Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Circuit de vehicles inflable

Circuit de vehicles inflable

MESURES DE LA INSTAL·LACIÓ:
 • Llarg: 8 mts.
 • Ample: 6 m.
 • Alçada: 0,5 mts.
 • Per a nens i nenes de 3 a 6 anys.
 • Pes màxim de càrrega: 0 kg.
 • Usuaris simultanis: --.

Busqueu un inflable circuit per a vehicles petits i destinat a un públic infantil? Ho tenim!

Us presentem un circuit inflable de 8 x 6 metres, fabricat amb tela fina i agradable al tacte, i de colors combinats, negre i vermell.

Un circuit inflable pensat per a gaudir de carreres en el seu interior, i dirigit especialment a un públic infantil, de 0 a 6 anys d'edat. És per això les seves petites dimensions, les que faran convertir el circuit en una activitat acollidora i ideal per als nens i nenes de la festa infantil.

El circuit de vehicles es pot llogar amb o sense els cotxes. Estudiarem en cada cas les necessitats i la idea del client, per a veure si és factible l'ús del circuit inflable per a l'acció que s'ha pensat.

El funcionament del circuit inflable és molt senzill, ja que únicament caldrà connectar una turbina d'aire per a poder inflar l'inflable, i per això serà necessari un punt de llum que aguanti una potència de 1,5cv.

Aquest element el recomanem sempre per a la nostra activitat circuit de vehicles infantils, amb els cotxes plasmacars, una proposta de joc infantil per a nens i nenes petits, i que serà ideal per a tota mena de festes infantils i esdeveniments on els nens siguin els protagonistes de la festa i el joc.

Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís
 • Si et trobes fora d'aquestes zones, truca'ns i explica'ns la teva proposta

Opinions dels nostres clients a Google

Activitats relacionades

 • Inflable pol nord

  Inflable pol nord

  L’infladle pol nord, és un inflable de gran dimensions, de forma quadrada, amb una entrada amb petits escalons i una temàaica hivernal, on es poden apreciar esquirlas, i tot tipis d’animals de l’àrtic. A part, té al ben mig de l’inflable, un petit tobogan, just al centre del propi inflable.

  Inflable Standard

  Veure més
 • Inflable granja

  Inflable granja

  El castell inflable de la granja és un inflable que simula una veritable granja, amb tots els seus animals en el seu interior. Un castell inflable amb obstacles d’animals inflables, com el porc, el gall, el cavall o el granger que no hi podrà faltar.
  Inflable Standard
  Veure més
 • Inflable caseta de boles

  Inflable caseta de boles

  L’inflable del bosc encantat es convertirà en una preciosa caseta de pilotes per a que els nens i nenes puguin jugar de diferents maneres: podran jugar amb les pilotes de colors, podran saltar, i a més, podran interactuar amb els seus amics en el seu interior.

  Inflable Standard

  Veure més