16-03-2020

Com superar els dies de confinament en casa amb emocions positives

Tornar

A causa de la crisis del coronavirus, ens tocarà passar molts dies de confinament a casa, amb els infants i la família, i conviure amb les emocions és el que ens tocarà aquests dies de quarantena.

Sabem que no és un moment fàcil per a ningú, i que la incertesa de la situació ens genera a tots plegats por i angoixa, però pel bé de nosaltres mateixos i també dels nens i nenes que tenim a casa, cal treballar a nivell emocional per tal de connectar amb el que de veritat importa en aquests moments, respirar i connectar amb nosaltres mateixos ens ajudarà a viure el present, aquí i ara, al costat dels nostres familiars més estimats, superant la situació amb el major positivisme possible.

Als nens i nenes caldrà explicar-los la veritat amb explicacions senzilles, entenedores i adaptades al seu nivell de comprensió. D’aquesta manera segur que els infants seran capaços d’empatitzar amb vosaltres i el vostre estat emocional.

De ben segur que els infants escoltaran les noticies amb vosaltres, i és necessari que sàpiguen el que està passant a fora i com hem d’actuar per evitar el contagi del covid-19. Rentar-se les mans i mantenir un bon hàbit d’higiene serà molt important, encara que no sortim de casa.

Escoltar les noticies aquests dies és inevitable, però és important que només s’escoltin o es llegeixin de fonts oficials i fonts contrastades, per evitar les fake news que tan mal estan fent.

El confinament i els dies de quarantena que hem de passar a casa, cal pensar que se’ns plantegen com un repte. Un repte a viure i a superar al costat de les persones que més estimem.

Totes aquelles persones que puguin quedar-se a casa estan fent un bé a la societat, i podran aprofitar els dies a casa per a fer coses útils i de profit. Segur que tothom té mil coses a fer a casa, o inclòs es poden aprofitar aquestes setmanes per a avançar en tots aquells projectes que mai hi ha temps per fer. Ara és el moment que ens brinda la vida per aprendre i avançar en tot allò que sigui possible i que es tingui endarrerit.

Això serà més complicat per als pares i mares que tinguin que cuidar dels nens i nenes, ja que els infants no tenen escola i estan les 24hores a casa. Ser pare i cuidar dels fills requereix de paciència, ells necessiten atenció i segur que reclamaran la vostra presència a qualsevol moment. Aquest fet generarà moments difícils en la convivència, però tingueu clar que sereu capaços de superar-los i d’aprendre a gaudir de cada moment junts.

No passa res, de ben segur que hi haurà moments difícils en la convivència, però sens dubte sereu capaços de superar-los i d’aprendre a gaudir de cada moment junts.

Us recomanem el poder-vos preparar una rutina amb horaris que detallin diferents activitats per a què estigueu actius i també entretinguts. Pot estar bé dissenyar una rutina que englobi propostes educatives, així com també jocs i activitats divertides, i combinar-ho amb rutines habituals de la vida quotidiana. També serà molt important que pugueu moure el cos, fer balls i zumba, o ioga amb els nens i nenes pot ser una molt bona opció per a divertir-vos, relaxar-vos i connectar amb el que de veritat importa. Vosaltres.

Davant de tot, el que més necessitareu aquests dies és deixar volar la vostra imaginació, per a divertir-vos i compartir activitats amb els vostres nens i nenes. A més, us anirà bé per a deixar de pensar en el coronavirus i també desconnectar una mica de la situació angoixant.

Per altra banda, tots aquells professionals que no poden deixar la seva feina perquè es considera de primera necessitat, heu de saber que tots els que estem a casa us agraïm de tot cor la vostra disposició i la vostra feina. Tots estem al vostre costat perquè sense vosaltres no seria possible continuar. Sou forts, valents, i amb un cor immens, perquè estem segurs que també teniu por i les heu de superar per treballar i tirar endavant amb aquesta situació.

També totes aquelles persones que treballen des de casa i fan teletreball, sou persones amb una capacitat d’adaptació que s’agraeix.

Gràcies a tots, pels que surten a treballar perquè no tenen un altre, pels que us quedeu a casa cuidant dels nens i nenes i pels que compagineu la cura dels infants amb el teletreball. Entre tots aconseguirem vèncer al virus.

#Joemquedoacasa

Posts relacionats

 • 11 / MARÇ
  Passos a seguir per muntar una festa fi de curs

  Passos a seguir per muntar una festa fi de curs

  Per organitzar la vostra festa fi de curs haureu de saber el dia, l’horari i el pressupost, per a poder mirar disponibilitat de les activitats infantils i familiars i castells inflables per a la vostra festa de l’escola. T'expliquem tot el que has de saber per a organitzar una festa fi de curs escolar.

 • 20 / DES
  Pare Noel amb Plus Arts

  Pare Noel amb Plus Arts

  Arriben el Nadal, una de les dates més especials de tot l'any, tant per a adults com per al nens. En Plus Arts, com a empresa de serveis d'oci, posem a la seva disposició de centres comercials i empreses als nostres Pare Noel, Carter Reial i Reis Mags d'Orient. Avui t'expliquem tots els detalls de Pare Noel!

  A més de ser una opció excel·lent per a la il·lusió dels més petits, és una alternativa fantàstica en termes de negoci; els pares s'acosten amb els seus fills fins a l'establiment i, tenint en compte que el Nadal són l'època de més consum de tot l'any, és inevitable que acabin comprant alguna cosa.

Pressupost per a activitats infantils

Formulari

Envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.