Festa fi de curs educació infantil i primàriaFesta fi de curs educació infantil i primària

La festa fi de curs és una celebració molt esperada pels nens i nenes d’educació primària i educació infantil de les escoles. Quan s’apropa el final del curs escolar, tots els infants esperen la seva festa amb activitats, inflables, tallers i espectacles per a jugar i gaudir d’una vetllada divertidíssima.

La veritat és que gairebé totes les escoles realitzen les seves festes fi de curs, però sens dubte, les escoles d’educació infantil i primària són les que organitzen les festes més grans i les festes final de curs més espectaculars. Això és donat a què són escoles on inclouen molts cursos, de P3 a 6é de primària, en total 11 cursos multiplicats per les classes o línies que tingui cada escola. Són molts pares i alumnes els disposats a celebrar la seva festa fi de curs.

Les AMPA, AFA o AMPAS es posen a buscar i a preparar la seva festa fi de curs amb molt temps d’antelació. La organització de la festa final de curs serà clau per a garantir l’èxit de la festa.

Moltes d’aquestes associacions de mares i pares d’alumnes (AMPA) o associacions de famílies d’alumnes (AFA) desitgen posar-s’ho fàcil i contractar una empresa d’activitats infantils i familiars per a què els organitzin la festa fi de curs. I aquí entra la nostra funció.

Des de PlusArts som especialistes en la organització de festes final de curs. Disposem de tot el que és necessari per a muntar una festa fi de curs amb activitats infantils i familiars, jocs, animacions infantils, espectacles, tallers de manualitats i tallers creatius, i tot tipus d’inflables infantils per a nens, joves i adults.

A més, també disposem de càtering per a oferir un servei complert de la festa fi de curs, amb un sopar final. I un fi de festa amb la disc mòbil amb sonorització i il·luminació, conduit per discjòqueis professionals i es pot afegir l’animació de balls per a festes fi de curs.

Us ajudarem a què tingueu una festa gran, completa i espectacular, perquè els nens i nenes de totes les edats, de P3 a 6é i els seus germans s’ho puguin passar d’allò més bé. A més, els pares també estareu convidats a gaudir i jugar amb els infants. Serà una festa per a tots.

Des de Plus Arts us garantim una professionalitat, un bon tracte, una puntualitat i una neteja impecable per a les vostres festes fi de curs. Només haureu de confiar en nosaltres i despreocupar-vos de tot. El que haureu de fer com a membres de l’associació de pares és gaudir de la festa, igual que ho faran tots els altres.

Les festes fi de curs que cauen a les nostres mans són festes impressionants, boniques, divertides i inclusives. Tothom s’ho passarà d’allò més bé amb les festes final de curs d’escoles organitzades per PlusArts.


Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís

Opinions dels nostres clients a Google

Activitats relacionades

 • Festa fi de curs escola bressol

  Festa fi de curs escola bressol

  Les festes fi de curs de guarderies o escoles bressol realitzen les seves festes fi de curs amb animacions infantils i activitats infantils i familiars com jocs, bombolles de sabó o espectacles per a celebrar l’acomiadament del curs escolar.

  Veure més
 • Festa fi de curs educació infantil i primària

  Festa fi de curs educació infantil i primària

  A les escoles d’educació infantil i educació primària, l’AMPA o l’AFA o la mateixa escola organitza una festa fi de curs amb activitats, inflables, tallers i espectacles per acomiadar el curs escolar.

  Veure més
 • Toro mecànic festa final de curs

  Toro mecànic festa final de curs

  El toro mecànic serà l’atracció estrella de la vostra festa final de curs. El brau mecànic sempre agrada a nens i adults, de manera que hi podrà jugar tota la família. Totes aquelles festes fi de curs que decideixen complementar les activitats infantils amb un toro mecànic tenen èxit garantit.

  Veure més