Arenart de Sant Jordi

Arenart de Sant Jordi

Per a celebrar la diada de Sant Jordi tenim una activitat infantil i familiar bonica i elegant, on cada convidat podrà realitzar un taller de manualitats dins la nostra activitat arenart, per a elaborar-se un bonic quadre de Sant Jordi amb sorres de colors.

L’activitat de Sant Jordi amb arenart serà una proposta original i diferent, pensada per escoles, ajuntaments, biblioteques, fires de Sant Jordi i tot tipus de festes destinades a celebrar la diada de Sant Jordi d’una manera realment especial.

Els convidats entraran dins d’un recinte de colors, on hi trobaran tres taules rodones amb divuit espais diferents on hi trobaran tots els colors necessaris per a pintar el seu dibuix de Sant Jordi.

Val a dir que les sorres de colors són de diferents tonalitats, i oferim fins a divuit colors diferents per a què els participants puguin triar els que més els agraden per a pintar el seu dibuix amb sorres de colors.

Únicament hauran d’agafar el dibuix de Sant Jordi que més els agradi, i seguidament, el podran pintar d’una manera senzilla i original, aixecant l’adhesiu de la pròpia cartolina i tirant a sobre la sorra de color que hagin decidit.

Us assegurem que aquesta activitat de Sant Jordi es convertirà en una experiència extraordinària i ben recordada, ja que l’activitat arenart no és una pràctica que qualsevol pugui fer a casa seva. És una activitat atractiva i especial, que només podran fer en situacions ocasionals amb Plus Arts.

L’activitat arenart de Sant Jordi és un taller de manualitats de Sant Jordi genial per a festes infantils i familiars, on els nens i nenes a partir de 12 anys podran fer l’activitat ells sols, però els més petits necessitaran de l’ajuda dels pares i mares, per a compartir una bona estona i pintar els dibuixos de Sant Jordi.

Si heu d’organitzar una festa de Sant Jordi o una fira del llibre per a la celebració de la diada de Sant Jordi, no dubteu en contractar l’activitat de Sant Jordi Arenart. Una proposta única, diferent, especial, i per a què els convidats de la festa se’n puguin endur un record a casa, que els durarà per sempre i el podran guardar amb molta cura.
Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís

Opinions dels nostres clients a Google

Activitats relacionades

 • Animació musical de Sant Jordi

  Animació musical de Sant Jordi

  Els espectacles de música de Sant Jordi estan pensats per a festes infantils on els nens i nenes tenen ganes de gresca. Un espectacle d’animació musical de ben segur que animarà la festa de sant Jordi i la farà molt especial.

  Veure més
 • Taller del drac espanta-sogres

  Taller del drac espanta-sogres

  El taller de manualitats de sant Jordi més divertit és el drac mata-sogres, un drac molt trapella que traurà la llengua a totes les persones que s’hi apropin. Un taller de Sant Jordi per a nens i nenes de totes les edats.

  Veure més
 • Taller al drac se li va la pinça

  Taller al drac se li va la pinça

  Taller creatiu de Sant Jordi per a fabricar un drac molt divertit i entremaliat. Taller infantil de Sant Jordi per a fires del llibre, fires de Sant Jordi, biblioteques, escoles, centres cívics, espais familiars, i celebracions de sant Jordi.

  Veure més