27-06-2017

Activitats extraescolars per escoles

Tornar

Plus Arts se’n carrega de la gestió i realització d’activitats extraescolars a diverses escoles de l’àrea de Barcelona i voltants. I és que estar amb nens durant el dia a dia, és el que ens ajuda a renovar-nos constantment i a oferir activitats infantils i propostes adaptades als gustos i interessos dels nens i nenes d’avui.

La gestió d’activitats extraescolars que realitzem des de Plus Arts és un tant especial, ja que ens movem per a ser diferents, creatius i oferir activitats extraescolars noves i molt originals.

Les activitats extraescolars que duem a terme a les escoles de Barcelona són activitats per a infants de P3 fins als 12 anys d’edat, és a dir, nens i nenes d’educació infantil i educació primària.

Com molts coneixeu, les activitats extraescolars més tradicionals que solen fer a totes les escoles són: el teatre, la música, l’anglès, el reforç escolar, el ball, el multiesport... Aquestes són propostes que tots coneixem, i que de ben segur, fins i tot els adults ja feien quan eren petits.

En canvi, des de Plus Arts apostem per donar un gir a l’educació del moment, per fer de les hores d’extraescolars, estones de joc i alhora d’aprenentatge, on els nens i nenes aprendran i complementaran les competències bàsiques a través del joc, la descoberta i l’experimentació.

Això ho podran fer a partir d’activitats extraescolars originals, com per exemple: la màgia, el circ, la cuina per a nens, el taller dels mini-artistes, o bé, l’activitat extraescolar de conta contes.

- Extraescolar de Màgia és una de les activitats que més ens contracten al llarg de l’any, ja que Plus Arts treballa amb mags professionals que són els encarregats de realitzar aquests tallers infantils a les escoles. Mags amb experiència dins del món de l’espectacle i també amb infants, que combinen a la perfecció les dues besants, fent així que l’activitat extraescolar de màgia sigui la mar de divertida i entretinguda!

- Extraescolar de cuina per a nens és un altre de les propostes que cada dia està més de moda, i és que als nens i nenes els encanta poder estar a la cuina, manipular aliments i aprendre a cuinar! En el taller extraescolar de cuina els petits xefs aprendran a fer plats realment elaborats, alhora que aprenen les normes bàsiques dels bons cuiners i descobreixen la passió pels aliments, tastant-los tots i aprenent a treballar en equip.

- Extraescolar de manualitats i tallers infantils: “Els Mini-Artistes”. En aquesta proposta d’extraescolar els petits artistes realitzaran cada dia una manualitat i taller infantil diferent, que podran dissenyar, construir i endur-se a casa. Serà una activitat divertida, i molt variada, ja que cada dia serà diferent, i podran deixar volar la seva imaginació i creativitat.

- L’extraescolar de lectura “Conta-contes”. El foment per la lectura ha arribat de la mà d’aquesta activitat extraescolar, on la intenció serà introduir als nens i nenes al món dels contes per afavorir el gust per la lectura. Llegirem contes, cantarem i manipularem titelles i altres materials creatius per tal de fomentar la lectura de la manera més divertida i original.

- Activitat extraescolar: Relaxem-nos! L’activitat de relaxació és una proposta ideal que convida als nens i nenes a desconnectar del món exterior i connectar-se amb ells mateixos durant 1 hora que dura la sessió. Així doncs, després d’estar tot el dia a l’escola, trobar-se amb ells mateixos els ajudarà a relaxar-se, concentrar-se i centrar la ment en els seus sentiments i emocions. La relaxació és una eina fantàstica per a jugar mentre s’eduquen les emocions.

Els infants podran gestionar millor les seves emocions i ser més resilients. Seran capaços de poder parar davant d’un problema i pensar, reflexionar i seguidament, actuar, aportant eines valuoses per afrontar les dificultats de la vida quotidiana.

Us assegurem que aquesta horeta de relaxació, serà una proposta de joc divertida on la relaxació, la meditació i la visualització del propi cos i ment estaran assegurats.

A banda d’aquestes activitats extraescolars, n’oferim d’altres, que són les activitats més tradicionals que moltes vegades ens demanen les escoles, per exemple:

- L’acollida matinal és una activitat que molts pares necessiten per tal de poder anar a treballar a l’hora que els pertoca. Així doncs, els nens i nenes arribaran abans a l’escola per a quedar-se amb els monitors responsables que els cuidaran i els prepararan activitats divertides per arribar a les 9h amb moltes ganes de començar l’escola!

- El reforç escolar és una altre activitat extraescolar per aquells nens i nenes que necessiten una petita ajuda a l’hora de fer els deures de l’escola. Estaran en tot moment acompanyats per monitors que els ajudaran a realitzar les tasques i a més a més, aprendran a organitzar-se i aprendre a gestionar el seu temps i les seves agendes.

- Les tècniques d’estudi, la informàtica, els esports, el teatre, l’anglès... i altres propostes que de ben segur tots heu vist proposades a les escoles!

Cal destacar que els monitors que realitzen les activitats extraescolars de Plus Arts, són monitors amb experiència, nois i noies amb vocació per a l’educació, que o bé estan estudiant magisteri d’educació infantil i educació primària, o que ja són mestres, i es dediquen a treballar amb els infants a través d’activitats d’oci i lleure educatiu.

Així doncs, les activitats extraescolars és un complement a l’educació reglada, que permeten als infants passar-ho bé, alhora que juguen i gaudeixen de les activitats motivadores i divertides que se’ls proposaran. A més a més, serà un moment ideal per a compartir amb els companys d’extraescolar, que segurament seran diferents als de la classe, i així crear relacions interpersonals entre nens i nenes de diferents edats, comunicant-se i relacionant-se establint diferents rols.

Posts relacionats

 • 16 / OCT
  Taller de cuina de nadal per a nens

  Taller de cuina de nadal per a nens

  Els tallers de cuina de nadal estan pensats per a què tots els nens i nenes es puguin convertir en veritables cuiners, i puguin elaborar postres de nadal dins la cuina de PlusArts. Piruletes de xocolata, madalenes en forma de Reno i molt més, seran alguns dels postres que podran elaborar en els nostres tallers de cuina de nadal.

 • 02 / GEN
  Tallers de Carnestoltes per Nens

  Tallers de Carnestoltes per Nens

  Les festes de carnaval són festes divertides, on la il·lusió dels nens i nenes es viu a través de la seva alegria. I és que la festa de carnestoltes ens ofereix un munt de possibilitats per a jugar i passar-ho súper bé. En Plus Arts tenim una gran quantitat de tallers de carnaval per nens de totes les edats.

  Voleu saber quines activitats infantils i familiars per a carnestoltes us proposem des de Plus Arts?

Pressupost per a activitats infantils

Formulari

Envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.