13-02-2018

Festa de l’escuma Barcelona

Tornar

Us presentem les noves promocions de la festa de l’escuma per aquest estiu. Perquè quan el calor apreta, no hi ha millor manera que refrescar-se amb una bona festa de l’espuma, divertida i ben animada.

Des de Plus Arts us oferim una de les millors festes de l’escuma de Barcelona, amb música actual, per a què tots els convidats puguin ballar, saltar i celebrar la festa de l’escuma amb la màxima diversió.

La festa de l’escuma pot preparar-se com activitat fi de festa per fer que les celebracions acabin amb un bon record dels convidats. Ja sigui una festa final de curs, una festa escolar, una festa major o qualsevol tipus de celebració amb nens i adults, la festa de l’espuma serà una opció ideal per a donar el toc final de diversió a la festa infantil.

Si busqueu una festa de l’escuma a Barcelona, o en el territori català, Tarragona, Lleida o Girona, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres i us presentarem totes les opcions que hem preparat de festa de l’escuma, amb els preus més econòmics i més competitius del mercat.

En el fons, la festa de l’escuma amb animació és una activitat econòmica, que surt molt barata i que qualsevol escola, ajuntament o entitat podrà permetre’s per a la seva festa amb nens i famílies.

A més, amb la activitat de la festa de l’espuma, tothom estarà convidat a jugar, refrescar-se i passar una bona estona, remullant-se i gaudint de la festa del sabó.
És important saber que per a poder realitzar la festa de l’escuma amb èxit, és necessari complir amb uns requisits i unes necessitats tècniques que el client haurà de conèixer per tenir-les a punt per al dia de la festa de l’escuma. A continuació us detallem algunes d’elles:

- Per a poder fer la festa de l’espuma, serà necessari una presa de corrent, per a poder endollar el canó d’escuma.

- També serà necessari que el client tingui preparada una presa d’aigua per a poder connectar una mànega d’aigua.

- Serà necessari, però no imprescindible, que el client pugui tenir una tarima per a poder situar el canó d’espuma a sobre de la mateixa. D’aquesta manera, s’aconseguirà que l’espuma pugui arribar molt més lluny.

- I ara sí, només caldrà una bona promoció i difusió de l’activitat per a què els nens i les seves famílies se n’assabentin de la festa i puguin venir a gaudir de la festa de l’escuma més divertida de l’estiu, amb Plus Arts.

La festa de l’espuma amb animació de Plus Arts inclou música amb les cançons més actuals de l’estiu durant els 60minuts de duració de la festa de l’aigua i el sabó!

Així doncs, si heu de contractar una festa de l’escuma, no dubteu en contractar amb nosaltres per a què estudiem les vostres necessitats i així puguem oferir-vos la festa de l’espuma que necessiteu per a la vostra festa infantil.

Posts relacionats

 • 09 / MAIG
  Accident amb un castell inflable

  Accident amb un castell inflable

  Diumenge dia 7 de maig, a un restaurant de Caldes de Malavella (Girona) va ocórrer un tràgic accident amb un castell inflable. Un accident que va ocasionar la mort d’una nena de sis anys, i sis nens ferits, que ràpidament van traslladar a l’hospital. Aquests darrers nens, es van recuperant mica en mica de manera favorable.

  Des de Plus Arts donem el condol a la família de la nena i tota la nostra força i afecte per a què els nens ferits es recuperin aviat.

 • 20 / FEB
  Activitats per a jornada de portes obertes a l’escola

  Activitats per a jornada de portes obertes a l’escola

  Contractar i organitzar activitats infantils i familiars com inflables o jocs gegants per a les jornades de portes obertes de l’escola és genial per a captar l’interès de les famílies i transmetre el projecte educatiu escolar d’una manera vivencial.

Pressupost per a activitats infantils

Formulari

Envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.