Espectacle de màgia per a casaments

Espectacle de màgia per a casaments

Els espectacles de màgia són una de les millors animacions per a casaments, perquè els pot gaudir tota la família. Així doncs, la contractació dels espectacles de mags per a casaments és un dels serveis molt habituals, que realitzem en una mitjana de 70 bodes a l’any.

Des dels convidats més petits del casament, fins els familiars més grans, podran riure i passar una bona estona amb l’animació màgica que us realitzarà el mag per a casaments.

Els mags de Plus Arts són mags professionals, mags amb experiència, i que a part de una llarga trajectòria artística, disposen de premis d’il·lusionisme, nacionals i internacionals, de manera que destaquen i saben perfectament com treballar en cada situació per arribar a la gent, a qualsevol tipus de públic, i fer-los passar una bona estona.

Si esteu pensant en contractar un espectacle de màgia per a casaments, haureu de pensar en quin moment us agradaria realitzar-lo, ja que disposem de diferents espectacles i diferents formats d’espectacles de màgia per a casaments. A continuació us explicarem les diferents opcions, per a què pugueu valorar la que més us agrada per a la vostra boda:

- Un dels espectacles de màgia per a casaments més típics és la realització de la màgia de prop durant l’aperitiu. El mag realitzarà màgia a escassos mil·límetres dels ulls dels espectadors, fent jocs de màgia amb cartes, monedes, mocadors i elements petits, davant dels petits grups de persones que es van formant.

- I per als nuvis més atrevits, i per aquells que desitgen oferir un tipus d’espectacle de màgia més visual i més vistós, oferim els espectacles de màgia d’escenari, que tenen una hora de duració, i aquests es realitzen davant de tots els convidats del casament, de manera que el poden gaudir tots a la vegada.

Els espectacles de màgia estan a les vostres mans, així que només haureu d’explicar-nos quina és la vostra idea en el casament, i nosaltres podrem aconsellar-vos sobre quin espectacle de màgia s’adapta més a la vostra celebració.
Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís

Activitats relacionades

 • Música en directe per a casaments

  Música en directe per a casaments

  La música és un element que acompanyarà tots els moments del vostre casament. Us proposem música en directe per al moment que vulgueu ressaltar i fer més especial. Música en directe per a la cerimònia, per a l’aperitiu o per a l’entrada al saló.

  Veure més
 • Espectacle de màgia per a casaments

  Espectacle de màgia per a casaments

  Un mag professional sorprendrà als convidats del vostre casament. Màgia durant l’aperitiu, màgia durant la sobretaula, o bé, un gran espectacle de màgia després del pastís nupcial seran algunes propostes divertides per a sorprendre a nens i adults.

  Veure més
 • Personatges a la carta per a casaments

  Personatges a la carta per a casaments

  Si esteu buscant un toc d’humor i de diversió per al vostre casament, no dubteu en mirar el servei dels personatges a la carta per a casaments, on un actor professional realitzarà personatges per entretenir als convidats. Els riures estaran assegurats!

  Veure més