Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Caga tió gegant

Caga tió gegant

El caga tió gegant de Plus Arts és el tió més gran de Barcelona! Ve a visitar-nos cada hivern per a què el cuidem i el puguem portar arreu del territori per a què el puguin veure nens i nenes.

Al tió gegant de Plus Arts li encanta anar a fires de nadal, a pobles i ciutats, i veure la infinitat de nens i nenes que el van a saludar.

Presentem el caga tió gegant més bonic, més original i més impressionant, que serà la il·lusió dels nens i adults.

Convidarem a tots els participants de la festa infantil que pugin a saludar al caga tió, i els convidarem a cantar la seva cançó i a fer-lo picar amb els bastons que els deixarem. I qui sap, potser que se’n porten un grandiós regal!!!

Aquest caga tió gegant és ben especial, i sabeu perquè? Doncs, com la paraula ja ho diu, que és gegant... caga regals gegants!!!

El servei que oferim inclou: el caga tió gegant, els bastons per a poder fer-lo cagar, l’animador o els animadors i els regalets per a tothom.

A més a més, oferim l’opció de contractar el caga tió gegant amb l’espectacle d’animació.

Estem oberts a qualsevol proposta per a què la vostra festa infantil sigui tot un èxit.


Sol·licita informació sense compromís

Activitats relacionades

 • Activitat musical | Les escales musicals

  Activitat musical | Les escales musicals

  Les escales musicals és una activitat de música per a jugar amb tota la família. Els nens i adults podran experimentar amb els sons, composant ritmes i melodies a partir dels elements i materials que trobaran penjats de les escales musicals. La percussió serà la base d’aquesta activitat musical.

  Veure més
 • Activitat d'aigua | Camins d'aigua

  Activitat d'aigua | Camins d'aigua

  Camins d’aigua és una activitat educativa per a conscienciar sobre el bon ús de l’aigua, així com també per a què els nens i nenes experimentin i descobreixin com crear camins d’aigua construint aqüeductes amb trípodes i canyes com si fossin autèntics enginyers. Amb l’activitat s’ofereix una experiència d’aprenentatge divertida i d’allò més original.

  Veure més
 • Lloguer d’scalextric

  Lloguer d’scalextric

  L’activitat d’scalextric és una proposta ideal per a complementar les festes infantils i festes de joves que disposen de més activitats. És així una de les activitats més contractades per a parcs de nadal o altres esdeveniments multitudinaris.

  Veure més