Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Espectacles online

Els espectacles online són una opció ideal per a seguir oferint cultura, a la vegada, de poder celebrar festes i celebracions que ara no podem realitzar en viu i en directe. Són espectacles virtuals on els artistes realitzaran l’espectacle des d’un teatre, i dirigint-se en tot moment al públic i al client que l’hagi contractat.

Per això, sempre diem que són espectacles personalitzats, i realitzats exclusivament per al client, com si d’un espectacle en viu i en directe es tractés.

Els espectacles virtuals estan gravats amb un càmera professional, encarregat de realitzar tota la gravació i el posterior muntatge i edició del vídeo, per aconseguir un resultat professional de l’espectacle i així poder oferir un servei de qualitat.

El client rebrà un vídeo de l’espectacle que podrà fer públic a les seves xarxes socials o a la seva pàgina web, per a què tots els seus clients i públic convidat puguin gaudir de l’espectacle d’una manera fàcil i segura. Podran veure l’espectacle online tantes vegades com vulguin, des de casa, en família, i sense la necessitat de desplaçar-se. Seran espectacles completament segurs.

Els espectacles online que millor funcionen son els espectacles virtuals de màgia, en els que un mag professional realitza un show de màgia per a tota la família, en el que realitza jocs de màgia molt visuals i atractius, sense talls de càmera i súper visuals per a què el públic des de casa els pugui gaudir. A més, els participants del show seran els mateixos espectadors, que podran bufar, dir les paraules màgiques i ajudar al mag en tot moment.

També són una bona opció els espectacles de conta contes online, o els espectacles de titelles, on grans titelles sortiran per a saludar als nens i explicar-los boniques histories i contes per a imaginar i deixar-se portar pel món de la fantasia.

Està clar que la cultura és fonamental per a la societat, i una de les activitats que aporta més valor són els espectacles culturals. Els espectacles per a nens o espectacles familiars aporten un munt de coneixements, valors, i a la vegada, diversió. Així també, els espectacles per a públic adult també tenen un munt de beneficis, afegint el fet que ofereixen una estona de diversió per a la desconnexió i per a l’oci.

Amb tota la il·lusió i amb totes les ganes, forces i esperances, des de PlusArts us oferim els nostres espectacles online o espectacles virtuals per a què els pugueu contractar i difondre la cultura a tots els vostres clients.
Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís
 • Si et trobes fora d'aquestes zones, truca'ns i explica'ns la teva proposta

Opinions dels nostres clients a Google

Activitats relacionades

 • Tallers de manualitats online

  Tallers de manualitats online

  Els tallers de manualitats online o tallers virtuals estan pensats per a què tota la família pugui jugar, crear i gaudir des de casa. Evitant la interacció social i adaptant-nos a la situació Covid-19, els tallers infantils i familiars per a les xarxes socials estan a la ordre del dia.

  Veure més
 • Espectacles online

  Espectacles online

  Els espectacles online naixen de la necessitat actual de poder oferir cultura de manera virtual. Són espectacles que es realitzaran en directe o per streaming, a través de les xarxes socials, i que seran espectacles per a públic familiar o espectacles online per adults.

  Veure més