Espectacle de màgia per a casaments

Espectacle de màgia per a casaments

Els espectacles de màgia són una de les millors animacions per a casaments, perquè els pot gaudir tota la família. Així doncs, la contractació dels espectacles de mags per a casaments és un dels serveis molt habituals, que realitzem en una mitjana de 70 bodes a l’any.

Des dels convidats més petits del casament, fins els familiars més grans, podran riure i passar una bona estona amb l’animació màgica que us realitzarà el mag per a casaments.

Els mags de Plus Arts són mags professionals, mags amb experiència, i que a part de una llarga trajectòria artística, disposen de premis d’il·lusionisme, nacionals i internacionals, de manera que destaquen i saben perfectament com treballar en cada situació per arribar a la gent, a qualsevol tipus de públic, i fer-los passar una bona estona.

Si esteu pensant en contractar un espectacle de màgia per a casaments, haureu de pensar en quin moment us agradaria realitzar-lo, ja que disposem de diferents espectacles i diferents formats d’espectacles de màgia per a casaments. A continuació us explicarem les diferents opcions, per a què pugueu valorar la que més us agrada per a la vostra boda:

- Un dels espectacles de màgia per a casaments més típics és la realització de la màgia de prop durant l’aperitiu. El mag realitzarà màgia a escassos mil·límetres dels ulls dels espectadors, fent jocs de màgia amb cartes, monedes, mocadors i elements petits, davant dels petits grups de persones que es van formant.

- I per als nuvis més atrevits, i per aquells que desitgen oferir un tipus d’espectacle de màgia més visual i més vistós, oferim els espectacles de màgia d’escenari, que tenen una hora de duració, i aquests es realitzen davant de tots els convidats del casament, de manera que el poden gaudir tots a la vegada.

Els espectacles de màgia estan a les vostres mans, així que només haureu d’explicar-nos quina és la vostra idea en el casament, i nosaltres podrem aconsellar-vos sobre quin espectacle de màgia s’adapta més a la vostra celebració.


Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís

Opinions dels nostres clients a Google

Activitats relacionades

 • Fonts de xocolata per a casaments

  Fonts de xocolata per a casaments

  Les fonts de xocolata amb fruites, dolços i d’altres aliments, sempre venen de gust en el moment del ressopó del casament. Us oferim les fonts de xocolata que faran la boca aigua als vostres convidats, també ideal pel moment del ball o disc-mòbil.

  Veure més
 • Personatges a la carta per a casaments

  Personatges a la carta per a casaments

  Si esteu buscant un toc d’humor i de diversió per al vostre casament, no dubteu en mirar el servei dels personatges a la carta per a casaments, on un actor professional realitzarà personatges per entretenir als convidats. Els riures estaran assegurats!

  Veure més
 • Monitors per a casaments

  Monitors per a casaments

  Els monitors per a casaments estaran cuidant dels nens i nenes del casament d’entre 3 i 16 anys. Els ajudaran a menjar o sopar per a què els pares estiguin relaxats, i els faran jocs, tallers i activitats per a què gaudeixin del casament amb molta diversió.

  Veure més