogurt, les fruites, i els cereals.

A més a més, la copa que elaboraran els infants quedarà molt vistosa i només tindran ganes de degustar-la. Finalment, els oferirem la possibilitat de decorar-la amb unes petites virutes de xocolata, que encara la faran més atractiva i visual.

Val a dir que tot el procés es realitzarà dins la cuina de l’activitat Little Chef de Plus Arts, i per tant, tot es durà a terme en una recinte que simularà una cuina, acollidora i creada especialment per a què els nens i nenes puguin viure l’art de la gastronomia dins d’un espai dissenyat per a ells.

Una vegada els nens i nenes hagin creat i elaborat el seu plat, tocarà la millor part, la recompensa: el poder provar i degustar el plat cuinat, a la vegada que descobreixen gustos i sabors exquisits, moltes vegades nous i diferents als que estan acostumats a provar.

Aquest taller de cuina que es realitzarà dins l’activitat de cuina Little chef, és ideal per a realitzar com a taller en escoles, també en festes fi de curs, parcs de nadal, parcs infantils i parcs de joc, o qualsevol festa infantil o esdeveniment on els nens i nenes hi estiguin convidats.

Serà una manera que els infants puguin aprendre sobre l’alimentació saludable i que puguin reflexionar sobre els hàbits saludables per anar-los adquirint des de ben petits. I tot això es realitzarà a través d’una activitat de cuina fàcil, sana i súper divertida.

Un dels màxims objectius serà que els infants puguin gaudir dels aliments abans, durant i després de consumir-los, i per tant, que gaudeixin de la creació i elaboració del seu plat saludable.

Totes les activitats de cuina que realitzem dins l’activitat Little Chef són activitats i tallers participatius, on els nens i nenes o adults que entrin a realitzar l’activitat seran els protagonistes, i per tant, els assistents seran els que tocaran, manipularan, tallaran, oloraran i col·locaran els aliments, per a cuinar-los mentre el monitor de Plus Arts dinamitza l’activitat.

Segur que més d’una vegada haureu escoltat la frase “ets el que menges”, i és que l’alimentació influeix molt en el nostre dia a dia, en com ens sentim física i emocionalment, en com som, el nostre estat d’ànim i com actuem.

És per això que és tan important cuidar l’alimentació des de ben petits, ja que una alimentació saludable des de d’infància és un factor determinant en la salut quan siguem grans.

No dubteu en donar una ullada al vídeo de l’activitat de cuina saludable, on veureu l’essència de la nostra activitat, i on resumim clarament d’una manera curta i visual com és l’activitat de cuina saludable de Plus Arts.


Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís
 • Si no pertanys a aquesta zones, posa't en contacte amb nosaltres per telèfon

Opinions dels nostres clients a Google

Activitats relacionades

 • Activitat inflable | Whack a mole

  Activitat inflable | Whack a mole

  Plus Arts presenta la última novetat viral d’internet. Un inflable per a nens i adults que es convertirà en una activitat molt divertida, ja que els participants es transformaran en talps i el caçador haurà d’impedir-los que li treguin les llavors.

  Veure més
 • Activitat inflable | Laberint

  Activitat inflable | Laberint

  El laberint inflable disposa de dos recorreguts amb diferents nivells de dificultat, per a què hi puguin jugar nens i adults. El lloguer de l’activitat del laberint inflable és genial per a festes i esdeveniments de tot tipus. Amb un cronòmetre els participants podran jugar a aconseguir grans reptes dins del laberint inflable.

  Veure més
 • Jocs de fira | My little carnival

  Jocs de fira | My little carnival

  Plus Arts ens presenta de manera exclusiva, la nova activitat més original: My Little Carnival! Es tracta d’una activitat infantil per a jugar amb tota la família, on es muntaran jocs de fira dins d’unes carpes que ens transportaran a les autèntiques fires!

  Veure més