Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Consulta les nostres mesures de prevenció.

Tallers de manualitats online

Tallers de manualitats online Plus Arts

El joc, la creació, l’art i la cultura no es poden perdre, per això us oferim els nostres tallers de manualitats infantils i familiars online. Tallers virtuals ideats per a compartir a través de les xarxes socials (youtube, instagram, facebook...) i que els puguin gaudir els vostres seguidors des de casa.
 
Els tallers infantils online estan pensats per a gaudir en família, de manera que els nens i nenes juntament amb els seus pares o familiars, podran compartir una bonica estona creativa, construint i elaborant boniques manualitats infantils.
És ben senzill: des de PlusArts, els nostres experts en activitats infantils prepararan un vídeo tutorial online de com realitzar els tallers de manualitats. Així, els nens i nenes des de casa seva, podran veure el vídeo i seguir pas per pas tota la explicació per a elaborar la seva manualitat. Les instruccions s’explicaran de manera senzilla i de manera molt entenedora per a tothom.
 
Els tallers infantils i familiars online faran despertar la imaginació i la creativitat, oferint boniques estones de joc en família, on la diversió està assegurada.

Avantatges dels tallers de manualitats online:

Aquest format d’activitat online té moltes avantatges:
 
 • Primerament, cal destacar que realitzar els tallers de manualitats online ens permetrà arribar a molta més gent, fent que hi hagi molts més participants gaudint de l’activitat virtual, ja que cadascú podrà escollir el millor horari per a la realització de l’activitat.
 
 • Els convidats podran veure el taller creatiu de manera online tantes vegades com vulguin. Repetint, parant i gaudint en plenitud de l’activitat virtual.
 
 • A més a més, la interacció dels seguidors a les vostres xarxes socials, no només us donarà visibilitat, sinó que fidelitzareu els vostres seguidors, fent que us busquin, us segueixin i us recordin més que mai.
 
 • I per últim, i el més important: els nens i nenes i tots els convidats podran gaudir del joc i de l’experiència des de casa, amb total seguretat: sense mascareta, sense gel hidroalcohòlic, i sense cap perill de contagis.
 
Compartir, crear i divertir-se en família i amb total seguretat és possible.
 
A més a més, ara complementem els nostres tallers per a nens online amb els nostres Kits de manualitats per fer a casa, on els clients podran encarregar les unitats de kits de manualitats individuals que desitgin per a repartir a les famílies que hi participen.
 
En definitiva, els tallers de manualitats online són tallers individualitzats per fer a casa, i que millor que oferir als nens i nenes el seu sobre amb el kit de manualitats preparat per a què hi trobin tot el necessari per a gaudir de l’experiència virtual.
 
Cal obrir mirades cap a noves visions i nous formats, fent que la cultura arribi a tothom. Fent que la cultura no s’aturi.
 
Els kits de manualitats per fer els tallers online per a nens estan pensats per a facilitar la feina i oferir un plus a tots els participants. Malgrat tot, no patiu, ja que els tallers online es realitzen amb materials molt assequibles per a tothom, amb materials molt fàcils de trobar i amb els que si no tenen el kit podran fabricar igualment.
 
Arribarem a tothom, d’una manera fàcil i senzilla, amb els kits de manualitats que aniran acompanyats dels tallers online per a les vostres xarxes socials.
Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís

Activitats relacionades

 • Espectacles online

  Espectacles online

  Els espectacles online naixen de la necessitat actual de poder oferir cultura de manera virtual. Són espectacles que es realitzaran en directe o per streaming, a través de les xarxes socials, i que seran espectacles per a públic familiar o espectacles online per adults.

  Veure més
 • Tallers de manualitats online

  Tallers de manualitats online

  Els tallers de manualitats online o tallers virtuals estan pensats per a què tota la família pugui jugar, crear i gaudir des de casa. Evitant la interacció social i adaptant-nos a la situació Covid-19, els tallers infantils i familiars per a les xarxes socials estan a la ordre del dia.

  Veure més