Espectacle de Sant JordiEspectacle de Sant Jordi

La llegenda de Sant Jordi en Teatre

Us presentem un espectacle de Sant Jordi per infants, únic i molt especial, en el que els personatges de Sant Jordi seran unes titelles gegants que explicaran la llegenda de Sant Jordi a través d’un conta contes amb màgia i molta acció.

El conte de la llegenda de Sant Jordi estarà representada per personatges molt visuals, grans titelles que seran les encarregades d’anar representant la història i el conte de Sant Jordi.

El rei i la reina, la princesa, el drac i el cavaller Sant Jordi, seran els cinc personatges protagonistes de la llegenda de Sant Jordi, realitzada en format d’espectacle infantil i familiar, pensat per a nens i nenes de totes les edats.

A més, l’espectacle inclou efectes de màgia, per a sorprendre a tots els convidats, alhora que farà la història més màgica i especial. La principal intenció és que no es perdi la tradició, i que els nens i nenes coneguin la llegenda de Sant Jordi d’una manera molt atractiva per a ells.

Espectacles de Sant Jordi per infants

Un espectacle de Sant Jordi per escoles, per a festes d’ajuntaments, i també, la representació del conte de la llegenda de Sant Jordi per a teatre. Ens adaptarem en cada ocasió per a realitzar l’espectacle on desitgi el client.

El teatre de titelles sempre és una opció que agrada molt als nens i nenes, i en aquesta ocasió hem decidit pensar l’espectacle per a públic familiar, oferint que la llegenda de Sant Jordi s’adapti i agradi a tothom. Fins i tot, els pares i mares gaudiran del conte de la llegenda de Sant Jordi.

Aquest espectacle de Sant Jordi per infants es pot realitzar dins d’un teatre, o bé, amb un escenari al carrer. A més a més, també està pensat per a poder-lo realitzar online, per a escoles i ajuntaments que desitgen arribar a molt més públic.

En aquest cas, la gravació de l’espectacle online es realitzarà dins d’un teatre, i amb tota la infraestructura necessària per a oferir la gravació de l’espectacle de Sant Jordi d’una manera professional. Amb els nostres càmeres i amb l’edició del vídeo, el resultat serà genial per a difondre a les xarxes socials.

Si esteu preparant la vostra festa de Sant Jordi, esperem les vostres noticies per explicar-vos totes les opcions d’aquest bonic espectacle de conta contes de la llegenda de Sant Jordi.


Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís

Preguntes Relacionades

Quina durada té un espectacle de Sant Jordi?

Els espectacles infantils i familiars tenen un màxim d’una hora de durada. En el cas de l’espectacle de titelles gegants de Sant Jordi, que ofereix Plus Arts, té entre 50 i 60 minuts de duració.

Opinions dels nostres clients a Google

Activitats relacionades

 • Maquillatge de fantasia de Sant Jordi

  Maquillatge de fantasia de Sant Jordi

  Per Sant Jordi, arriben els maquillatges de sant Jordi! Princeses, cavallers, dracs, roses i molt més són els elements que podran pintar-vos a la cara les nostres maquilladores professionals. Maquillatge de fantasia de Sant Jordi per a festes de Sant Jordi.

  Veure més
 • Taller roses Sant Jordi

  Taller roses Sant Jordi

  Un taller de roses de Sant Jordi molt especial per a celebrar la diada amb molta sensibilitat. Regala la teva rosa de Sant Jordi personalitzada a la persona que més estimes. Roses de Sant Jordi de paper per a les festes infantils, fires del llibre i altres actes de Sant Jordi.

  Veure més
 • Taller de punt de llibre

  Taller de punt de llibre

  Taller de punt de llibre de Sant Jordi on cada nen i adult podrà construir-se un punt de llibre per a ell o per a regalar. És una manualitat de Sant Jordi molt esperada en fires del llibre, biblioteques i altres festes de sant Jordi on se celebra la tradició.

  Veure més