Festa Pirata

Festa Pirata

La festa pirata és una de les festes més divertides. Una festa que ofereix múltiples possibilitats pel que fa al joc i a la diversió amb nens i adults.

A molts nens i nenes els agraden els pirates, ja sigui pels dibuixos animats, o perquè els agrada la fantasia d’aquests personatges. És per això, que moltes festes infantils es decideixen realitzar amb la temàtica de la festa pirata.

La festa pirata ofereix moltes possibilitats, i és ben bé el que us volem explicar, perquè si decidiu realitzar una festa pirata, pugueu inspirar-vos en totes les nostres activitats, que ens podeu contractar, tant per a festes públiques com per a festes privades. Festes majors d’ajuntaments, biblioteques, centres cívics, festes fi de curs, escoles, associacions o d’altres organitzacions, seran benvingudes alhora de contractar les nostres activitats per a les festes pirates.

L’activitat inflable del far, o el rocòdrom inflable, el castell inflable pirata, l’activitat inflable a l’abordatge, l’activitat infantil i familiar: castells de sorra, o bé, l’activitat de maquillatge de fantasia pirates, són algunes activitats infantils i familiars que formen part del pack de la festa pirata.

Amb l’activitat del far, es formaran dos equips, un de mariners i un de pirates, i hauran de trepar pel rocòdrom inflable per aconseguir els mocadors màgics per a guardar dins del bagul pirata. Els monitors de Plus Arts seran els encarregats de dinamitzar aquesta activitat pirata i controlar i animar als nens per a què el rocòdrom inflable es converteixi en una activitat divertida i espectacular.

Pel que fa a l’activitat de l’abordatge, consta d’un altre activitat inflable, amb l’inflable del guaypaut, on els nens i nenes hauran de aconseguir passar les monedes d’or d’un costat a l’altre de l’inflable, i sense caure de les grans boles, que simularan les illes del mar. Una activitat on els nens i adults es podran posar en la pell dels autèntics pirates per aconseguir veritables proves.

També tenim l’activitat dels castells de sorra, una activitat on els més petits podran jugar amb autèntica sorra de la platja, convertint-se en petits pirates juganers.

Un altre alternativa, és la contractació d’inflables infantils amb la temàtica pirata, i especialment us presentem el nostre inflable pirata tobogan, un dels inflables més grans de Catalunya, amb un gran tobogan inflable per a nens i adults.

I per últim, i per a complementar totes aquestes propostes de joc, a les festes pirates mai hi pot faltar el taller de maquillatge de fantasia, per a pintar la cara dels convidats i convertir-los en bonics pirates disfressats.

Us convidem a jugar i gaudir amb nosaltres de la festa pirata! Festes pirates a mida i dissenyades per a cada celebració.
Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís

Opinions dels nostres clients a Google

Activitats relacionades

 • Festa del Joc

  Festa del Joc

  Plus Arts disposa de tota mena de jocs per a festes infantils i festes familiars. Jocs gegants, jocs tradicionals, jocs temàtics d’animals, del far west, jocs dels avis, jocs de construccions... una pila de propostes per a gaudir de les festes infantils plenes de jocs i activitats per a jugar en família.

  Veure més
 • Festa Pirata

  Festa Pirata

  Nens i adults estaran convidats a la festa pirata, on es podran convertir en autèntics pirates, jugant i passant una bona estona amb totes les activitats infantils de pirates. El maquillatge de fantasia, l’inflable pirata, el far o rocòdrom inflable, o els castells de sorra pirata seran algunes propostes ideals per aquesta festa dels pirates.

  Veure més
 • Festa de l'Aigua

  Festa de l'Aigua

  Quan arriba l’estiu, una de les festes més esperades és la festa de l’aigua. Una festa amb activitats refrescants per a passar la calor de la millor manera. Amb inflables aquàtics o inflables d’aigua, la festa de l’escuma, les bombolles de sabó o d’altres activitats d’aigua que faran que la festa de l’aigua sigui molt divertida i diferent.

  Veure més