Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Consulta les nostres mesures de prevenció.

Espectacles itinerants

Els espectacles itinerants per a festes i esdeveniments són espectacles culturals visuals, atractius i en moviment. S’anomenen espectacles itinerants, però també se’ls sol anomenar animacions itinerants o passa carrers. Es tracta d’animacions itinerants i espectacles ambulants dinàmics i actius, que es mouen per arribar a una major visibilitat del públic.

Disposem d’una gran varietat d’espectacles itinerants, pensats per a cada ocasió i per a cada tipus d’esdeveniment. A més, segons les característiques de cada esdeveniment, disposem d’espectacles en moviment de petit format o espectacles itinerants de gran format. A continuació us detallem les diferències i àmbits en els que es poden efectuar les animacions itinerants.
 • Espectacles itinerants de gran format
En general són espectacles per a realitzar al carrer, molt grans i visuals per a què es puguin veure des de lluny, fent que les animacions cridin l’atenció de qualsevol persona i la gent tendeixi a apropar-se.

Aquest tipus d’animacions són genials per a cabalatges o rues, on l’animació itinerant es mourà, fent un recorregut i realitzant l’espectacle al llarg de la trajectòria a recórrer.

Són espectacles culturals ideals per a festes majors, per a passa carrers, rues o desfilades, com per exemple, per a carnaval o carnestoltes, per acompanyar les carrosses i comparses, també per al nadal, o bé, per a festes grans com festes majors de pobles i ciutats on sabem que hi haurà molta gent i on interessa que l’espectacle itinerant sigui molt vistós. En aquest cas s’ofereixen espectacles itinerants en moviments, grans, plens de llum i color, que cridin molt l’atenció i que siguin molt visuals.

Sempre ens agrada dir que els nostres espectacles itinerants de gran format són espectacles visuals dirigits a públic de totes les edats. En aquest cas són espectacles per a passa carrers i animacions de carrer itinerants.
 • Espectacles itinerants de petit format
Els espectacles itinerants de petit format o animacions de petit format són shows igualment molt visuals a nivell d’estructura, però estan pensats per a que l’actor realitzi l’acció amb grups més íntims i amb grups més reduïts.

Val a dir que la infraestructura de l’espectacle normalment es composa per un carro, un tricicle o un element vistós i atractiu, i l’artista el condueix per a realitzar el seu espectacle pel carrer o també per espais d’interior.

En aquesta ocasió els espectacles de petit format ofereixen la possibilitat d’adaptar-se a cada tipus d’esdeveniment i per a cada celebració, oferint shows itinerants adaptats i per a grups. Espectacles per a fires, mercats, medievals, centres comercials, esdeveniments d’empresa o festes majors. Per interior o per exterior.

Segueixen sent propostes culturals divertides, visuals i atractives, però per a gaudir en un entorn més íntim, amb un grup petit de gent, que podrà gaudir de l’espectacle davant dels seus ulls d’una manera més personalitzada.

L’artista que realitzi l’espectacle itinerant de petit format podrà controlar molt bé la situació, garantint que els espectadors gaudeixin de l’espectacle a la vegada que podrà oferir un show per a què el públic se senti còmode i no s’aglomeri una gran quantitat de gent.

La màxima intenció serà oferir un espectacle molt visual, íntim i personalitzat, en un carro adaptat per a l’ocasió, amb música i animació itinerant, que serà visible en tota la festa o esdeveniment.

Tot tipus d’animacions itinerants i espectacles per a nens, adults i per a tota la família. Adaptem les nostres animacions i espectacles itinerants per a cada festa o acte especial, i per a cada ocasió.

Sol·licita informació sense compromís

Activitats relacionades

 • Conta contes i titelles

  Conta contes i titelles

  Els conta contes o els espectacles de titelles són una opció ideal per aquelles festes infantils on hi ha molts nens i nenes petits amb ganes de passar-ho bé. Els conta contes explicaran histories imaginaries que ens transportaran al món de la fantasia, amb les titelles que acompanyaran totes les explicacions dels contes.

  Veure més
 • Animació musical

  Animació musical

  Els espectacles d’animació musical són aquells on un canta-autor o un grup de música infantil de diferents components, realitzaran un espectacle d’animació musical per als nens i nenes de la festa infantil. Són espectacles d’animació musical on tota la família podrà cantar i ballar les cançons infantils que toquin els músics amb els diferents instruments
  Veure més
 • Espectacles de màgia

  Espectacles de màgia

  Els espectacles de màgia realitzats per mags professionals us transportaran al món de la fantasia i la il·lusió. Oferim espectacles de màgia molt pensats per a tota la família, i on hi gaudirà tothom, des del nen més petit, fins l’adult més gran. Són espectacles de màgia de màgia de prop o màgia d’escenari realitzats per mags professionals.

  Veure més