Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Tallers online per a nens

 • Tallers de manualitats online

  Tallers de manualitats online

  Els tallers de manualitats online o tallers virtuals estan pensats per a què tota la família pugui jugar, crear i gaudir des de casa. Evitant la interacció social i adaptant-nos a la situació Covid-19, els tallers infantils i familiars per a les xarxes socials estan a la ordre del dia.

  Veure més
 • Espectacles online

  Espectacles online

  Els espectacles online naixen de la necessitat actual de poder oferir cultura de manera virtual. Són espectacles que es realitzaran en directe o per streaming, a través de les xarxes socials, i que seran espectacles per a públic familiar o espectacles online per adults.

  Veure més

Els tallers online estan pensades per a què qualsevol persona pugui gaudir-les des de casa i amb la major comoditat possible. Es tracta d’activitats virtuals realitzades en streaming, en viu i en directe, o bé, prèviament gravades, i que garanteixen que els participants puguin veure-les, gaudir-les i inclús realitzar-les en el moment que a ells els vingui bé.

Tallers Online per a nens

Els tallers online estan pensades per a què qualsevol persona pugui gaudir-les des de casa i amb la major comoditat possible. Es tracta d’activitats virtuals realitzades en streaming, en viu i en directe, o bé, prèviament gravades, i que garanteixen que els participants puguin veure-les, gaudir-les i inclús realitzar-les en el moment que a ells els vingui bé.

Oferim diferents tipus d’activitats online, per a nens i famílies:
 • Espectacles online: són espectacles infantils i familiars que són gravats explícitament per al client. Aquests espectacles virtuals es graben en un teatre real, amb una càmera professional i amb l’edició de vídeo pertinent per a oferir un resultat perfecte al client. Val a dir que en qualsevol dels espectacles online sempre es fa referència al client, per a què el públic que visualitza el video entengui perfectament qui ha patrocinat l’espectacle.
Els espectacles es poden reproduir a través de les xarxes socials, instagram, facebook, youtube o qualsevol plataforma online.
 
 • Tallers de manualitats online: com si d’un tutorial es tractés, els convidats podran aprendre i realitzar boniques manualitats des de casa seva. En el vídeo s’explicarà pas per pas com elaborar l’activitat, amb elements quotidians, o amb els kits de manualitats que preparem i que també es podran contractar.
 • Cursos online: els cursos online són semblats als tallers virtuals, però amb la diferència que aquests no són públics, i estan pensats per a realitzar entre tutor i una persona en concret. Per exemple, els cursos online de màgia són una opció genial per a nens i adults.

Quan es poden realitzar aquests tallers online?

Els tallers online es poden realitzar en qualsevol moment de l’any, i per a qualsevol tipus de festa. És més, es poden programar en horaris concrets i específics per a què els participants puguin realitzar-les i visitar-les en el moment que els vagi bé i que ells prefereixin.

Per exemple, els ajuntaments poden celebrar la seva festa major online. Les biblioteques poden oferir espectacles de conta contes i espectacles online, així com també tallers de manualitats creatives virtuals.

Per a la festa de Sant Jordi, per a la festa de carnestoltes, o per al nadal. Qualsevol ocasió serà perfecte per a la realització d’activitats online.

Els avantatges de realitzar tallers online són moltes

Els tallers online ens ofereixen un munt d’avantatges, ja que se’ns presenta davant un nou món amb infinitat de possibilitats, i que a més, avui en dia està a l’abast de tothom.
 • Les activitats, tallers i espectacles online seran vistos i realitzats per molts més participants que si es fessin les activitats en viu i en directe. Arribaran a molta més gent i estaran actives durant molta més estona.
 • Qualsevol persona podrà gaudir de les activitats des de l’ordinador, des del mòbil, o inclús, des d’una tableta tecnològica.
 • Les activitats online es podran deixar publicades durant moltes hores, o inclòs durant dies, per a què els clients i participants puguin mirar-les tantes vegades com vulguin, inclòs realitzant els tallers una i un altre vegada. Ens permet repetir i gaudir sense fi.
 • També es important destacar que amb aquest servei, el client que contracta les activitats, ofereix un extra i un plus als seus seguidors a les xarxes socials, és per això que incrementarà la interacció amb els participants en les seves xarxes socials i augmentarà de seguidors, clients i visitants.
 • Per últim destacar que realitzar les activitats online, de manera virtual, ens permet oferir activitats infantils i familiars segures, oferint cultura d’una manera diferent, però on nens i adults puguin compartir en família moments meravellosos sense la necessitat de l’ús de la mascareta, guants, gel hidroalcohòlic i molt més.
Els clients que ho han provat, estan encantats amb aquest tipus d’activitats i amb el nou format online. Us animem a oferir-lo, provar-lo i a que no us perdeu una oportunitat tant meravellosa com la que ens ofereix avui en dia el internet i les xarxes socials.

 

Pressupost per a activitats infantils

Formulari

Envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

 • * Si et trobes fora d'aquestes zones, truca'ns i explica'ns la teva proposta