Festa fi de curs educació infantil i primàriaFesta fi de curs educació infantil i primària

La festa fi de curs és una celebració molt esperada pels nens i nenes d’educació primària i educació infantil de les escoles. Quan s’apropa el final del curs escolar, tots els infants esperen la seva festa amb activitats, inflables, tallers i espectacles per a jugar i gaudir d’una vetllada divertidíssima.

La veritat és que gairebé totes les escoles realitzen les seves festes fi de curs, però sens dubte, les escoles d’educació infantil i primària són les que organitzen les festes més grans i les festes final de curs més espectaculars. Això és donat a què són escoles on inclouen molts cursos, de P3 a 6é de primària, en total 11 cursos multiplicats per les classes o línies que tingui cada escola. Són molts pares i alumnes els disposats a celebrar la seva festa fi de curs.

Les AMPA, AFA o AMPAS es posen a buscar i a preparar la seva festa fi de curs amb molt temps d’antelació. La organització de la festa final de curs serà clau per a garantir l’èxit de la festa.

Moltes d’aquestes associacions de mares i pares d’alumnes (AMPA) o associacions de famílies d’alumnes (AFA) desitgen posar-s’ho fàcil i contractar una empresa d’activitats infantils i familiars per a què els organitzin la festa fi de curs. I aquí entra la nostra funció.

Des de PlusArts som especialistes en la organització de festes final de curs. Disposem de tot el que és necessari per a muntar una festa fi de curs amb activitats infantils i familiars, jocs, animacions infantils, espectacles, tallers de manualitats i tallers creatius, i tot tipus d’inflables infantils per a nens, joves i adults.

A més, també disposem de càtering per a oferir un servei complert de la festa fi de curs, amb un sopar final. I un fi de festa amb la disc mòbil amb sonorització i il·luminació, conduit per discjòqueis professionals i es pot afegir l’animació de balls per a festes fi de curs.

Us ajudarem a què tingueu una festa gran, completa i espectacular, perquè els nens i nenes de totes les edats, de P3 a 6é i els seus germans s’ho puguin passar d’allò més bé. A més, els pares també estareu convidats a gaudir i jugar amb els infants. Serà una festa per a tots.

Des de Plus Arts us garantim una professionalitat, un bon tracte, una puntualitat i una neteja impecable per a les vostres festes fi de curs. Només haureu de confiar en nosaltres i despreocupar-vos de tot. El que haureu de fer com a membres de l’associació de pares és gaudir de la festa, igual que ho faran tots els altres.

Les festes fi de curs que cauen a les nostres mans són festes impressionants, boniques, divertides i inclusives. Tothom s’ho passarà d’allò més bé amb les festes final de curs d’escoles organitzades per PlusArts.


Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís

Opinions dels nostres clients a Google

Activitats relacionades

 • Tallers infantils festa final de curs

  Tallers infantils festa final de curs

  Els tallers infantils de manualitats són activitats infantils per a complementar els jocs de les festes final de curs. Tallers creatius per als nens i per a què tota la família pugui gaudir de les activitats preparades per a la festa fi de curs. Disposem de més de 80 tallers diferents, per a tots els gustos.

  Veure més
 • Discomòbil festa final de curs

  Discomòbil festa final de curs

  La festa fi de curs ha d’acabar amb molta diversió, i així serà amb la nostra discomobil, dirigida per discjockeys animadors que posaran musica moderna i molt actual perquè els nens i els pares no deixin de ballar. De ben segur que amb les llums i el so de la nostra discomòbil la pista estarà sempre plena!

  Veure més
 • Festa humor amarillo festa final de curs

  Festa humor amarillo festa final de curs

  Una festa divertida per a nens, joves i adults és la festa fi de curs de l’humor amarillo. Es muntaran un munt d’activitats inflables de l’humor amarillo per a poder saltar i superar tots els obstacles què les probes ens portaran. Serà una activitat per a una festa fi de curs divertida i molt recordada.

  Veure més